ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MoDBLooD
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Nisan 2011 16:35
Son Ziyaret:
28 Temmuz 2019 21:59
Toplam Mesaj:
181 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Vehbi BİRCAN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Konya
Meslek:
Ogrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Lepistes beslemek istiyorum
Dişiyi hamile gördüğüm zaman büyük akvaryuma geçerim demişsiniz ancak kendinize ve balıklara eziyet etmeyin derim. Bana göre en geç bir ay içerisinde bir balığınız hamile olur. Zaten balıklar ve bitkiler bir ay içerisinde anca adapte olurlar.(olmazlar ama anca diyorum) Kendinizi de yormayın direk büyük akvaryumla başlayın küçük akvaryumu da yavru akvaryumu yapabilirsiniz. Zamanla verdiğiniz balıklar karşılığında da küçük akvaryuma dekor alabilirsiniz.
Lepistes yavrusu kaç gün aç kalabilir
Normalde yavru balıklara günde 2-4 öğün yemlenmesi gerektiğini söyleniyor. ben buna dayanarak pek aç bırakmanızı önermiyorum.
Albino Vatoz
Almış olduğum vatozun gözlerinde beyaz çentik var kuyruğunda beyazlık yok rengi de sarı leopar diye mi geçiyor ne diye geçiyor anlamadım ancak az önce biraz araştırdım hi-fi albino vatoz olduğu öğrendim.
Albino Vatoz
Merhabalar;
Yaklaşık 5 cm civarı albino vatoz fiyatları ne kadar acaba ? 
Leopar vatoz ararken albino vatoz denk geldi yosun temizleme konusunda bir sıkıntı olurmu?
Yosun Problemi
Cücü vatozlar hep çalışıyor hiç durmuyorlar diye bir söylenti var ona dayanarak aldım ancak pek işe yaramıyorlar gibi geliyor.
Yosun Problemi
Merhabalar;
Akvaryumum da 3 tane cüce vatoz var ve her gün 09:00 ile 16:00 arası ışık yanıyor. Akvaryum da çok fazla yosun oldu biraz araştırma sonrası vatozları bazı yosun türlerini yemediğini öğrendim ancak yosnlanma çok oluyor bunun önüne nasıl geçebilirim.
Lepistes ve Cüce Vatoz
Cevabiniz icin cok tesekkur ve ederim baligi yavruluktan cikartali cok birde rafya koydum ancak sure cok uzadigi icin endiselendim. Peki erkek bir bir baligim surekli dik yuzuyor birde diger balilarimin ciftlesmemesinin sebebi ne olabilir sizce ve cozum onere bilirsenizcok memnun olurum
Lepistes ve Cüce Vatoz
Merhabalar;
Arkadaşlar balıkları büyük akvaryuma koyalı yaklaşık 5-6 ay oluyor hamile bir tane lepistes var hala doğurmadı geçenlerde yavruluğa aldım 3-4 gün durdu yine doğurmadı hayvanın artık kartını köşeli oldu ve hamile olduğundan eminim karnı çok şiş ve arkası siyah diğerleri deseniz çiftleşmiyor. Akvaryum 150 LT su genellikle 26 derece de oluyor ancak son 1 haftadır 30 dereceye yükseldi malum sıcaklar arttı. Etkisi olduğunu düşünmüyorum ancak sabah 09:00 dan 16:00 ya kadar ışık yanıyor. Ayrıca erkek bir balığım 1 ila 1.5 haftadır dik yüzüyor sıcaklı yüzünden mi acaba? Ayrıca 3 tane cüce vatozum var alalı 2 yıla yaklaştı boyları aldığım gibi duruyor (yaklaşık 3-4 cm) ve akvaryumum çok yosunlan dı çalışıyorlar ancak yosun gitmiyor. MoDBLooD2013-06-29 18:53:40
Cüce vatoz
[QUOTE=ismail can]O zaman niye cikletlerin yanına koyuluyor ?[/QUOTE]
Ciklet yanına vatoz koymayı çoğu kişi tavsiye etmez ki ben ne zaman koysam ve ne kadar büyük koysam öldürdüler.
Ne Yapsam Düzelirler ¿
Ebatlarını tam hatırlamıyorum ancak 80*40*50(h) olması lazımdı sanırım ama 150LT olduğunu hatırlıyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.