ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
balıkçıbaba
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Nisan 2010 21:22
Son Ziyaret:
26 Şubat 2014 14:00
Toplam Mesaj:
43 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serkan Bayraktar
Doğum Tarihi:
02 Temmuz 1986
Yaş:
37
İl:
Kastamonu
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serkan Bayraktar
1 oscar, 1 vatoz, 2 sümüklüelma :)

SON 10 MESAJI

Başlık Falan Yok!
Ben derim ki sizin aradığınız dışarda değil içinizde. Aradığınızı bulamadığınız için içkiye başlamışsınız ve bırakmak için kendinizi zorlamışsınız. Kanımca ona gitseniz de gene aradığınızı bulamayacaksınız.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı, belli ki yakınımız yoktur Allah'tan gayrı... (NFK)
Astronot Saldırma Sorunu
[QUOTE=mesutok]Kuru yem olarak ne yerler bu astronotlar, pond yem granür yemmi ?[/QUOTE]
Ben şahsen pond yemlerden randıman alamadım. Dibe kum koymuyorum ve protein ağırlıklı dip yemleri ile besliyorum. Hem çok seviyor hem de daha iyi ve sağlıklı büyütüyor.
Astronot Saldırma Sorunu
Ben 25-30 cmlik paculara parmağımı ısırttırıyordum ama onlar oyun mahiyetinde yapıyorlardı ve insan dişi gibi kesici dişleri vardır pacunun. İsterse dişlerini kemiğinize dayandırabilir yani. Ama astronota güvenmem, oyuncu gibi gözükse de ciddi şakalar yapabilir. :D Ayrıca oscar ve bazı cichlid türlerinin sırt yüzgeçleri jilet gibi keskindir. Akvaryuma elinizi sokmadan bir daha düşünün, ani bir harekette sizi yaralayabilir.
Pacuların dişleri böyledir.

balıkçıbaba2011-03-20 18:57:33
Fıkralar...
[QUOTE=efendy06] [QUOTE=CatchMe1fYouCan]

Ya anlamadığım şey şu Tanrı dediğiniz de kim ? 

[/QUOTE]
Bir cevap veren çıkacaktır...

[/QUOTE]
Tanrı özel isim değildir. Manası ''tapınılan'' demektir ve kesinlikle Allah'ın yerine kullanılmamalıdır. Ayrıca birinci sıradaki fıkra diye anlatılan zırvalığın çok tehlikeli yönleri vardır. İlk yaratılan insan (erkek) Hz. Adem (a.s.) dir ve ilk insan ve ilk peygamberdir. Bir lafı konuşmadan, düşünmeden, yazmadan önce nereye gittiğine bakılmalıdır. Dini terimleri ve kişileri alaya alan fıkralara gülen ve katılan şirke düşer. Tabi bu anlattıklarım islam dini içindir. Müslümanım diyenden gayrısına sözüm yoktur, cevap yazacak yada yazdıklarıma karşı çıkacak arkadaşlar bunu dikkate alarak yazsınlar ve ben dini konularda asla kafadan uyduracak bir insan değilim, delil ile konuşurum.
balıkçıbaba2011-03-20 10:41:39
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü
Allah şefaatlerine nail eylesin. Unutmayalımki Allah yolunda şehit düşenlerin de şefaat hakları olacaktır mahşer gününde.
6 aylık su
Bulunduğu kabın cinsi önemli. Suda mantar, küf, koku yoksa kullanabilirsiniz. Lakin bulunduğu kap suya salınım yapıyorsa tehlikeli olabilir. Polietilen ve poliüretandan yapılar turşu bidonları ve su depolarında ve cam kaplardaki sularda sıkıntı olmaz.
Akvarist
Akvarist, avladığı balığı ağlatıp akvaryumdaki ölünce ağlayandır. Big%20smile
National Geographic ufolar
[QUOTE=hayvansever1234]Bence de uzaylılar var.Çünkü; evren o kadar büyük ve genişlemeye devam ediyor.Bu kocaman evrende sadece biz yaşıyor olamayız bence. [/QUOTE]
     Kendi kafasına göre hareket eden uzaylılardan bahsediyorsanız hiç sanmıyorum olacağını. Böyle konulara Kuran-ı Kerim ve hadis-i şeriflerin ışığında bakmak gerekir diye düşünüyorum. (tabi inananlar açısından)
Şura suresi 29. ayette ; ''O Göklerin ve Yerin yaradılışı ve onlarda ürettiği her dabbenin üretilişi de onun âyâtındandır ve o dileyeceği zaman onları toplamağa da kadirdir.'' buyuruluyor. Göklerde yaşayan canlılar (DABBE; debelenen canlılar) var yani ama bunlar Allah'ın izni dahilinde hareket ederler ve mahiyetlerini de bilemeyiz. Yoksa şimdiye kadar insan ırkını çoktan yok edip gezegenimize çöreklenirlerdi. Big%20smile
    Bahsedilen belgeseli daha önce seyretmiş biri olarak, somut ve inandırıcı bilgiler vermediğini ve en sonunda sizi ''var veya yok'' arasında bir paradoksa sürükleyerek kapalı bir kutuya koyduğunu söyleyebilirim.
    Lakin masonik faaliyetleri araştıran bir belgeselden aldığım bilgiler neticesinde mason kökenli devletler yeni dünya düzenini kurmak amacıyla (YENİ DÜNYA DÜZENİ; insanları kendi ırkından başka bir dostu olmadığına inandırıp bir araya toplayıp koyun gibi yönetmek için, tek din(büyük ihtimal hıristiyanlık) tek devlet saçmalığını kurmak amacıyla gerçekleştirilmesi planlanan büyük yıkım) dünyaya sahte bir uzaylı saldırısı düzenleyeceklerini duymuştum. Şunu da belirteyim dünyanın çeşitli yerlerinde görülen ufolar insan teknolojisinin ürünüdür ve bu gizli teknolojiler, normal bilinen teknolojilerden 30 yıl kadar önde ilerler.
Örneğin bu video pek çok şeyi açıklar.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=3IRagx-zJQo&feature=player_embedded[/VID]
balıkçıbaba2011-03-19 12:53:28
H.A.A.R.P.
HAARP projesi hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim.

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=VLTA8rmdzL4&feature=related[/VID]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.