ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sefa osman özüm
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Şubat 2011 04:58
Son Ziyaret:
13 Mayıs 2012 13:01
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
sefa osman özüm
Doğum Tarihi:
25 Ağustos 1994
Yaş:
29
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

sefa osman özüm

SON 9 MESAJI

semenderim ile ilgili sorun!
Selamlar ben de japon semenderi besliyorum benim de hayvancıklarım suya çok inmiyorlar bende  nedenini bilmiyorum ama belki endişeni bir nebze olsun azaltabilirim diye söylüyorum.

Bitkili semender tankım
Ben de semender besliyorum ama ne yazık ki semenderlerimin bi tanesi akvaryumdan dışarı çıkıp kurudu ve Hakk'ın rahmetine kavuştu,şimdi bana diğer taraftan el sallıyordur.Neyse yeni yapacağım lepistes,neon ve melek akvaryumuna koymak istiyorum ama o zamanda nasıl beslicemi bilmiyorum çünkü bu şeker şeyleri yalnız beslerken solucan atıyordum.canlı yemle yani bazende pul yem yiyorlardı bu konuda bana yardım edebilecek olan varsa arkadaşlar yardımınıza çoook ama çooook ihtiyacım var.    Ve bir de bu hayvanlarınn yeni yapacağım akvaryumda ki sıcaklıkları ne olmalı çünkü balıkları 24-25derece de beslicem tabiki ısısı acaba uygun olur mu onlar için?(ARKADAŞLAR LÜTEN YARDIMLARINIZA ÇOOK İHTİYACIM VAR)
ahli sandığım balık kadanga çıktı

Arkadaşlar acil bilgilerine ihtiyacım var.Ahli diye aldıım balık kadanga çıktı ve ona birde dişi ahli aldım(erkek kadangaya yani) ve zaten hep dişiyi kovalıyıp duruyodu.Ne yapıcamı bilemedim.acaba diyorum çiftleşirler mi?Ve eğer elinizde varsa bana dişi kadanga satabilir misiniz?



eger isterseniz de resimlerine bakabilirsiniz(erkek)(dişi)(erkek)
sefa osman özüm2011-07-06 15:43:02
Zebra Cichlid’ler Hakkında Bilgiler
Ardaşlar verdiğiniz bilgiler için çok saolun çok aydınlatıcı bilgiler aldım.
Hastalık şüphesi
Balıkların kayalara sürtünmesini yanlış anlamayın. sevinçten de sürtünüyo olabilirler ama ağızlarınını sürtmelerine bişi diyemicem
Karışık Malawi arıyorum
Benim sana bi önerim var çöpçü olarak ters yüzen çöpçü alabilirsin ve benim çikletlerimin içinde birde zatos (normal) var  ve bisorun çıkmadı
Zebra cinsiyeti nasıl belirleyebilirim ?
Ama balıklarım küçük ve birbirleriyle şimdiye kadar bi musebet olmadı.Ancak erkek zebranın yanına bi tane de albino dişisini aldım ve dişinin karnı pes pembe,erkekle 1 haftadır aynı yerde yaşıyolar ve erkeğin boyu dişiden biraz biüyük yani serçe parmağım kadar. Acaba diyorum erkek küçükte o yüzden mi çiftleşmediler?
Zebra cinsiyeti nasıl belirleyebilirim ?
Sağolun arkadaşlar çok teşkkürler ama bi sorum daha var 40 lt bir akvaryum var içinde 2 zebra ve bir çift ahli var sizce iyi mi?
Zebra cinsiyeti nasıl belirleyebilirim ?
Ama arkadaşlar bir sorum olacak benim zebralarım 3 adet ama en büyük olanın kesinlikle erkek olduğunu kanağatine vardım ancak diğer iki zebrayı sürekli kovalıyo neden acaba?(lütfen çok acil ona göre balıkların yerini değiştireceğim).Bir de birisi bana zebraların cinsiyet ayrımıyla ilgili kesin bir bilgi verebilir mi? onurdemirbala2011-02-03 10:27:26

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.