ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bilal_im
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Şubat 2012 10:30
Son Ziyaret:
22 Aralık 2012 18:35
Toplam Mesaj:
68 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Önder HIRACI
Doğum Tarihi:
07 Aralık 1982
Yaş:
41
İl:
Tekirdag
Meslek:
yönetici
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



100*50*40 200lt Sarı Prenses, İceman ve Yunuslarım

SON 10 MESAJI

Samimi Bilgi
[QUOTE=Çerkez_Taner]Kesinlikle olmaz diyorum forumda zaten bir çok başlık var bu konu ile ilgili Önder bey.İsterseniz bende Yunusları elden çıkartıp sadece sarı prenses bakma istiyorum bende 5 tane 6 cm boyunda 1 erkek 5 dişi yunus ayrıca 10 adet 2-3 cm boylarında yine ufak yunuslarım var takas edebilirim.
Yunuslarla Demasoniler in beslenme şekilleri farklı bildiğim kadarı ile.Demasoni bitkisel,yunuslar proteinsel besleniyorlarmış.
[/QUOTE].

Benimde elimde yeteri kadar yunus var. Hatta yavruyken kuzenimden aldım kendi yavruları o yüzden kıyamoyorum elimden çıkarmayı ama demosonileride çok seviyorum bu yüzden bu konuyu açtım. Forumda bu konuda bir çok şey yazıldığı için belki besleyen varsa yardımcı olur diye açtım.
Samimi Bilgi
[QUOTE=den33]Akvaryum Hacmine bakılırsa 1 e 4 dişi şeklinde yunus ve demasoni olabilir. Fakat yemleme sırasında demasoniler çok hızlı olduğundan yunuslara dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aç kalma olasılıkları dışında herhangi bir problem yaşamazsın.  [/QUOTE]
.
Demosoni lerde 1e 4d olarakmı olsun.
Samimi Bilgi
Merhaba arkadaşlar. Bu soruyu gerçekten öğrenmek istediğim için soruyorum Yunuslar ve Demosoniler bir arda büyürler mi? Elimdeki sarıları ve aysmenleri çıkartıp yerine demo alsam olurmu gerçektn bu konuda bilgisi olan deneyimli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. Teşekkürler...
Beyaz Prenses
[QUOTE=trabzon_61]Ben su anda 86lt akvaryumumda demasoni bakiyorum.Biraz saklanmalari disinda bir sorun yok.8 tane var su anda.Ilerde 4d 1e birakacagim.Arkadasinizda 1e 3d seklinde beyaZ prenses besliyebilir kanaatindeyim.Ama hic bir sey geciktirilmemeli.(dip cekimi,su degisimi,yemleme vs.)[/QUOTE] .
 
Kendimde kontrol ettim arkadaşım çok meraklı ve gerçekten çok ilgileniyor. Kendinden çok ilgilendiğinden eminim  Benim sürekli alışveriş yaptığım bir akvaryumcu var yanına bir tane daha dişi almasını söyledim.


[QUOTE=Aquarist]Bence o akvaryumda çok güzel tropikal balıklar beslenebilir. Neden illa bp beslemek isteniyor acaba? Ayrıca bp erkeği diğer arkadaşların dediği gibi sert bir balıktır ve kanaatimce bir erkek bp ye en az 4 dişi gerekmektedir.
[/QUOTE]
.
 Beyaz Prensesleri çok seviyor ben aslında canlı doğuran bakmasını isterdim ama biraz beyaz prenseslere aşık...
Beyaz Prenses

Arkadaşım haftada bir düzenli dip çekimi ve su değişimini aksatmadan yapıyor, akvaryumun iç dekoru ve ısısı olması gerektiği gibi evet daha büyük olması gerekir belki ama sanki bu şekilde de iyi bir şekilde ilgilenirse balıklar mutlu olur gibime geliyor tabi bu benim düşüncem.

Beyaz Prenses
[QUOTE=Kesh5534]70 lt bir tankta beyaz prenses beslemeniz yanlıs olur düşüncesindeyim.Hacim bp ler için yetersiz.[/QUOTE].

Forum sitelerinden okuduğum kadarıyla evet hacim biraz yetersiz gibi. Ama balık sayısı az olması ve yanlarına başka balık konulmayacak, yeterli olmazmı?
Ebubekir ATAR2014-05-21 10:11:57
Ortadan akan nehir görüntüsü nasıl yapılır?

Bu tür bilgi paylaşımları için teşekkürler arkadaşlar...

Beyaz Prenses
[QUOTE=farukzafer]Olur problem olmaz ama akvaryumu kayalandırın ve başka balık koymayın.[/QUOTE]
.
 Akvaryumda abartılmayacak şekilde yeteri kadar kaya ve küp var. başka balık istemiyor zaten sadece beyazlar var ama acaba yavru alma imkanı olurmu?
Beyaz Prenses
Merhaba Arkadaşlar. Bu konuyu bir arkadaşım adına açıyorum. 70 litrelik tankta 1e 2d beyaz prenses beslenirmi. Bu konuda yardımlarınızı ve yorumlarınızı beklerim Saygılar...
Yeni Dekorum Resimli
[QUOTE=orhan1789]Dogal bir akvaryum olmuş dogal olan herşeyde en güzelidir bana göre emegınıze saglık[/QUOTE].

Teşekkür ederim ilginiz için...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.