ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
onuralpkit
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Nisan 2009 17:44
Son Ziyaret:
30 Ocak 2010 13:33
Toplam Mesaj:
104 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Onuralp Kitle
Doğum Tarihi:
01 Şubat 1988
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Onuralp Kitle

SON 10 MESAJI

Allahım inşallah zebram yumurtlamaz
[QUOTE=botkur][QUOTE=onuralpkit]Akvaryumu ayırma yöntemi güzel bir yöntem.Bir kaç ay önce ben de yaptım.Benim akvaryumumda da çift zebram ve 2 auratusum vardı.Kullanılmayan plastik bi dolap vardı onu kestim ve bir parça alıp akvaryuma ayarladım.1 hafta sonrada auratuslarımı sattım.Zebralarımda o alanda rahatça yumurtladı ve yavrularını büyüttü.
Foto:

[/QUOTE]
 
Yalnız bir şeyi unutmuşsunuz plastik ile bölünce diger tarafa su geçemiyor :S
[/QUOTE]
Bende Geçiyor sende geçmiyorsa üstten ilave edersin bunda bir sorun yok.
Allahım inşallah zebram yumurtlamaz
Akvaryumu ayırma yöntemi güzel bir yöntem.Bir kaç ay önce ben de yaptım.Benim akvaryumumda da çift zebram ve 2 auratusum vardı.Kullanılmayan plastik bi dolap vardı onu kestim ve bir parça alıp akvaryuma ayarladım.1 hafta sonrada auratuslarımı sattım.Zebralarımda o alanda rahatça yumurtladı ve yavrularını büyüttü.
Foto:

Ev Hayvanlarının Korunmasına Dair Avrupa Sözleşmes
Ben de teşekkür ederim paylaştığınız için
onuralpkit2009-09-15 15:54:14
dip çekiminin kolay yolu
[QUOTE=Batuaydin]
Bu yöntemi uzun süredir deniyorum. Forumda baktığım kadarıyla çoğu kişi ağzını kullanıyor.
 
Dip çekimi için ağzınızla çekmenize gerek yok. Balığın dışkısını ağzınıza deydirmeyin boşuna. Hortumu alın suyla doldurun bir ucunu elinizle kapatarak suya sokun diğer ucunu kovaya koyun su akışı başlıyacaktır.

 
[/QUOTE]

Kulalndığım bir yöntem çok kolaylık oluyor.
papağanlarımın durumu
Tüpçük olabilir.
Yavruların Fotografları (Texas-Papağan)
[QUOTE=Genco]Bence papağanın ağızbozuklugu düzelcekse çiftleştirin sonuna kadar yanınızdayım ![/QUOTE]
Dimi papağan gibi bir laboratuar balığının ağız bozukluğunu düzeltmek için tüm tüm amerikan türlerini bozalım papağanın ağız bozukluğu düzelsin yeter.Siz bilmiyorsunuz galiba; bilinçli akvaristler tarafından tepkiyle karşılanan, SATILMAMASI VE ÜRETİLMEMESİ gereken bir balık.
http://www.akvaryum.com/papagan_cichlid_tatlisur_8_334.asp
Midasım Yumurtladı ve Yavrular Serbest Yü
Merhabalar.Daha öncede midasım yumurtlamıştı fakat yumurtaları erkek döllemiyordu.Fakat  bu sefer  işler biraz daha değişik oldu.Bundan iki hafta önce oturduğumuz evden taşınıyorduk ve 175 litrelik akvaryumumu hamallar diğer eve taşıyabilieceğini söyledi.Ben ise çift midasımı bir kaba koyup taşınacağımız eve getirdim.5 dakika sonra hamallar geldiğinde  akvaryumun kırılmış olduğunu gördüm.Taşıyan arkadaş paramızdan kesebilirsin özür dileriz dedi ama ben kabul etmedim.Bunun üzerine idareten ondan daha küçük bir akvaryum alıp çift midasımı oraya koydum ve aradan 2 hafta kadar geçti.Balıklara yem atarken bir de ne göreyim 100 lerce yavru yeni aldığım büyük kübün içinde yüzüyorlar.Ben yumurtaları bile görmedim.Küp büyük olduğundan yumurtalar görünmüyormuş demek.Gerçekten çok güzel bir duygu ve en güzeli de bu yavruların ana - babasının papağan - midas , texas - midas değil midas - midas olması.Fotoğraflara gelince  şimdilik cep telefonu kamerasıyla çektim ve haliyle kötü.En geç 1-2 hafta içinde yeğenimin kamerasını alıp daha net fotoğraflar çekeceğim.
Yavrularla ilgili sorum ise;Daha önce hiç midaslarım yavrulamamıştı.Daha önce zebralarım çok yavruladı fakat onları anne - baba besliyor ve epey büyütüyor.Midaslardada bu durum varmı?Yavruları anne,babamı besler ve nereye kadar büyütür?

Fotoğraflar;






onuralpkit2009-08-22 10:09:03
KİMDE HANGİ TÜR AMERİKAN CİCHLİD VAR
2 Adet Midas (20 cm - 15 cm )
500 kadar Midas Cichlid yavrusu (2 cm)
2 Adet Zebra Cichlid (8 cm - 6 cm)
150 kadar zebra yavrusu (1 cm kadar

SMS üye onayı (Kimlik Numaraları Silindi)
[/QUOTE]
Bu daha garanti aslında. Şöyle ki önceden TC Kimlik noyu alıyorduk ama saklamıyorduk, şifreleniyordu ve savcılık bunun tc kimliği ne dediğinde söyleyemezdik, sadece adı soyadı bu, çünkü tc kimlik nodan bakıp onayladık, sonra şifrelendi ve numara elimizde yok diyebilirdik. Daha da ötesi birisi rastgele kimlik no girip üyelik alabiliyordu. Oysa bu sistem daha başarılı. Çünkü cebe gelen mesajı kişi internete yazarak o numaranın kendiyle alakalı olduğunu gösteriyor. Cebe gelen mesajda bu numara ilanı veren x'e ait değil ise lütfen dikkate almayiniz, yasal baglayiciligi vardir diye belirtiliyor. Denilebilir ki başkasının telefonu alınır, dolandırıclık yapılır. Yine de durumun da bağlayıcılığı vardır zira birisi telefondan hakaret edeceğinde aynı şekilde arkadaşının telefonunu alır mesaj atıp hakaret eder. Kişi dava edilince de telefon benim değil diyip kurtulamaz. Durum ciddileştiğinde arkadaşını ihbar etmesi muhtemeldir veya hatalı kişiye kullandırdığı telefonunun cezasını kendi çekecektir. Yani tc kimliktense tespiti daha kolaydır. Durum sadece bu kısıtlı örnek için değil, genel için geçerlidir. Açık hat verenler, alanlar, telefonunu güvenmediği kişiye kullandıranlar her daim sorun yaşayabilirler.

Saygılar,
[/QUOTE]
Savcılık TC kimlik numaralarını neden öğrenmek istiyor?
Nedir Bu Midasların Bana Çektirdiği:(
Akvaryumunuza 4-5 tane dişi ve erkeğin sığabileceiği büyük küpler alın ve sabırlı olun.Merak etmeyin mutlaka bir gün olur diyorum.Çünkü her yumutlamada dahada bi tecrübeleniyorlar.
onuralpkit2009-08-07 18:46:12

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.