ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tamer.t
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Ocak 2011 15:41
Son Ziyaret:
07 Mart 2021 17:19
Toplam Mesaj:
62 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
tamer topçu
Doğum Tarihi:
28 Eylül 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Bankacı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

tamer topçu

SON 10 MESAJI

DAVETSİZ MİSAFİRLER :))(Zebra)

Anne babası için daha yavru diyoduk ama sanırım yanılmışız. Hani derler ya allah verdiğini rızkıyla verir herhalde bu yavrular 200 litre akvaryum habercisi iyi seyirler :))) 



[VID]http://www.youtube.com/watch?v=kqzlnP7z-84&feature=youtu.be[/VID]
enginkoc342012-06-29 16:37:56
200 lt japon tankına dis fıltre tavsıyesı
http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/jad-fef-280-akvaryum-dis-filtre-full-dolu-56479153 

bu ürünü kullanıyorum yaklaşık aydır.  eminönünden 100 liraya aldım içi dolu verdiler bu fiyata gayet uygun ve kaliteli ses sorunuda yok gönül rahatlığıyla yatak odanızda bile kullanabilirsiniz.
Mütavazi sp. yunus ve zebra yavrularım
Fotoğraf:

Boyut (cm):
Kapasite (litre):90
Canlılar: 6 sp  4 yunus  3 zebra yavrusu

Uzun süre japon balığı besledikten sonra artık bir değişiklik zamanı dedim ve tamamen arkadaşımın ( ayhanEGE ) kendi üretimi olan sarı prenses yunus ve zebra yavrularını hediye isteyerek yeni bir sayfa açtık hobimizde umarım japonlarda yakaladığım başarıyı bunlardada yakalarım. Yorumlar için şimdiden teşekkürler. 










Akvaryumumdan yeni fotolar ve 2 aylık yavrularım
Değerli abilerim hepimizin ortak noktası bu hobiye yürekten bağlı olmamız hepinizin yorumlarına saygım sonsuz. Varsın ısıtıcımız olsun tek problemimiz maksat gönüllerimiz bir olsun bu hobi yayılsın güçlensin. Hepinizede hayırlı kadir geceleri diliyorum.

Akvaryumumdan yeni fotolar ve 2 aylık yavrularım
Isıtıcının kullanım koşulu öle arkdaşın dediği gibi. Yavrularda 4 tane kaldı 8 taneden sık su değişimi söz konusu ama 4 yavrunun 2 si gayet gelişti bu farkı anlamış değilim. Tabi genel manada tecrübesizlik var evlilik hazırlıkları sebebiyle şu an çok ilgilenemiyom ama evlenip işleri yoluna koyunca yeni yavrularla karşınızda olcam kısmetse. Peki bir japon akvaryumu için en uygun görsel nedir onu bir türlü çözemiyorum akvaryum dekorsuzda olmuyo dekorluda canlı bitki işi gerçekten zahmetli balıllara zarar vermektende korkuyom ama taşı çıkartma zamanı geldi dediğiniz gibi dekor dünyadaki örneklerine baktığımda kum bile koymadan japon bakan var bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
Akvaryumumdan yeni fotolar ve 2 aylık yavrularım
Yavrular fotoraftakinden daha büyük sanırım fotoraf açısıyla ilgili bi durum 10 temmuzda doğdular 1.5 ay oldu evet gelişim pek iyi gitmiyo diye bende düşünmeye başladım. Bir kere bezelye verdim 2 ölüm olduktan sonra mikromin dışında bişey vememe kararı aldım ömeriniz varsa alabilirim. whitestone58 abi senin yorumların önemli benim için desteğini almıştım hatırlarsan sağolasın. Dekor konusunda problem nedir?
Akvaryumumdan yeni fotolar ve 2 aylık yavrularım
Aynen hocam anneleride 2 ci fototadaki beyaz gövde kırmızı kafa olan japon balığım. Babaları biraz şaibeli 2 erkek bir dişi ayırdık :D
Akvaryumumdan yeni fotolar ve 2 aylık yavrularım
Geçenlerde arkdaşımın makineyle bir kaç kare foto çektik umarım beğenirsiniz. :)) 







 

Bunlarda yavrulardan 2 kare foto. 





Tutku 240 Lt GoldyFishs
Japonlar ait oldukları popüleriteyi kazanmaya devam ediyor hayırlı olsun kardeşim.
Yavruların 10. günü
Evet hava hortumunu akvaryum kapağına sıkıştırarak kısa vadeli bi çözüm ürettik tavsiyenize istindaden. Yem olarakta daha öncede sölemiştim sanırım ilk 2 gün yumurta sarısı verdim fakat ağır bi koku ve çok fazla pislik yaratmasından ötürü mikromin toz yem aldım resmide aşağıda. Bezelyeyide toz haline getirip  vermeyi düşünüyorum birazda artemiam var elimde 1 aydan sonra onlarlada takviye yapıcaz. Sizin belirtmiş olduğunuz tarifi inceledim karides vs bulmak için hiç zamanım yok. O nedenle askıya aldım yem hazırlama işini. Yine internet üzerinden incelidiğim kadarıyla sera marka mikromin var birde toz siprulina satışıda söz konusu yavru balıklar için onlarıda denemeyi düşünüyorum balıkların renklenmesi için.



SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.