ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
uzaymarket.com
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Aralık 2010 13:35
Son Ziyaret:
14 Ocak 2011 11:20
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ersen öztürk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

www.uzaymarket.com

SON 4 MESAJI

S.p yavru bakımmında bilgi
[QUOTE=Burak Bulut]Siz bu işlemi yaparken hiç forumu okudunuzmu veya bu konuyu açarken ben size cevap verme gereği duymuyorum önce okuyun araştırın sonra konu açın.
Elinizde ki hayvanlarada lütfen işkence etmeyi bırakın.
[/QUOTE]

Burak arkadaşımızında bahsettiği gibi,  hobicilik sadece kendi zevklerimizin tatmini değildir arkadaşlar, Zaten balıklar işkence konumuna geliyorsa görsellik açısındanda size bir zevk vereceğini  zannetmiyorum.

Her tank kapasitesinin bir balığı vardır, Sizin bahsettiğiniz tank için en ideal olan lepistestir.
Eğer yeniyseniz, lepistesle baslayın derim, yok tecrübem var fakat  fikir almak istiyorum diyorsanız. Büyük bir tank temin ederek, hem günü kurtarın hemde geleceğe dönük yatırım yapın.
Saygılarımla...

yunus ve sarı prenses
Arkadaşım     öncelikle  akvaryum hobicisi olman beni sevindirdi.  Bahsettiğin boyutlardaki balıklar, bahsettiğin akvaryumda yasarlar evet. Fakar diğer arkadaslarım bir noktaya değinmemişler sanırım onuda ben hatırlarayım. O boyutta bir akvaryumda  yavruların büyüme hızı uzunca bir süre yerinde sayacaktır.
Ne kadar büyük hacimli akvaryum alırsan balıkların büyüme oranı da ona göre kısalacaktır.
Atıyorum, O akvaryumda  3 ayda 1cm büyüyecek bir  yunus yada bir sarı prenses,
100 cm lik bir akvaryumda 1 ayda 1 cm  büyüyecektir. Eğer ki ben bu hobiciliği devam ettireceğim, yunuslarla basladım fakat ilerde daha kaliteli balıklar beslemek istiyorum diyorsan, Şimdiden büyük bir akvaryum, iyi bir filitre göze hitap eden bir dekor hazırlıklarına başlamalısın.
Saygılarımla..
Uzaymarket.com

(Filtre) Kafam Cok Karisti
Sanırım hem hesaplı olsun hemde işlev görsün beni uğrastırmasın diyorsun. Arkadasların bahsettiği dolphin filitreler 300 tl den asagı bulamazsın. Tetra tec 700 ün kapasitesine kim 400 dediyse yanlıs söylemiş tetra tec ex 700 ün kapasitesi 150-250 litrelik akvaryumlar için. Kullanmak istersen arkadasın birisininde bahsettiği gibi sıklıkla filitreyi temizlemen gerekir. Benim sana tavsiyem Resun EF600  dış filitre 600 L / H  ürünü kullanan arkadaslar varsa kullanışlıgı hakkında  geniş bilgi vereceklerdir. Fİyat olarakta 122 tl ye  temin edebilirim.
İç Filtre
Şelale filitreyi önermem çünkü adı üzerinde selale filitre. Eğer selale filitre kullanacaksanız geceleri tamamını suyun altına gömmeniz gerekmektedir. Buda tehlikeli cünkü uzun süre filitre suyun altında kalırsa ve harici hava motoru kullanılmıyorsa  balıkların oksijen sıkıntısına girmesine sebep olabilirsiniz.
Benim size önerim  Dolphin FB 2000F İç Filitre 400 L/H olabilir  akvaryum kapasitenizin üstünde fakat sessiz ve  ayarlanabilir hava hortumu sayesinde geceleri kısarak sesi en aza indirgeyebilirsiniz.
Saygılarımla .


SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.