ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ramalpay
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Ağustos 2009 09:31
Son Ziyaret:
02 Ekim 2009 19:17
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
alpay alptekin
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

alpay alptekin

SON 4 MESAJI

Galiba ben bir hata yaptım.

Ben daha önce konuda da belirttiğm gibi 6 adet japonumun yanına balık almak istiyordum. Burada bana yazmış olduğunuz mesajları okudum ve akvaryumcuma böyle bir istekte bulundum. O bana pangarsus gibi bir balığı olmadığı için lepistesin sorunsuz durabileceğini söyledi ve bir hamile dişi lepistes, bir erkek lepistes ve bir hamile pilati verdi. Balıkları koyar koymaz erkek lepistes gözlerimin önünde bir balık tarafından yutuldu. Ben bu olayı görünce hamile balıklar için çift bölmeli bir yavruluk aldım ve eve döndüğümde hamile lepisytesin kuyruğunun olmadığını gördüm ve pilatide ortalıkta yoktu. Kumları karıştırıp pilatiye olaştım. İki balığıda gerekli bölmeye koydum. Ertesi gün lepistes cansız olarak duruyordu onu alıp attım. Şimdi pilatim yavruladı ve ben yavrulayınca onu yavruluktan çıkarıp ızgarayı yavruluktan aldım. Pilatiyi diğer balıklar tarafından kovalanması ilgimi çekti ve onu kepçenin içinde suya koydum ara bölme yapıp plati vejaponu beslemem mümkün mü? Veya sizin bana önereceğiniz yollar mevcut mu?

Japonlarımı yanına hangi balığı koyabilrim?
Benim altı adet orta boy sevimli japonlarım var. Ben japonlarımın yanına yeni farklı türden balıklar koymak istiyorum. Akvaryumum 150 litreye yakın. 80*45*35 cm boyutlarında. Kum mitarım yaklaşık 5 kg civarında. Ne kadar kum eklemeliyim? Hangi bitkiyi ekebilirim? Hangi balıkları yanında sorunsuz biçimde yaşatabilirim? Kaç tane çöpçü alırsam makbuldür? 50 walt beyaz ampulüm var.umudovski2009-09-18 20:56:35
Japonlarımı satmalı mıyım?

Benim altı adet iri boyutta japon balığım var sadece biri bira küçük fakat bu cinsi enine büyüyor sürekli. Ben bu joponlarımı çok seviyorum fakat canlı doğuran ve karışık bir akvaryum yapmak istiyorum. Ayrıca japonlarım insanlara alışık olup beslediğim sürece onlrı eğittim. Saklanma gibi bir durum söz konusu bile değil. Öpücük sesimle eve geldiğimi anlıyorlar, filitreyi ve hava pompasını düşük devire almamla yem geleceğini anlyıp suyun yüzüne çıkıyorlar, ellerimi şaklayınca baenim onları izlediğimi bilip filitrenin çıkışından takla atıp köprülerinden geçiyorlar. Yüzlerce litrelik akvaryumlarda bile kendilerini belli eden balıklar. Lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım.

Lepistesin Yanına ?

Bence lepistes düşünürsen yanına plati daha uygun

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.