ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Developer
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Mart 2010 01:38
Son Ziyaret:
08 Ocak 2011 02:49
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sinan ÇAYLAK
Doğum Tarihi:
23 Haziran 1984
Yaş:
39
İl:
Manisa
Meslek:
Software Developer
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

100 X 78 X 40
LifeTech 838 Dış Filtre
Amazon İç Filtre

SON 10 MESAJI

Dişi mavi prensesim terör estiriyor
Mavi Prenses Sarı Prenseslere göre uyumsuz sert balıktır tavsiyem mavi prenseslerinizi sarı prenseslerden ayırmanız dişi sarı prensesisiniz üreme dönemine girmiş olabilir ondan kum kazıyor testilerin içine hiçbir balığı yaklaştırmıyor olabilir. 
yavru alamıyorum
Hocam Aynı Sıkıntı bendede mevcut ve halen devam ediyor bu konuyu bende çok tartıştım ve nedenini bulamadım aşağıdaki linkide inceleyebilirsin

http://www.akvaryum.com/forum/sari_prenses_yumurta_atiyor_k387027.asp
Sarı Prenses Yumurta Atıyor
Kadir Kardeşim şuan 1 e 6 d var yunuslarım vardı onlar etkiliyodur diye çıkarttım şimdi eskiden elimden yem yiyen balıklar şimdi kayaların arkasından çıkmıyor. Ben anlamadım bu işi açıkçası biraz inatta ettim çünkü yaklaşık 7-8 aydır uğraşıyorum ağzına 2 kere yumurta aldılar sonuca ulaştıramadık şimdi yumutta bile almıyolar bilmiyorum napcam ama akvaryumcularda bulabilirsem 1 e 3 dişi aysmen alcam kayaların arkasından çıkıp eski durumlarına gelmeleri için beni hobiden soğuttu bu s.p off off canım çok sıkıldı akvaryumun yanına bile gitmek istemiyor canım ilginiz için tşk ederim.
Sarı Prenses Yumurta Atıyor
Teşekkür ederim samet kardeşim icemani bende düşünüyorum çok uğraştım herşeyi yaptım bütün bakımlarını özele yapıyorum ama balıklarda tık yok çok sinirim bozulduğuiçin yarın akvaryumcuya vereceğim
Sarı Prenses Yumurta Atıyor
Sabırda Bi Yere Kadar Sarı Prenseslerin Hepsini Yarın Vereceğim bi senede 1 kere bile yavru alamadığım tek balık bidahada kesinlikle beslemem yazık günah emeklerime hepinize çok teşekkür ederim değerli tecrübelerinizi paylaştığınız için
Sarı Prenses Yumurta Atıyor
Hocam Tanktantan çıkarayım ama Manisada Demosoni bulabilene aşkolsun nerde bizde öyle tür tür balık bulmak çok zor ama tavsiyen için tşk ederim en kısa zamanda yunusları çıkaracağım. :)
Sarı Prenses Yumurta Atıyor
Şuan akvaryumun içinde 1 e 1 d yunus ar onlarıda tutmamın sebebi akvaryuma çok saklanıyor. 3 erkek sp erkeklerin 2 si damızlık büyük boy 7-8 tanede sp dişi var
Sarı Prenses Yumurta Atıyor
Sametbey paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim balıklarım çoğu ağzına bi kere yumurta aldı ama yuttu 2 tane damızlık erkeğim var dişlere göre baya büyük akvaryumum bol kayalıklı ondan bi sıkıntı olcağı sanmıyorum ama erkeklerin 2 tanesini yarın akvaryumdan çıkarcam çünkü en büyük olan erkek yuva yaptı kendine dişileri bile kimseyi sokmuyo bütüngün orda duruyo zaten akvaryumun bi çok yerinde kumları kazdılar resimleri telefondan çektiğim için fazla net değil ilginize teşekkür ederim.

Developer2010-08-22 01:24:50
Sarı Prenses Yumurta Atıyor
Merhaba Bu Konum ile ilgili Problemim Devam Ettiğinden Yeni Konu Açmak İstemedim.Yalnız Bişey Soracam Malum Yaz Ayları Benim Akvaryum Sıcaklığım 32-34 derece arasında haftada 2 defa dip ve su çekiyorum ve bu konuyu açtığımdan beri balıklarım halen yumurta almadı ağzına akvaryumumdaki fazla yavru yunuslarıdan 3 tanesini çıkardım 1 d 1 e kaldı sadece birde şuan 2 tane baskın erkek var birbirini kovalıyorlar çoğu zaman yavru alamamın sebebi bu olabilir mi çıkartmalımıyım. Sp'lerden yaklaşık 9 aydır bakıyorum bi kere bile yavru alamadım artık hepsini vermeyi düşünüyorum çünkü yapmadığım denemediğim şey kalmadı. Yardımlarınızı Bekliyorum Saygılar.
Karında Çökme Alt Yüzgeçte Kızarıklık
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:
Deride Solukluk Kuyruk Arasında Parçalanma ve Alt Yüzgeç Uç Kısmında Kırmızılık Karında Çökme
Akvaryum Kapasitesi (litre):
120
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:
Sarı Prenses Yunus
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
34 derece
Filitrasyon:
Dış Filtre ve İç Filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
Haftada 1 3/1 Su Değişimi

Arkadaşlar merhaba benim bi problemim var akvaryumuma bir hastalık farkettim napabilirim. yunuslarımın alt yüzgeç uç kısımlarında kırmızılık var yem falan yiyolar ama kırmızılık daha önce yoktu bi tane sarı prensesiminde derisinin rengi soldu kuyruk kısmıda lift gibi parçalanmaya başladı yunus ve sarı prenseslerimi karantinaya ayırdım diğer tankımında 3/1 lik suyu ayırdım ve balıkları tamemen çıkarıp kum ve bütün malzemeleri yıkadım diğerlerinde şuan için bi sorun yok ama karantinaya aldıklarım için ilaç ne kullanmam gerekir.Akvaryumcu Metilen Mavisi Önerdi ama daha kullanmadım metilen mavisinin kullanımı nasıldır. yada önerilerinizi bekliyorum.
Developer2010-08-17 02:04:11

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.