ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
eduka
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Ocak 2011 19:20
Son Ziyaret:
09 Ağustos 2012 17:17
Toplam Mesaj:
57 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erhan AVCI
Doğum Tarihi:
22 Aralık 1985
Yaş:
38
İl:
Adana
Meslek:
İnsan Kaynakları Uzmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

зянди ∂√ċι

Yüreğir ADANA

SON 10 MESAJI

Efes Harebeleri 3d fon :).
Fugaflex2300 ü dene ben sahsen oyle yaptım ve herhangı bır sıkıntı yok hatta balıklarım agzına yumurta bıle aldı 
Ne Kadar Beklemeliyim
Şimdi arkadaşlar sizlerle akvaryumun şu anki halini paylaşıyorum. Balıkların ürkekliği hariç  şimdillik bir sıkıntı yok. Dış filtre, iç motor ve ısıtıcıları sol köşeye gizledik. Balıkların, ısıtıcıların bulundugu yere girebilmesi için kapı ve pencere vs. gibi boşluklar yaptık. Ayrıca balıkların gizlenmeleri için merdivenin altını da boş bıraktık böylece hacmi de daraltmamış olduk. Sağ taraftaki taşlı kısma ise yosun tutmuş duvar misali boyayıp alt kısmına hava taşı yerleştirdik. gerçekten hoş bir görüntü sağlıyor. Umarım bundan sonra fon yapacak arkadaşlara da küçük de olsa bir fikir sağlamış oluruz.











Ne Kadar Beklemeliyim
Valla gardaş suyuda balıklarıda koyurdum akvaryumun içine :), şu an  için hiç bişey yok her şey normal umarım bundan sonra da bu şekilde olur :) 
Ne Kadar Beklemeliyim
Derz olarak fuga 2900 bulamadık ve mecburen 2300 kullandık. Dekoru yapıştırırken silikonu, elimizle cama yaymasak da birleşme noktalarına ve zeminine bolca kullandık. Suyu ekledikten sonra dekorun camdan ayrılmasından çekinmiyor değiliz :) Umarım emeğimiz boşa gitmez. Ayrıca daha önce su hazırlayıcı kullanmadık ama bu kez muhakkak kullanacağız. Hatırlattığınız için teşekkür ederim. eduka2012-02-09 13:45:58
Ne Kadar Beklemeliyim
 8-11cm arasında değişen 1E 4D Yunus kolonim var. Şuan onları yavru akvaryumuna aldım
Ne Kadar Beklemeliyim
Teşekkürler beğendiğiniz için, umarım herhangi bir sorun olmaz su ekledikten sonrada
Ne Kadar Beklemeliyim
Tamamlamış olduğumuz arka fonu bugün akvaryuma silikonla monte ettik. Bu şekilde ne kadar beklemeliyiz? Yarın öğlen içerisine su ilave edip denemeyi düşünüyoruz. Taş dekorunun alt kısmına hava taşı yerleştirdik. Deneyimli arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyoruz.





eduka2012-02-09 02:59:14
Acılen Öneri! Korkak Balıklar
Işıklandırma açıldığı andan itibaren inanılmaz bi stres ortamı oluşuyor. Kayalıklar çare olmadı. Şimdi 3d fon çalışmasına başladık. Umarım yeni mekanlarında mutlu olurlar. Dediğiniz gibi ışıklandırmaya da biraz biraz alıştılar aslında. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl bi gelişme olacak hayırlısıyla :)
Acılen Öneri! Korkak Balıklar
Balıkların toplu halde hareketsiz kaldıklarını ancak bu açıdan çektiğim fotoğrafla gösterebilirdim. Siz de hak verirsiniz ki 240 litre kapasiteli bir akvaryum, sadece bu fotoğraftaki kadar küçük bir alana sahip olamaz. Kayalıklar ters açıda kaldı.
Acılen Öneri! Korkak Balıklar
Balıklar, su altı aydınlatma lambası yandığı andan itibaren hareketsizleşiyorlar. Işık yanmasa bile en küçük bir harekette dahi korkarak kayalıkların arkasına saklanıyorlar. Aç bırakmama rağmen yemi, ancak dibe düştükten sonra yiyorlar. Daha önce sarı prenseslerle birlikte yaşıyorlardı. Akvaryumda koloni oluşturmaları için sadece 1E 4D yunus bıraktım. SP'ler çıktıktan sonra bu korku olayı patlak verdi. Alışmaları için 8 saat ışığı açık bırakmaya özen gösteriyorum. İç dekoru değiştirdim. Sonuç hep aynı. Daha önce böyle bir sorunla başa çıkan arkadaşlardan şiddetle öneri bekliyorum.

240 Litre su kapasitesi, 28 Derece Su Sıcaklığı,  Fluval 305 dış filitre + iç filtre





SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.