ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yagrut
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Mayıs 2006 00:34
Son Ziyaret:
13 Ağustos 2006 12:20
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Turgay
Doğum Tarihi:
08 Kasım 1979
Yaş:
44
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Turgay TASPINAR

SON 8 MESAJI

Canlı Doğuran Akvaryumu...

valla özlem hanim ozellikle yaptigim bir sey yok sadece , hafta bir dipten dorte bir su cekiyorum ve icine dolduracagim suyuda iki hafta onceden bekletiyorum ondan sonra o dortte birlik kisma ilave ediyorum.

benim yaptigim bunlar, ben zaten profosyenel birisi degilim henuz , inanin bu forumda neler okuyorsam onlari yapiyorum sadece.

cok faydali bu forum. . .

ayrica diger arkadaslarin guzel temennileri icinde tesekkur ederim.

Canlı Doğuran Akvaryumu...

arkadaslar yapmis oldugunuz tum onerleri tek tek dikkata alacagimi bildirmek isterim , ayrica yazmis oldugunuz yorumlardan dolayida cok tesekkur ederim size.

hem zaten suanda gormus oldugunuz akvaryum , daha tam degil , henuz benim istedigim durumada gelmedi. ama eger o hale getirmeyi basarabilirsem kisa bir sure icersinde , akvaryumu sizlere birkere daha gosterecem .

o zaman yine , elestiri ve fikirlerinizi muhakkak ki beklerim. cunku insan oglu yaptigi seyde elestiri ve ovgu almak istiyor :)

tekrardan tum yazan arkadaslarim icin cok tesekkur ederim...

400 Lt. Bitkili Discus Akvaryumum

gercektende cok guzel bir akvaryumunuz var , tebrik ederim.

ve bir o kadarda iyi fotograf makineniz :)

tebrikler , super ...

Canlı Doğuran Akvaryumu...

Efe bey benim icin acmis oldugunuz bu konu icin oncelikle cok tesekkur ederim. Ben daha yeni oldugumda bunu yerlestermekte epey bir zorlanabilirdim.

Arkadaslar yukarida gormus oldugunuz akvaryuma , sizce neler eklenebilirki daha guzel bir akvaryum haliine gelsin.

Önerilerinize acik bir sekilde bekliyorum.

Simdiden yazan arkadaslarin ellerine ve yureklerine saglik...

lutfen bilgi yardimi
arkadaslar yavrularim olmus :) daha yeni akvaryumda yavru , ama salyangoz yavrusuda gordum . tam alacaktim o salyangoz yavrusunu kizimla ugrasirken onu kaybettim , acaba onuda yavru diye yerlermi ?
salyangoz gördüm

benim akvaryumumdada cikti , daha bugun gordum. daha cok kucuktu , tam alacaktim kizimla ugrasmaktan onu kaybettim.  lepistesimde dogurmus acaba o yavrulari yiyenler yavru salyangozuda yermi ?

lutfen bilgi yardimi

Beyler ben daha iki hafta once akvaryum kurdum. ve akvaryumdaki baliklarimin sayisi 13 akvaryumumum ebati 60 litrelik . diger olculerini tam olarak bilmiyorum. icinde 2 cuce vatoz 1 erkek 1 disi / 5 lepistes 3 erkek 2 disi / 3 platy 2 erkek 1 disi / 3 moli 2 erkek 1 disi .

arkadaslar ben isvicrede yasiyorum akvaryuma balik almak icin oncelikle suyu akvaryumda filtresi calisir vaziyette 2 hafta beklet dediler sonra o suyun degerlerine gore balik verdiler. daha once balik almaya gittim vermediler. ama simdi 13 baligim var.

beyler yazdiklarinizi okuyorum ama bazi deyimlerinizi anliyamiyorum. bana  yardimci olunuz lutfen. oncelikle dikkat etmem gereken seyler nelerdir acaba , sonra bana 2 kutu yem verdi , biri her gun , biride tablet halinde iki gunde bir . bunlar ne anlama geliyor acaba.

birde bu ulkede akvaryum yetistirenlerin bazilari suya arada sirada bir cay kasigi tuz at diyorlar . bu ne icin , birde ben suyu kac gunde bir degistireyim ve camlarda yosun olusursa o yosunlari sileyimmi ( baliklar o suyun icindeyken ?

lutfen bu arkadasiniza yardim ediniz , bu hefesim hem yarim kalmasin , hemde canlilar benim gibi bir cahilin yuzunden telef olmasin.

yardimlarinizi bekliyorum. simdiden yardimlariniz icin tesekkurler. . .

vatozum kaya deliğine girdi çıkmıyor.Ne y

ayni sorun bendede vardi , cok sagol bilgin icin...

 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.