ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
eyyubi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Ocak 2012 11:51
Son Ziyaret:
22 Ekim 2014 23:03
Toplam Mesaj:
83 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Selahaddin Eyyubi İpek
Doğum Tarihi:
19 Mart 1996
Yaş:
28
İl:
Ankara
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Selahaddin Eyyubi İpek

100*40*40

1 Cift Astronot
Vatoz

SON 10 MESAJI

Astronot Eş tutma sorunu :S
Baska bir fikri tecrubesi onerisi olan var ise yazarsa cok memnun olurum..
Astronot Eş tutma sorunu :S
Recep Abi ilgi ve alakandan dolayi teşekkur ederim. Sen soyleyince kiskanc olabileceklerini anladim cunku akvaryumun hepsine sahip iken biriyle paylasilmasi kiskançliga itmis olabilir baliklari tekrar tesekkur ederim..
Astronot Eş tutma sorunu :S
Merhabalar.
Benim 1 cift yavrudan buyutulmus 17_20 cm arasi es tutmus astronot baligim vardi daha hic yumurta dokmeden 1.5 ay once disi olani ic parazitten öldü :S
Bunlara akvaryumda 1 vatozla beraber besliyordum ölünce yanina dişi bir balik aramaya basladim yaklasik 1 ay önce tahminen dişi oldugunu düşündügüm baliği almaya karar verdim anus ventlerini karsilastirdim farkliydi. Ve bunlar ilk 1 hafta beraber gezdiler oldu bu iş demeye kalmadan kavgalar başladi 1 hafta hafif yaralanmalarda kavga sürdü sonraki 1 hafta icindi bu kavgalar baya sertlesti ve agizlari yara bere icindefark kaldi bende dayanamayip camla boldum camin arkasindan birbirlerine saldiriyorlarsi ve 2-3 gunde bir cami kaldirip durumlarina bakiyordum 2-3 kere baktiml hepsinin sonucu yaralanmalarla sonuclandi tam ikiside erkek tuh yanlis yapmisim derken sabah bi uyandim 10-20 adet yumurta kayanin uzerine dizmis dedim erkekin dollemesi lazim kaldirdim cami yumurtalara yaklastirmama kavgalar devam etti yeniden koydum cami 1-2 saate kalmadan yumurtalar 200_300 civari her taraf yumurta olmus ne yapcagimi anlmadim cami kaldirmaya korkuyorum tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum es tutmalari icin ne yapmam lazim. Yardimci olursaniz sevinirim..
Kedi balığındaki kabızlık
Malesef yemiyilar hepsi etcil atinca azina alip geri birakiyor sorunda orda basliyor.
Kedi balığındaki kabızlık

Canlıdaki Belirtiler:2 gündür filtrenin etrafında bi o tarafa bi bu tarafa uzanıp uzun  süre hareket etmiyor yeme gelmiyor ki yem atar atmaz hepsini toplayan balık. Karnında şişlik var.

Akvaryum Kapasitesi (litre):150

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:Astronot, pacu , vatoz

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): sıcaklık sabit 27 derece

Filitrasyon: tetra ex700 + iç motor


Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
haftada bir 20-30 litre su değişimi. Granül yem ile stick yemi karıştırıp veriyordum fakat granul yem bittiği için 1 haftadır stick yem verdim galiba o yaptı. Ne yapmam gerek çok hareketli balık bi anda duruldu haraket etmiyor solungaçları baya yavaş çalııyor öldümü diye kontrol ettiğim oluyor acil yardım ederseniz sevinirim..
balığımın cinsini nasıl ogrenebilirim?
Bunu nerden aldın bilmiyorum ama benim turna balığı avina giderken canlı balık diye aldığım balığın aynısı çünkü artınca evdeki akvaryuma atıyorum bayada yaşıyorlar yani ya çay balığı yavrusu yada sazan yavrusu gibi. :( Onur Nergiz2013-07-03 10:58:52
Astronot Çenesi Kırıkmı ?(videolu)
Galiba bu konu hakkinda bilgisi olan cikmadi.Benim dusuncem sanki baligi elime alip cenesini oturtmayi denemek ne dusunuyorsunuz bu fikir haakkinda?
Yanlışıkla balığımı yaraladım :( ( Resimli )
Kardeş fazla takma kafana o zamanla iiyileşir iç tarafta birşey yoksa belki sabaha bile kalmaz yara :) g.o 
Astronot Çenesi Kırıkmı ?(videolu)
:) Evet haklısınız, aldığımda küçüklerdi birbirlerine alıştılar galiba. Bende öyle düşünmüştüm astronot sıkıştırır diye ama papağanlar astronotları kovalıyor.. Boyut olarak astrnotlar daha büyük. Özkoçak2013-02-18 09:13:06
Astronot Çenesi Kırıkmı ?(videolu)
İlk geldiğinde problem yokdu normal di bir hafta flan oluyor fark edeli yem yemesinde problem yok halsizliğide yok sadece dış görünüşü garip. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.