ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
incememet
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Aralık 2008 14:52
Son Ziyaret:
15 Aralık 2016 12:29
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
erdoğan boza
Doğum Tarihi:
02 Aralık 1978
Yaş:
45
İl:
Izmir
Meslek:
Gıda Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

keser döner ,sap döner,gün gelir hesap döner.

SON 10 MESAJI

Geçmiş Olsun Ege Akvaryum
Faik Abi çok çok geçmiş olsun. İnşallah çok daha iyileri kısa zamanda senin olur. Dükkanı çok daha iyi durumda yeniden ayağa kaldıracağına eminim. Saygılarımla
Tetrazonlarıma arkadaş arıyorum.
Daha önce bu balıkların yanında melek balıklarım vardı ve çok güzel bir ortam oluşmuştu.Ama zamanla tetrazonlar bu balıkların yüzgeç ve kuyruklarına saldırmaya başlayınca melekleri çıkarmak zorunda kaldım. Sonrasında severyum denedim ama severyumlar da neonlarımı yedi. Böylece severyumlardan da vazgeçmek zorunda kaldım. Şu an arayıştayım. Okuyan ve fikir paylaşan herkese teşekkür ederim.
Tetrazonlarıma arkadaş arıyorum.
Öncelikle herkese selamlar. Şu an işyerinde baktığım 250 litrelik bir akvaryumum var. Daha önce birçok çeşit balık besledim . Çeşitli sebeplerle değişikliklere gittim. Şu an akvaryumumda 10 adet tetrazon,birkaç neon ve birkaç kırmızı zebra var. Bu balıklarla uyumlu,bu balıkları rahatsız etmeyecek ve bu balıkların rahatsız etmeyeceği türler ilave etmek istiyorum. Herkesin görüşü benim için önemli.Şimdiden teşekkür ederim.
İzmir 150 x 75 x 50 akvaryum yapımı
Bornova da Birol Bey'in yeri nerede acaba?
Bitki Seram-ümit Birkol
   Ümit Bey Kardeşim selamlar saygılar.Konuyu zevkle takip ediyorum.Başarın,mutluluğun  resimlerden,bilgisayar ekranlarından taşıyor. Tebrik ederim.
   İzmir den Turgutlu ya giderken Akalan da Medi Gıda da çalışıyorum.Gelip geçerken uğrarsan her zaman çaya beklerim.  Hem tanışırız hem sohbet ederiz. Ben de bir gün Turgutlu da senin mekanını ziyaret etmek isterim.Saygılarımla. Erdoğan Boza
MANİSA AKHİSAR
     Arkadaşlar herkese selamlar.Manisa Akhisar'da olan arkadaşlar burada birbirimizden haberdar olursak iyi olacağını düşünüyorum.Akhisar'ın durumu ortada.Üç akvaryumcumuz var.Üçü de birbirinden bilgili,üçü de birbirinden ucuz,herbirinde diğerinden çok canlı ve malzeme var,üçü de birbirinden güleryüzlü...Belki kendi aramızda bazı ihtiyaçlarımızı giderebiliriz. incememet2011-07-22 18:39:32
zebralarım ve elma salyangozları
Herkese iyi akşamlar.320 litre tankımda zebralarım,vatozlar,neonlar ve elma salyangozlarım var.Zebralarım bugün bir kayanın yüzeyine yumurtlamışlar.Benim sorum acaba salyangozlar yumurtalara zarar verir mi?Forumda biraz araştırdım ama bir cevap bulamadım.Herkese teşekkürler.
melekler ve zebra ciklet
Herkese selamlar;
 320 litre bir akvaryumum var.1,5 senedir bu akvaryumda 4 adet astronot besliyorum.Ama artık bu akvaryumun balıklara dar geldiğini düşünmeye başlamıştım.Bu yüzden (biraz da tür değişikliğine gitmek istediğim için) balıkları bir akvaryumcuya verdim.Karşılığında 12 adet ufak boyda melek ve 8 adet tetrazon aldım.Şu an balıklar gayet keyifle bu akvaryumda dolaşıyorlar.Ben şunu sormak istiyorum.Bu akvaryuma amerikan zebra da atmak istiyorum.Çok değil.2-3 adet.Biraz karma bir akvaryum olsun istiyorum.Acaba bir uyumsuzluk yaşar mıyım.Eğer akvaryumda devamlı bir huzursuzluk yaşayacaksam zebraları eklemiyeceğim.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
not: akvaryumda ısıtıcı,iç filtre ve dış filtre mevcut.
astronot ve tatlı su midyesi
Peki hangi boyutta ve kaç adet koymalıyım?
astronot ve tatlı su midyesi
 Herkese Selamlar;
400 litre astronot akvaryumum var.İçine tatlı su midyesi koymak istiyorum.Dip temizliğine faydası olur mu?Astronotlar midyelere zarar verir mi? bir de acaba bu akvaryuma kaç adet midye koymalıyım.Şimdiden teşekkür ederim.
incememet2009-06-25 12:39:19

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.