ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MARCO
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Kullanıcı Başlığı:
[B]2909,2[/B]
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Ocak 2006 13:32
Son Ziyaret:
12 Aralık 2023 14:46
Toplam Mesaj:
344 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
DERYA KAYPAK
Doğum Tarihi:
22 Kasım 1973
Yaş:
50
İl:
Edirne
Meslek:
satış uzmanı - mühendis
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

1 Tonluk Tankımın Ağır Abileri
Deniz Bey, Balıkları tutma maceramızı bende hiç unutmayacağım.

Bembalar kuzeninizde kalacakmış hayırlı olsun. Ev ahalini arowana ve red taillere alıştırmaya uğraşıyorum. :) Bunlar çok büyük beğenmedik diye çok baskı var. Kulaklarımı tıkadım şimdilik.[:iyi:]
1 Tonluk Tankımın Ağır Abileri
[QUOTE=canrsln]Arkadaşlar abimizin bıraktığı yerden ben devralıyorum. Müsaade olursa bende buradan devam ederim yoksa da yeni başlık açarım. Aynı türlerden sırayla uygun buldukça topluyorum. Bir de 1 tonluk akvaryum kaçırdım. umarım ikinci el hesaplı bir akvaryum yakalarım yakın zamanda.

forumdan 'marco' nick li Derya KAYPAK Bey ile de görüşmek isterim.[/QUOTE][QUOTE=canrsln]Arkadaşlar abimizin bıraktığı yerden ben devralıyorum. Müsaade olursa bende buradan devam ederim yoksa da yeni başlık açarım. Aynı türlerden sırayla uygun buldukça topluyorum. Bir de 1 tonluk akvaryum kaçırdım. umarım ikinci el hesaplı bir akvaryum yakalarım yakın zamanda.

forumdan 'marco' nick li Derya KAYPAK Bey ile de görüşmek isterim.[/QUOTE]

Can Bey sizde bu başlık altından devam edebilirsiniz sorun yok. Deniz Bey den almış olduğum 1 adet arowana 2 adet red taii ve 4 adet pacudan, ev ahalinin istekleri doğrultusun 4 adet pacuyu bir arkadaşıma hediye ettim. 1 adet arowana ve 2 adet red tail ile devam ediyorum. Tankım 2 metre olmasına rağmen pacuların daha da büyüyeceğini düşünürsek erkenden böyle bir karar aldım. Balıklar istanbul - edirne arasında kovalar ile geldiğinden özellikle Arowana kendini 1 hafta gibi bir sürede toparladı. Gözleri mat bembeyazdı. Şimdi yem yemekte ortama alışmasıyla hareketliliğine kavuşmuştur. Red taillere gelince gerçekten doymayan birer canavarlar.Ağızlarına sığan sığmayan her şeye talipler. 3 balık ile devam edeceğim. Şuan yeni bir balık 1 adet daha düşünüyorum. Stingray favorim ama bunlarla olması zor. belki iri bir timsah balığı olabilir.
EDİRNE HOBİEVİ
Mustafa sağol iyi dileklerin için. Kahve içmeye bekliyoruz mutlaka. Zaman içinde fotoğraf eklemesi yapacağız.
İlk Bitkili denemem
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=P_xRWHkVork[/VID]

1 sene önce başladığım bitkili maceramda son durum. Zaman bulamadığımdan paylaşımda bulunmamıştım..
EDİRNE HOBİEVİ
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=P_xRWHkVork[/VID]

Keyifimizi tanıtmaya devam....
Geophagus altifrons bakan kaç kişiyiz
[QUOTE=mhgoktas]Valla ben zorla buldum desem yalan olmazz... pek ilan yoktu istanbuldan
zubunel_genubi nickli abimizden 15+cm üzeri bulabildim ve balıklar cok iyi formda onun emeğine sağlık inşallah bende onun gibi bakar ve üremesini sağlarım....

 [/QUOTE]

Hakan balıkların 10 numara. Ancak dekorunda bir o kadar kötü. Alt tarafa biraz daha kütük, balıkların seçeceği köşeler ve Amazon tarzı bitkiler yapmalısın. Bu balıklar ilk etapta bir şeylerin üstüne dizer yumurtaları. Bilge tutarlar. Ve yuvarlak tamburlanmış kayalar koymalısın yumurta dökebilmesi için. Güle güle besle...
Albino Kitumba Leptosoma çiftleşme sayfa 5 güncel
[QUOTE=gkhn305][QUOTE=Alcatraz03]Gökhan Bey albino kitumbalar benimde favori balıklarım arasında.Maşallah sizinkiler de çok güzel görünüyorlar.inşallah bir gün bizede beslamak nasip olur. [/QUOTE]

Sağolun, yarın yeni dekoru koyacağım kısmetse. İnşallah size de nasip olur. Güzel canlılar koyu renge güzel gidiyorlar. Derya abinin dediklerini uyguladım. :)
[/QUOTE]

Gökhan, Arka   fon değişimi tüm balıkların görüntüsünü değiştirecektir. Değişim yapınca tekrar foto bekliyoruz.
MARCO2014-04-01 15:40:47
KONU KAPATILA BİLİR AKVARYUM SATTIĞIMDAN DOLAYI
Serkan, Bulumboraları da saldın mı tanka ? Genel bir foto veya video bekliyoruz....
Albino Kitumba Leptosoma çiftleşme sayfa 5 güncel
Gökhan her türde olduğu gibi albinolar zor balıklardır.  Dekorunla ilgili tavsiyem, arka fonu düz siyah veya mavi yapman, Ayrıca fosil kaya gibi dikine kayalarla biraz kaya takviyesi yapman iyi olabililir. Kayrak taşları nigripinnislerin için ideal.

Ayrıca tek erkek olması sorunun kaynağı olabilir. Biraz dişi takviyesi de yapabilirisen 3 erkek bulundurman daha faydalı sonuç verecektir.
MARCO2014-03-31 13:47:17
KONU KAPATILA BİLİR AKVARYUM SATTIĞIMDAN DOLAYI
Serkan, Tankı birebir ve balıklarını gözle görmüş biri olarak , herşeyin 10 numara olduğunu söyleyebilirim. İnşallah Kigomalarda değişik bir renk getirecek tanka. Bulumborlarıda saldıktan sonra video bekliyoruz. Sağlıklı balıklar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.