ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
atabasbugg
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Mart 2020 20:32
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ata Kaan ŞAHİN
Doğum Tarihi:
19 Ağustos 1998
İl:
Burdur
Meslek:
Veteriner Hekimi Adayı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ata Kaan ŞAHİN

SON 1 MESAJI

Kaplumbağam Gözlerini Açamıyor.
Google'da arattığımda birden fazla çözümle karşılaştım lakin kimse hayvanının iyileştiğine dair bir şey söylememiş. 2 tane kırmızı yanaklı su kaplumbağam var. Hiç palmiyeli ölüm fanusuna koymamıştım. Su ısıtıcısı ya da filtresi kullanmadım. Kışın çok soğuk odada da kaldılar. Hiç kış uykusuna yatmadılar. Bu kadar bakımsız olmalarına rağmen hiçbir şeyleri yoktu. Okulumu değiştirdiğim için 3 ay kadar bir süreyle aileme bıraktım. Ailem hayvanların sıkıldığını düşünerek sudan çıkarıp yerde yürütmüşler ve palmiyeli ölüm fanusu almışlar. Daha sonra tekrar aldım hayvanlarımı. Hiçbir sorunları yoktu. 3 gün önce (2 senedir benimleler. Aldığımda max 1 yaşındalardı) cüssece büyük olan erkek kaplumbağamın gözleri kapanmış. Boyut olarak küçük olan dişi kaplumbağam da suya sümük bırakıyor, öksürüyor, hırıltılı nefes alıyor. Durumu kurtarmak için antibiyotikli göz merhemi aldım. Sularını olabildiğince 33 derecede tutmaya çalışıyorum. Akciğer enfeksiyonu diyor internetten araştırdığım kadarıyla. Kabuk sertleştiricisinden dolayı göz iltihabı olabileceğini söylemişler lakin daha önce de kullandım. terramcyn isminde bir ilaç önerisiyle karşılaştım. Daha büyük bir akvaryum, su ısıtıcısı ve filtre alacağım. Veteriner fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim. Okulumun hayvan hastanesine götüreceğim. Lakin veteriner hekimliği sektöründe ya büyük-küçük baş hayvan hekimliği, ya da pet ( Kedi köpek ) hekimliği yaygın olduğu için egzotik hayvan olan su kaplumbağalarına bakacaklarını, en azından hayvan sahipleri kadar bilgileri olacağını zannetmiyorum. Lütfen benimle aynı durumu yaşamış olan, ya da tanıdığı olan varsa irtibata geçsin benimle. Hayvanlarımı kurtarmak için her şeyi yaparım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.