ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Halil6161
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Mart 2011 14:48
Son Ziyaret:
13 Şubat 2020 15:20
Toplam Mesaj:
72 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Halil Çoban
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Halil Çoban

SON 10 MESAJI

dış filtre deneyimleri(Dış filtre almadan bir göz atın)
Alacaksan 2217 02 al 2228 de debi berbat saatte 350 lt yi geçmez vardı sattım. zaten 2 ele çok düşer 2217 debisidolu 600 lt civarı ben ölçtum ve kullanıyorum. 10 numara filtre. Dikkat et sonra paraciklar boşa gitmesin.
iKOLA VE L 144 LONGFİN BLUE ( MAVİ GÖZ)
İkola Kaizer ler F0 gibi maşallah çok güzel bir koloni cikaracagini düşünüyorum 2 3 ay sonra yavruları almaya başlarsınız     gibi saygilarimla.
allah rizasi icin kurtarin beni
Sorun çözülür sıkıntı yok su değişimlerinde orantılı düzenli epsom tuzu kullanınz parazıtle iç,dış,solungaç parazitleri zamanla yok olacaktır ,gecmiş olsun.
ikolam hareketsiz
Son resimdeki balık dişi   İlk resimdeki balık ise ciddi şekilde iç parazit olmuş gibi yem yememe ve jel dışkı varsa tedaviye almalısınız.
Tropheus ÇÖZEMEDİM
Anlaşilan balıkta bloat başlangıcı var gibi jelimsi dışkı ve yem yememe alıp atma gibi gözlem varsa kesin bloat başlangıcı bence balıgı karantina tankında tetavi edin ilaçla beraber epsom tuzu kullanın   Ana tankın suyunu %30 değiştirin bu hastalık bulaşicıdır epsom tuzunu ana tanka orantılı kullanın bloat oluşumu ve dış parazitlerin oluşumunu engellersiniz geçmiş olsun.
Kasakalawe iç parazit veya dropsy
Gecmiş olsun düzenli epsom tuzu kullanırsanız iç, dış ve solungaç parazitlerinin oluşumunu engellersiniz sağlıklı hobiler.
iç parazit
Biz hobiciler petsoptan canlı alımına dikkat ermeliyiz ilanlarda kendi imkanlarıyla üretim yapan hocileri tercih etmeliyiz en azından bir sorun olursa muhattap belli, sağlıklı hobiler.
Epson tuzu
Epsom kullanımındaki 1.hedef balıkların iç parazit oluşumunu engellemek bu sebepdendirki 2--3saat önce orantılı kullanılan epsom un sudaki yoğunluğunu arttırıp balıkların dışkılama oranlarını fazlalaştırmak ve bloat oluşumunu engelllemekdir sonra taze suyu eklediğinizde sadece Kaya tuzu ekleyiniz , epsom tuzu bilinçli hobicilerin ğizli silahıdır antibiyotikler balıklara çok zarar verirler. Orantısız antibiyotik tedavisi üreme organlarını ve sindirir sistemine çok zarar verir
balıklar kendini kuva vuruyor .ne yapabilirim ?
Yazın 32 drc oluyor 29-30 iyidir sıkıntı olmaz   Kuruk ve yüzgeçlere dikkatli bakınız benekler o bölgelerde oluşmaya başlarlar sonra vücutta yayılır iğne ucu misali eğer benek yoksa solunğaç parazitlerini takip etin.
balıklar kendini kuva vuruyor .ne yapabilirim ?
Beyaz benek oluşumu ilk aşamada ğözle görülür dikkat edin fark edersiniz benekler yok ise sürtünmeeye devam ediyorlarsa solungaç paraziti olabilir. Alttaki konulara göz atın mavi mürekkebi aşırı kullanmayın yararlı bakterileri yok eder.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.