ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dpsKinG_
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
26
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Eylül 2013 00:38
Son Ziyaret:
21 Haziran 2023 22:40
Toplam Mesaj:
161 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Nedim GÜNDÜZ
Doğum Tarihi:
15 Ekim 1986
Yaş:
37
İl:
Istanbul
Meslek:
İnşaat Müh.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Nedim GÜNDÜZ

SON 10 MESAJI

Moscow Green
Senelerce ürettim ben. Bence en güzel varyetedir moscow green. Full red, Fil kulaklaklar şimdi de albino koi modası başladı bu balığın kıymeti bir türlü bilinmedi.
Tür Değişikliği Hakkında
Kum uygun hocam bulabilirsen mercan kırığı kum daha iyi olur. Bence iç filitre kullan ama hem akıntı ihtiyacınıda karşılarsın.
390lt Karma Canlı Doğuran Tankım
Evet gerçekten üzerinden epey zaman geçmiş. Akvaryum şuan faal değil maalesef [:'(] evde boş odaya kurmuştum kızım doğunca oda onun oldu kaldırmak zorunda kaldım. Aradan geçen zamanda oscar, gold severum, rainbow, sajica çifti gibi amerikanlar besledim.Şuan 1m lik 2 katlı setimde moscow green besliyorum. Canlıdoğuranlardan aldığım zevki bulamadım hiç bir türde [;)] Bu arada video bende açılıyor yinede akşam eve geçtiğimde link i kontrol edeceğim.

Not link burda : http://www.dailymotion.com/video/x1kql3a[EDIT]dpsKinG_,2017-10-06 20:27:04[/EDIT]
Hobi Odam
Fotoğrafa bakıp 2 dk hayal kurması bile yetti. Benim için imkansız müthiş güzel. 1 metrelik 2 akvaryum için 5 taş pırlanta almak zorunda kaldım ben eşime böyle bir oda yapsam sanırım 7 metre tekne almam gerekir :D
Pişmanlık - 2 Japon 5 lt akvaryum
Merhaba şalale filtreler uygun olur evet. Hatta iç filtrelerden daha etkili temizlik yapar. Suyu dalgalandıracağından oksijende kazandırmış olur böylelikle hava motoru almanıza gerek kalmaz. Japon balıkları için ısıtıcı kesinlikle gerekir diyemeyiz ama olsa iyi olur tabi sıcaklıktaki ani oynamalar balıklar için tehlikeli olabiliyor. Akvaryumun olduğu oda da ani sıcaklık değişimi olmuyorsa ısıtıcı kullanmayabilirsiniz.
Sajica Dönemi Baslangıç.
Merhaba hayırlı olsun yeni kurulumun. Sajicalar genelde kaç aylıkken eş tutuyorlar?
Tatlı suda sadece nitrifikasyonmu var ?
Bir soru sorarak konuyu hortlatayım dedim. Sump sistemlerinde sump un orta bölmesine tamamen (50cm yükseklik yapıcak kadar) zeolit, lav kırığı taşı, diatomit vb. meteryallerle doldursak oksijensiz ortam yatarmış olur muyuz? Bu ortamda denitrifikasyon bakterileri oluşur mu?
Sump Dizilimi
Volkan bey Kaldness ı nasıl temin edebiliriz?
Electiric Blue Acara Ma Yem Beğendiremiyorum
Bunların hiç birini yemediyse sorun yem de değil sanırım. Su değerleri bozulmuş olabilir strese girmiş olabilir hastalanmış olabilir vs...
Yeni akvarist bitkili akvaryum
Güzel iş çıkarmışsınız tebrikler. Ancak benim dikkatimi hava motoru olmaması çekti sanki balıklarda oksikjensiz kalmış gibi hepsi yüzeye çıkmış. Bence oksijen sağlayacak bir hava motoru edinin gördüğüm kadarıyla bitkileriniz de düşük destekli, onlar için sorun olmayacaktır. Keyifli hobiler dilerim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.