ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hamuce
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Nisan 2010 10:08
Son Ziyaret:
27 Nisan 2022 08:52
Toplam Mesaj:
184 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ali hakan amuce
Doğum Tarihi:
20 Eylül 1985
Yaş:
38
İl:
Sivas
Meslek:
satış danışmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


malawi,tanganika,amerikan,tetralar 30 adet 225lt 120*50*50h

SON 10 MESAJI

Çimentodan olur mu?
[QUOTE=muslim kavak]İllaha fugapol olacak diye birşey yok nalburlardan kalekim Alıp kullanabilirsin çimento olmaz. [/QUOTE] 
Öncelikler merhabalar. Kalekim olmaz nedeni ise suda ve belli bir ısıda salınım yapıyor. fugapool kullanılmasındaki amac ise salınım yapmaması kullanım yerleri termal havuzlar ve su depolarında kullanılıyor.Fugapool yozgat fabrikasında üretiliyor tellefon ile sipariş verilebiliyor kargoo ile gönderiyorlar. Kolay gelsin.


Platy ve Molilerim Çiftleşmiyor
Jumbo lepistes besleyebilirsin bol yavru alırsın.
Akvaryum Kurulumu Hakkında bilgi
Eger frontozalardan yavru alma planınsa sadece frontoza beslemen daha mantıklı olur. Dıs motor olarakta eheın tavsiye ederim saglıklı hobiler.hamuce2014-03-14 19:10:37
300 lt akvaryuma üretim amaçlı tavsiye
Sarı prenses 5d2e olabilir
Discus akvaryumu tavsiyesi
O hacimlerde diskus beslemeniz dogru degil. size önerim 100*60*60 ideal olabilir.
nedir bu akvaryumculardan çektiğimiz
Güzel yorumlarınız icin teşekkürler evine ekmek parası götürmeye calışanlar zaten dürüst insanlardır.kimileri ise evine ekmek fabrikası götürüyor eee artık bunlarda kan emici.
nedir bu akvaryumculardan çektiğimiz
[QUOTE=capo di capi]Bir marketçi , kasap , camcı , dövizci , bankacı herneise bunlardan da aynı şeyleri talep ediyor musunuz? Atıyorum , bahçede tavuk üretip , kasaba satıyor musunuz ve kasap piyasa fiyatından alıyor mu ?  Yada markete evde mayaladığınız yoğurdu götürüp satıyorsunuz ve marketçi piyasa fiyatından alıp satıyor mu ?

Akvaryumcunun diğer esnaftan ne farkı var al- sat konusunda ? Almak zorunda mı ? Belli bir fiyat ile sizden alım yapmak mecburiyetinde mi ? O da bir esnaf .. Parayı 2. plana atması söz konusu mu ? Senin iyi fiyattan ona balık satman mı onun için önemli yoksa çocuğuna götüreceği ekmek mi ?

Bunları da düşünmek lazım..[/QUOTE] hic bi zaman marketci kasap vb leri ile karşılastırılamaz nedenmi die sordun nedeni onlar temel ihtiyac akvaryum hobisi adı üstünde hobi lüks bişey mecburiyetin yok ama marketten kasaptan bişiler satın almaya mecbursun ha ben akvaryumcu evine ekmek götürmesin demiyorum ama acımasız olmasınlar cogu acımasız benim yakındıgım mesele bu yav ellerini vicdanlarına koysunlar bak nededim yukarda satar ken 20 tl özelligi ne full red lepistes alırken 1.5 tl sadece lepistes ben bunu diyorum varmı bi problem ?
nedir bu akvaryumculardan çektiğimiz
[QUOTE=onuribrahim]Kusura bakmasın ama hiç kimse ben akvaryumcunun elektirik faturasını gördüm 550 tl yazıyor. bütün filtre ve ısıtıcılar son sistem çalışmaktaydı. istediğiniz kadar balık götürün ama o dediğiniz fiyatlara alması imkansız. Forumda canlı ilanları kısmından satış yapmanız en uygun olanı. Hem akvaryumcu hobiyi ayakta tutamaz sadece ihtiyaç giderir sonuçta evine ekmek götürmekle yükümlü. Demasoni konusunu gördüm ilgimi çekti fakat söylemem gereken tek şey 3 4 cm demasoni nin ithalden geliş fiyatını görseniz ne dersiniz bilemiyorum. Demasoni sadece hobiciler de ucuz bir balık. [/QUOTE] Peki o zamn yapmasın bu işi kardeş zarar ediyosa herşeyi illaki bizim dedigimiz fiyatlar olacak deil ya akvaryumcuların cogu degerinin 5 6 katı aşagı alıyo satısı 10 tlik balıgı 2 tlye deilde 4 tl ye alısın olay bu eger giderleri cok ise yapmasınlar bıraksınlar ne kendileri üzülsün nede biz degerli akvaristler mesele bu işi yapan adam acıkcası parayı 2. plana atması gerekiyo emin olun bütün akvaryumcular canlılardan deilde malzemeden voleyi vuruyolar.netecede satılan veya alınan sey bir canlı öle deilmi.
nedir bu akvaryumculardan çektiğimiz
[QUOTE=çerkez] akvaryumcularda evine ekmek götürsün,onlarda ekmek parası peşinde buna kimsenin birşey deme hakkı yok.işini seven ve iyi niyetli,samimi birçok akvaryumcu arkadaşımız var. ama bunların yanında çıkarcı aldığı malzemeyi yüzde ikiyüz kar koyan,sabah 20 tl ye sattığı yemi akşam 40 tl ye verebilenlerde var.elden ne gelir iyiside var kötüsüde...[/QUOTE] Eee tabi öle ama kan emicilerin cogunlugu fazla (bulumdugum bölgede).
Bitkliye Baslıyacam Bi Bakarmısınız ?
http://www.akvaryum.com/Forum/ozel_kampanya_k552294.asp kardeşim sana uygun fiyatta bitki karides ben alıs veriş yaptım ve cok memnun kaldım.tekrardan hayırlı olsun saglıklı hobiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.