ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sfu420
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Temmuz 2009 12:42
Son Ziyaret:
17 Haziran 2016 15:56
Toplam Mesaj:
17 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tamer Maden
Doğum Tarihi:
28 Şubat 1986
Yaş:
38
İl:
Istanbul
Meslek:
CRM Reporter
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tamer Maden
Nothing is impossible

SON 10 MESAJI

Yunus Siyah Çizgiler
300lt değil ama 200lt civarında. Bundan önceki aldıkları akvaryum ufaktı..Sanırım bu akvaryum onlar için yeterli..İlerde artık büyütcez..
Yunus Siyah Çizgiler
Arkadaşlar merhaba,
 
Bi arkadaşımın akvaryumu küçük olduğundan dolayı tüm yunuslarını aldım. Fakat yunusların renginde siyah lekeler ve alttarafları bildiğimiz siyah. Bunun nedeni ne olabilir? Nasıl düzeltebilirim?
 
Ek bilgi: Balıklar ışıksız ortamda rahatsız olduğundan ışık demlı yakılı bir şekilde bakılmış. 
 
Teşekkürler.
EKOL 17 Dış Filitre....
Musluk tamiri zor değil. benimde musluklardan bi tanesi çatladı su veriyordu. Japon yapiştırıcısı ve sigara külü yardımıyla eskisinden daha sağlam oldu..
Auratus Dişi Renk Değişimi
Bide şöyle bişey var. Erkekle çiftleşir gibi takılıolar...
Auratus Dişi Renk Değişimi
 
Akvaryumumumda 5 adet auratus(2e+3d) bulunmakta. 3 dişiden 2 sinden geçen hafta yawru aldım. Fakat yawru aldıktan sonra dişinin bir tanesi erkek rengine büründü. Bu durum neyin göstergesidir? Bilgisi olan var mı ya da daha önce bu tecrübeyi yaşamış olan?
EKOL 17 Dış Filitre....

Belki bazı arkadaşların haberi olmayabilir fakat e-kart diye sistemler var artık. internet bankacılığını kullanıyorsanız e-kart talep edip, alışveriş yapacağınız zaman e-kartınıza limit açıp alışveriş işlemini bitirdikten sonra e-kart limitini sıfırlayabilirsiniz. Bundan daha güvenli hiçbirşey yok.

Ben online alışverişi oldukça sık kullanıyorum. Şu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadım(bu yaşamayacağım anlamına gelmez, birazda risk). Genelde e-kart kullanıyorum fakat bazı siterlerde e-kartımın bulunduğu banka kartları geçmiyor. Bu nedenle normal kart ile işlem yapıyorum.
 
Bu arada Ekol 17'yi akvaryumcu bir abim şiddetle tavsiye etti(yüksek fiyat verdi ama olsun) araştırdım. En uygun fiyat(içi dolu olarak) sahibinden.com daydı. Dün siparişimi vermiş bulunmaktayım. Zaten üretici firmanın ilanı. Akbank sağolsun e-kart sistemi kullanmadığından normal kartla işlem yapmak zorunda kaldım. 6 taksit 108 tlye geliyor + kargo. Bu fiyatta oldukça ama oldukça uygun.
Green Terror için Yem Tavsiye
Ben tetra doromin stick yem kullanıyorum. ayrıca seranın granured. Seve seve yiyiyorlar.
Hepsiburada`nin petshopundan uzak durun

Şu ana kadar petburada.com'dan alışveriş yaptım hep. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece bir tek ürün eksik gelmişti siparişimde onuda arayıp söyleyene kadar zaten kargoya vermişlerdi. Yani eksikliği farketmilerdi. Aynı siparişte bir ürün stokta yokmuş. Bizzat arayıp bunun bilgisini verdiler ve yerine fiyatı ve kalitesi daha iyi olan bir ürünü göndermeyi, fiyat farkı almamayı teklif ettiler. Haliyle kabul ettim.

Açıkcası bu site favorim diyebilirim. Gerek taksit imkanı, gerek hizmet anlayışı. Tek sıkıntı kredi kartının parapuanının kullanılamaması :)
 
Otuz.com ilgimi çemiyor değil. Bir gün inşallah onu da deneyeceğim.
Aquael İç Filitreyi Duyan Ya da Kullanan
Arkadaşlar bende bu filtrenin turbo 650 ve 350liğini kullanıyorum. 08.09 tarihinde almıştım. Gerkçekten çok ama çok memnunun. İlk aldığımda 180 lt tankımın suyu biraz bulanıktı dış filtre falan kullanmıyorum. Bu ürünü kurduktan sonra sudaki bulanıklık gerçekten gitti. Açıkcası çok çok iyi bilmiyorum bu akvaryum işlerini ama bu filtreyi kullananların 200 lt'ye kadar dış filtreye ihtiyaçları olacağını gerçekten düşünmüyorum(1100lüğünü kullanırlarsa)...
 
İç filtreler içinde artık bu ürünü tek geçerim. alacak olan arkadaşlara petburada.com'u önerebilirim. Fiyatları hepsiburada'ya göre çok ama çok uygun. 1100lüğünde 25 tl farkı var. Güvenilir bir site ayrıca bir çok kez alışveriş yaptım.
 
Saygılar.
Strafor Arka Plan
Çatıda olunca öle oluyor da o akvaryum yalan oldu

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.