ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Asklepios
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Nisan 2006 12:45
Son Ziyaret:
20 Eylül 2012 22:50
Toplam Mesaj:
103 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa Girenes
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



ANKARA

SON 10 MESAJI

100*30*45 da olur mu
Tropheus türlerinden birini 100*30*45 lik akvaryumda yetiştirmem mümkün mü?Bu konuyla ilgili araştırdım ancak 100ltlik akvaryumda olmayacağını öğrendim bu 135ltlik akvaryum için de geçerli olur mu küçük bir koloni dahi olsa? Asklepios2007-11-19 19:50:50
Cüce Vatoz Yavrularına Verilecek en uygun Yem!
Bu tür yemlerin suyun dengesini bozduğunu düşünüyorum.Tabi daha deneyimli arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa daha doğru olur.
Saygılar.
cüce vatoz akvaryumu için filtre
[QUOTE=goktugy]Dip çekimi ile desteklenecek bir akvaryum olmalı. Sünger filitre işinizi görecektir. Ayrıca hava taşına da ihtiyacınız kalmayacaktır. Elektrik sarfiyatınızı da optimal düzeyde tutarsınız.[/QUOTE]

Sünger filtreyi iç filtre ya da dış filtre ile desteklemek gerekir mi?
cüce vatoz akvaryumu için filtre
[QUOTE=Bursa_zıpkıncı]Akvaryumunuza kum ,kaya,saksı ve bitki koyup doğal ortamı oluşturmanızı tavsiye ederim.Dış filtreniz varsa tabiki çok daka iyi...ama yoksa elinizdeki malzemeyi kullanabilirsiniz.Bence bu aşamada derdiniz filtre yerine iç dekarasyon olsun.[/QUOTE]
Murat bey ilk olarak verdiğiniz fikirler için teşekkür ediyorum,göz önünde bulundurucağım ancak aklıma yatmayan şey kum oldu çünkü üretim yapanların hiçbirinde kum görmedim ve dip çekim güçlüğü istemiyorum.Elimde filtrelemek için malzeme bulunmamakta yeni alacağım onun için de bir fikir yazabilirseniz sevinirim..
Saygılar.

Başka fikir ya da tecrübeyi paylaşacak olan yok mu?
Asklepios2007-08-16 22:11:32
cüce vatoz akvaryumu için filtre
Kumsuz 1metrelik standart akvaryuma 12 tane damızlık boy cüce vatoz(belki yavruları da eklerim)  koymayı düşünüyorum üretim için filtrelemeyi nasıl yapabilirim?

Elektrik sarfiyatını da düşünerekten büyük sünger filtre ve güçlü bir iç filtre mi yoksa dış filtre ve büyük sünger filtre mi ya da başka bir şekilde mi?

İç filtre ya da dış filtre tavsiyesinde bulunurken marka ve model belirtebilirseniz sevinirim..

Saygılar..


 
Bizi iyice saf bildiler. (Amazon 10 Yaprak 5 YTL)
Bu işin sadece para kazanmaktan ibaret olduğunu sanan bir çok akvaryumcu var, ama insanlar bir yerde anlıyor durumu.Ne alırsak alalım ne kadar zengin olursak olalım bence araştırmasını yapmalıyız.Bunu da gerçekten Doğan beyin söylediği gibi Akvaryum.com sağlıyor.
Saygılar.
Çok hoş birkaç resim!
Güzel görüntüler gerçekten,sağlıklı balıklar.
Neden co2 çıkışı yok(taşındı)
Tahta hava taşında bir sorun olabilir.Ben iç filtrenin hava girişine takıyorum co2 i böylece su içinde çözünme gerçekleşmiş oluyor.Su akımının sağladığı emiş kuvvetiyle de azar azar çözünmekte.Tanka karbondioksit verilirken oksijen vermemeniz gerekiyor, çünkü o2 karbondioksitin suda çözünmesine engel olmakta.Eğer tankın boyutuna göre çok fazla balığınız yok ise gece gündüz açık kalabilir karbondioksit yoksa geceleri hava motorunu çalıştırabilirsiniz.

Türkiye'nin ilk açıkhava akvaryumu
Güzel bir paylaşım teşekkürler.
Okan Bağışcan Bitkili Discus Akvaryumu
Derinlik konusunda sizi anlıyorum ancak akvaryum içinde gerçek bitkileriniz varken fonun sade olması daha güzel olur bence de.Belki bitkilerin sayısını arttırabilirsiniz kütükler daha hoş olucaktır yeşiller arasında.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.