ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
timsah16
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Temmuz 2008 22:59
Son Ziyaret:
01 Şubat 2012 13:12
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ahmet yeğit
Doğum Tarihi:
25 Haziran 1968
Yaş:
55
İl:
Bursa
Meslek:
işçi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

timsah16

SON 7 MESAJI

Flower Horn Çeşitleri

Bende flowerhorn beslemeye karar verdim.Gerçekten çok hoşuma gidiyor.Güzel bir tür en kısa zamanda almak istiyorum..

Denizde ışık seçimi
Merhaba;deniz akvaryumumda ışıklandırma ile ilgili sorunlarım var,yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.300x70x120 ebatlarında 2500lt deniz akvaryumumda uzunluk 300 genişlik 70 yükseklik 120 denize geçişde yanlış yönlendirme ile yükseklik 120 biraz abartı oldu gibi geliyor.Fakat aydınlatmada kullandığım 150w'lık 4 adet metal halide 2 tanesi 20000k 2 tanesi 14000k 14000k'ler sanki biraz yetersiz gibi onları yükseltmelimiyim.Sera deep sca special 90cm 30w t8 18adet , sera royal blue sky 90cm 30w t8 12adet floresanlarımda var fakat aydınlatmanın yeterli olup olmadığı konusunda endişelerim var.Birde bu floresanları ne sıklıkda değiştirirsem daha verimli ışık alırım kimisi 2yılda bir ,kimisi 3yılda bir değiştir diyor benim 2yıl oldu bu konuda yardımcı olusanız sevinirim. timsah162009-12-22 16:21:19
Lepistes Üretimhanesi (fotolar syf. 4 te)
Şenol yaklaşık on gündür senden ne haber nede foto alabildik.İşlerinin yoğunluğundan olsa gerek fakat bizlerde heyacanla senden yeni fotolar ve haberler bekliyoruz,her şey gönlünce olsun.
bursa lı akvaryumcular

Ataevler'de Evren Akvaryum var.Tahtakale'de Nur Akvaryum bu iki yeri git,gör,araştır kesinlikle farkı farkedeceksin her konuda yardım alabilirsin.

Lepistes Üretimhanesi (fotolar syf. 4 te)

Hayırlı olsun.Tüm akvaryum severlerin dileği yerli üretime koyacağın katkılardan dolayı seni kutluyorum.Her şey gönlünce olsun,balık yavrularının bol ve sağlıklı olması temennisiyle başarılar diliyorum. 

Terbiyesiz Akvaryumcu
Öncelikle herkese merhaba günümüzün ekonomik şartları insanları değişik ekmek kapısı aramaya zorluyor. Bir dönem internet cafelerin mantar gibi türemesi her sokak başında bir internet cafe açılmasına hepimiz şahit olmuşuzdur. Bu günlerde ise akvaryumcu sayısında ciddi artışlar yaşanıyor. Bu bizleri hem çok mutlu ediyor hemde bir o kadar endişelendiriyor. Akvaryum hobiciliğini dahada ileriye götürmek için akvaryumculara çok ciddi bir görev düşüyor. Bu her meslek'de olduğu gibi akvaryumcularında içersindeki sadece birşeyler satmak için akvaryum,yem,balık,aksesuar gibi ürünleri mağazasında pazarlayan ticarethaneleri (özellikle akvaryumcu demiyorum. )iyi etüt edip alışverişimizi gerçek akvaryumculardan yaparak çürük elmaların sepetden temizlenmesine bizlerde katkı ve destek vermeliyiz. Şimdi bu kadar bu konuya neden içerledim onu sizlerle paylaşmak istiyorum. 09/07/2008 tarihinde bir arkadaşımı ziyaret etmek için arkadaşımın işyerine gittim onun işyerinin hemen karşısına bir akvaryumcunun açıldığını görünce çok mutlu oldum. Hatta arkadaşıma artık senide bir akvaryum sahibi yaparız diye tam takılıyorken birden beni çok üzen bir manzara ile karşılaşdım (balık satan dükkandan!!! özellikle akvaryumcu demiyorum)10 yaşlarında bir kız çoçuğu ve annesi çıktı. Kız çoçuğunun elinde bir cam fanuz ve içersinde inanılmaz ama yaşadım. Bir japon ve birde sarı prenses cichlid vardı. Hemen yanlarına gidip bu balıkların bir arada olamayacağını nedenleri ile anlatarak balıkları satan arkadaşın yanına gittik. İki japon balığı aldık. Sarı prenses cichlidi iade ettik balık satışısı bana çok kızgın bir ifade ile sen balık profösörümüsün dedi ne karışıyorsun alan razı satan razı gibi ifadeler kullandı. Daha sonra öğrendimki balık satışısı arkadaş bir fabrikadan işten çıkartılmış ve elindeki küçük sermaye ile bu işe girmiş işte bu tip satıcılar ile bizim gerçekten bu işi severek yapan akvaryumcu üstatlarımızı lütfen karıştırmayalım. Hepinizin kandilini kutlarım. Saygılarımla. timsah162008-08-17 10:42:25
Lepistes Üretimhanesi (fotolar syf. 4 te)

 Öncelikle tüm akvaryum.com üyelerine merhaba aranıza katılmayı çok istiyordum.Nihayet sonunda bende akvaryum com.AİLE'sine katıldım.Değerli dostum Şenol Lepistes üretimhanesi ile ilgili son aşamaları ve fotoğrafları görmek istiyoruz.Bizi merakta bırakma BURSA'nın önemli bir eksiği olan canlı doğuranların üretimi ve özellikle lepistes harika bir seçim özellikle kendi üretimin olan damızlıklarını ve bitki akvaryumunu görmeyi çok istiyorum.Sana bu zorlu yolda sabır ve başarılar diliyorum.Tüm akvaryum sevenlere selamlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.