ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
freespirit
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Temmuz 2010 07:43
Son Ziyaret:
26 Eylül 2010 19:02
Toplam Mesaj:
69 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İbrahim HERGÜNER
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Içel
Meslek:
Köpek Eğitmeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İbrahim HERGÜNER

SON 10 MESAJI

frontoza bakarsanız sevinirim!
Hayır balıklar sanırım 1 metrelik akvaryumda stres altındalar. Hacim yetersiz olduğu için.
frontoza bakarsanız sevinirim!
Öncelikle akvaryum. Aynı sorunu bende yaşadım. Ben 2 dişi 1 erkek frontozalarımdan 1 metrelik akvaryumda yavru alamadım ancak balıkları 160 cm lik akvaryuma koyduğumda yavru almaya başladım. Akvaryum boyutu sanırım balıkları strese sokuyor.
Ptt çek hesabı
Hesap açtırmanıza hiç gerek yoktu aslında. Karşınızdaki kişiye adınız soyadınız tc kimlik numaranız ve hangi postaneye yatırılmasını istediğinizi söylerseniz isminize havale yaptırılabilir.
Köpek Tahmini
Saint Bernard Cenk kardeşim. Eğer köpeklerle ilgili bir sorun olursa özelden bana yazabilirsin. Köpek eğitmeni ve üretimcisiyim.
Yumurtalar kayboldu
Sarı prensesiniz ilk defamı yumurta tuttu acaba ?
Yunusum :(
Büyük geçmiş olsun dediğim gibi birdaha su değişimlerinizde seranın su hazırlayıcısını kullanırsan problem yaşamazsın.
Yunusum :(
Aynı şey benimde başıma geldi. Su değişimden dolayı. Ben 5 yunusumu kaybettim ama geri kalanları kurtardım. Öncelikle suyun bir kısmını boşalt taze su ekle. Daha sonra sera nın su düzenleyicisi var ondan al.  2 gün sonrada beyaz benek ilacını damlat. Bu aradada ısıyı 30 dereceye mutlaka yükselt.
Akvaryumculardaki balık fiyatları

Şimdi recep bey güzel bir konuya değinmişsiniz. Öncelikle arkadaşlara bu işi hobi olarakmı yoksa ticari amaçlımı yaptıklarını sormak gerekli. Siteye baktığımızda 11 yaşından tutunda 60 yaşına kadar birçok arkadaşımızın akvaryumu mevcut. Aslında bu çok sevindirici bir durum. Anlamadığım konu şu çoğu ilanlar petshop fiyatlarıyla aynı. Yani örneğin en basitinden sarı prensesler. Sitede arkadaşlar 3 - 4 cm lik balığa 3 tl yazmışlar. E bu balığı toptancısından gidip 1 tl den alırsın. Yani bizim bu sitede bulunmamızın amacı birbirimize yardım edip destek olmak değilmi ? bu şekilde destek değil köstek oluyoruz. Tamam beslediğin balıklardan para kazanmak istersin ancak ihtiyacınız kadar para isteyin. Siz bu balıklara aylık yemler elektrik su dahil nekadar harcıyorsunuz önce onu hesaplayın. Yani 60 lira masrafınız var ve siz balıklarınızı tutup 100 liraya vermek istiyorsunuz. Aylarca ilan orda kalıyor. Gördüğüm kadarı ile birçok kişi güncelleyip duruyor. Kendimize gelelim arkadaşlar. Birbirimize yardım ediceğimize birbirimizi kandırmaya çalışıyoruz. Bu balıkları biz yurt dışından getirip satmıyoruz ki. Bu yavrular bizim ürettiğimiz yavrular. Lütfen biraz duyarlı olalım.

Pet şişe saglıklı deyilse kavanoz?
1 defa denedim güzelce yaptım ve akvaryumuma yerleştirdim.Sabah kalktığımda tüm balıklarım ters dönmüştü. Şoka girdim ve bu işlere birdaha kesinlikle girmeyi düşünmüyorum.
su dinlendirme ve doldurma
Onur beye katılıyorum. Bende bu yöntemi kullanıyorum. Ağzı daha açık ve daha geniş. Akvaryumunuzada bir maşrapa yardımı ile koyup dekoruda bozmazsınız en azından.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.