ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
subdiver
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Ekim 2010 10:27
Son Ziyaret:
14 Ocak 2014 17:11
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serhan Koçyiğit
Doğum Tarihi:
14 Şubat 1988
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Mühendis
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serhan Koçyiğit

SON 7 MESAJI

Yunuslarım :/
Balıklara biraz zaman tanıyın akvaryuma uyum sağlayıp streslerini atacaklardır. Yardımcı olabilmek istiyorsanız akvaryumun içine bir kaç tane saklanabilecekleri taş koyun ve kurduğunuz düzeni uzun bir süre korumaya çalışın. Uyum sağladıklarında inanılmaz tatlı oluyorlar, insandan korkmak yerine ellerinizden yem bile yiyebilirler.. Sağlıkla balıklar..
Tüm Detayları İle Tropheusçuluk Rehberi
Bilgi aktarımı için teşekkürler.. bence modaratör arkadaşlar bu konuyu sabitlemeli:)

yunus ve yunus yavrusuna önerdiğiniz yem varmı
Bende yunus ve sarı prenses besliyorum, sana tavsiyem artemia çıkart bir iki ay boyunca büyümeyi göreceksin..Renklenmede de büyük katkısı var..Arada birde kuru yemlerden alıştırırssan süper olur..Sağlıklı balıklar
Poliuretan köpükten arkafon,yorumları bekliyorum
Paylaşım için teşekkürler.. Çok özgün güzel bir tasarım olmuş. Bende ilerde denemek istiyorum..
Atman AT-3337 hava problemi
Merhaba bende Atman 3337 değilde 3335 var ama çalışma sistemi olarak aynı olduklarını biliyorum.Hava vermiyor derken kafa motorlarındaki gibi bir havadan bahsediyorsanız, gayet normal bir durum bu. Ama Atman ın aparatlarının içinde delikli bir borusu onu suyun dışında olacak şekilde cama yapıştırırsanız, su devir-daim olurken borunun deliklerinden akan su akvaryum suyuna çarparak bir miktarda havanın su içerisinde çözünmesine yardımcı olacaktır. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. Ben o şekilde kurulum yapıyorum ve bence çok sağlıklı bir ortam oluşuyor bu şekilde.
Kolay gelsin..Sağlıklı balıklar dilerim..
Sıfırdan Tropheus'a başlamak
Hayırlı olsun yeni akvaryumunuz.. Bende kısa bir zaman içerisinde Tropheus beslemek istiyorum, ben şimdiden kararım verdim hangi cins olacağına ama:) İlangi:) Bu konunun açılması güncel olarak iyi olmuş gerçekten, takipteyim.. Akvaryumun kurulduktan sonra fotoğraflarınızı bekliyoruz.. Görüşmek üzere..
Tropheus Fotoğraflarım
Youtube da uzun uzun Tropheus videoları izledikden sonra buldum bu konuyu ve şaşırdım kaldım doğrusu. Bu kadar emek, sevgi ve sonrasında gelen başarı hikayesini ardı ardına okuyup, öğrendikçe bu türlere ilgim daha da arttı. Tebrikler Tuğrul Bey.

Benim 11 tane yavru sarı prenses, 10 tane yavru yunus cichlid im var. 100*60*40 cm bir akvaryumda besliyorum bu balıkları. Yavrudan büyütmek daha çok hoşuma gidiyor. Akvaryum işyerimde, günümün en uzun vaktini orda geçirdiğim için:) Geçenlerde tedarikçi bir abimiz geldi akvaryumu gördü balıklar ve akvaryum hakkında yorumlar yaptı. Pek beğenmedi balıklarımı.. Meğerse kendinde red rainbow kasanga kolonisi varmış onlardan bahsetti. Ben ismini ilk defa ozman duydum bu balıkların ve resimlerini gösterdi. Sonra başladım araştırmaya, videolarını izlemeye.. Ve son olarak sizin konunuza denk geldim iyi ki geldim. Biraz ilgimin nerden geldiğini paylaşmak istedim hem belki yeni fotoğraflarınız vardır, konu güncellenmiş oldu:)

Çok yakında bir restaurant açacağız oraya bir akvaryum kurma düşüncem var, boyutları ne olur bilmiyorum ama büyük olacak. Büyük ihtimallede Tropheus ile dolacak içi :) Yeni fotoğraflarınızı bekliyorum bende ilgiyle takip edeceğim artık. Sağlıklı balıklar..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.