ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
omercakalli
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Şubat 2009 17:09
Son Ziyaret:
04 Mayıs 2011 17:04
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
omer cakallı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Adana
Meslek:
mak. müh.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

omer cakallı

SON 10 MESAJI

KAN KURDU

Merhaba arkadaşlar

Bu yemin kilograb fiyatı 500 tl ye gelmektedir. Benim çinde bağlantım var. Birkaç firma buldum. Kendime daha ucuza getirtecem. Kilosu 100$ mal olacak gibi. İsteyen arkadaslar miktar belirtirse ona göre miktarı ayrlatacam.
 
elektirikli akvaryum malzemelerinde garanti var mı?

Merhaba

Bir malın ticaretini yapacaksanız, garanti belgeniz olmadan gümrük müdürlüğü o malın yurt içine girişine izin vermiyor. Başıma geldi de. Ben iki adet elektirikli alet getirtim. Kendime getirdiğime ve satmıyacagıma dair belge aldıktan sonra izin verildi. Bu pompa dan da binlerce sokarken biz kullanacağız diyemeyeceklerine göre. Tek yol var kaçak OLARAK YURT İÇİNE sokulur. Bu da gümrük kaçakcılık şubesi müdürlülüğünün sorumluluğundadır bence.
Ben çinden mal getirdiğim de KDV+GÜMRÜK VERGİSİ+ÖTV+DAMPİNG VERGİLERİ ödüyorum. bunun gibi binlerce mal sokuldukça birde bozuldukça hakkımızı aramalıyız. BENZİNE her zam geldiğinde sonradan hep ağlamayalım.
 
elektirikli akvaryum malzemelerinde garanti var mı?
Merhaba
Aldığım elektirikli akvaryum malzemeleri 4-5 ay içinde ne zaman bozulsa (ısıtıcı , hava pompası) akvaryumcu bana " bunların garantisi " yok der. benim bildiğim bu ülkeye her giren elektirikli aletin 2 yıl garanti kapsamında olması. En son aldığım "RAMBO EP 11000" HAVA POMPASI İÇİNDE  aynısını söylediler.
Bu ülkeye bütün bu malzemeler bence kaçak giriyor. Çindeki en kaliteli toptan ısıtıcı fiyatı watt'ına göre 2-4 dollar arası burda 25 tl ye satıyorlar.
RAMBOO EP 11000 POMPASININ içinde ne getiren firma ismi, ne bir belge vardı.
 
 MALZEME ALIRKEN GARANTİSİNİ SORUN. BOZULUNCA ÇARK EDİYOLAR. ben bu firmayı bulup gümrük baş müdürlüğüne şikayet etmeyi düşünüyorum. sizlerinde bildiğiniz olaylar varsa şikayet edin
 
İyi günler
 
artemia

Ben "blue dolhpin artemia" markasından bahsettim. bunun fiyatı 67 ytl. Burdan bakabilirsiniz. Kullanan var mı acaba?

artemia
Piyasada "blue dolhpin artemia" diye bir marka var. 405 gr 67 tl. Bu üründen alan kimse var mı acaba?
 Varsa, tecrübelerini bizle paylaşabilir mi?
Kahverengi karides

Adana da Seyhan baraj gölünde discuslarıma yem için yakaladığım karadesler içinde bu türden de yakalıyorum. Ne yazık ki hepsi yem oldu.

Hatta yeşil, kırmızımsı ne bilim değişik renklerde var. her gitmeye 200-300 arası yakalıyorum.
ekolojik filitre
Çinde büyük tatlı su havuzlarında (göletler şeklinde) tatlı su balıkları , karades , kereviz gibi canlıları  heryerde bu havuzlarda yetiştiriyolar. ortada havalandırma motoruylada oksijenlendirme yapıyolar. Alabalık çifliklerindeki gibi su devamlı akmıyo; sabit. Youtube da Hi-Q Eco Magic   filitrenin çalışmasına bakarken, buna benzer konularda çinlilerin su değiştirmeden bir kimyasalla bakteri üretimini arttırarak durgun ve devri daimi olmayan sularda canlı yetiştiriciliğini anlatıyodu. Benim gördüğüm havuzlar bulanık ve pis gibiydi ama hiç etrafta yosun ve buna benzer kokular algılamadım. Bence Çinliler bu felsefeyle bu filitreyi yapmışlar.
ekolojik filitre
arkadaşlar,
Sıfır su değişimi başlıklı bir filitre buldum(Hi-Q Eco Magic Zero water change). bu filitre ne kadar doğru? Bu filitre hakkında bilginiz varsa paylasabilirmisiniz.
 
 
ÇİN ARTEMİA
kardeşim çinde iki firmadan numune getirtecem. bakalım ; sonuçlar iyi olur umarım.
ÇİN ARTEMİA

Merhaba,

14 adet discusum var eş tutmaya başladılar. Hatta 3- 4 defa yumurtladılar da. Yavruları beslemek için artemia alayım dedim de fiyatlar çok yüksek. Ben de Çini arastırdım. Kilosu 50 dollar %95 cıkma oranları. Bu artemiaların kalitesi nasıl? Getirtsem değer mi? Bilgisi olan var mıydı?


Erdal Hoca2009-05-25 00:03:21

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 9 Online Kullanıcı, 5 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.