ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
e-r-c-u-m-e-n-t
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Şubat 2012 02:22
Son Ziyaret:
10 Şubat 2013 17:02
Toplam Mesaj:
21 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ercüment YAĞIŞAN
Doğum Tarihi:
26 Aralık 1975
Yaş:
48
İl:
Bursa
Meslek:
satış pazarlama
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ercüment YAĞIŞAN

SON 10 MESAJI

Eşlerimiz
 2009 yılında akvaryum merakım tekrar devşirdi bir yıl boyunca araştırdım araştırdım ve sonunda tropheus bakmaya ve 1.50 bir akvaryum kurmaya karar verdim ama kiracıydık ve ev asansörsüz 6 kattaydı 1.50 akvaryumu olan yakın arkadasıma danışmak istedim nasıl yapayım nereden alayım sorusuna cevap almak için bir gün yanına gittim sohbet ederken konuyu açtım bana demesinmi benim akvaryum altı aydır boş evdende sıkıntı cıkartıyorlar ben hiç bir şeyine karışmam gel al ama dört kişi al dedi aldık getirdik giriş kattaki dükkana koyduk beş ay kadar orda durdu ama hanım görmedi sadece biliyordu evi taşımak istiyorduk zaten neyse evi tasıdık ilk önce sehpa biraz kötüydü kaplama falan mobilya rengine girince birşeye benzedi işi bitince eve getirdim tabi curcuna başladı kesinlikle koycak yer yok dedi sadece iki kişinin gecebileceği bir uzun koridorda on gün durduktan sonra küçük odaya koymaya karar verdim yoksa kapı dışarı olacaktı derken üç gün sonra akvaryumu getirdim hatta alttaki komsu eve getiriken dış kapıda gördü havuz mu bu diye sordu evet amca bizim oğlanı yüzdürüyoruz dedim hiç yadırgamadı abimle beraber gülmekten zor taşıdık neyseki akvaryum eve girmiş oldu sıra geldi malzemelere dikkat edilecek konu şu malzemeleri her gün bir parça olarak eve getirdim sıra geldi balıklara 25 tane yavru ilangi aldım akvaryuma saldım iki üç gün sonra evde hanımın arkadasları gelmiş bir görmüşler çeneleri düşmüş böylelikle yırttık ama asıl sıkıntı inanamayacaksınız ama bir sene sonra küçük bir yavru akvaryumu aldığım ve çeyiz sandığının üstünde altından su sızdırdıktan sonraki halimi pişkinliğimi siz düşünün ha bu arada balıkların fiyatını üç ay sonra mecburuyetten söyledim elektirik kesilir ilgilenmez diye önce şaka yaptığımı sandı ama ciddi olduğumu anlayınca iş başa düştü ama gerçekten çeyizin yarısı gitti sadece iki saat kafam ütülendi çok şükür sağolsun yardımlarını hiç esirgemedi ama yavru almaya başladım kendimizi afettircez artık tatilmi olur altın setmi bilemem ...teşekkürker sevgili eşim.. 
Fluval FX5 vs EHEIM prof. 2080
 fx5 al arkadasım 1.50*60.60   da 2228 kullanıyorum berbat isteyen arkadasa hemen 
 kargoda benden 300 tl ye gönderebilirim ilk hedefim fx 5 almak ... elinde olan varsa fx5 le takasta  yapabilirim farkınıda veririm.. fx 5 all...   saglıklı balıklar.
Bursa'da tropheus beslemek
  Hemen teşhis koymayalım balıklar tabiki stres olmuştur insanı bile karanlık bir kutuda istanbuldan getirsen ölüm korkusundan psikolojisi bozulur 
   dikkatimi ceken konu 300 lt akvaryuma 16 dişilik demişsiniz biraz ufak geldi .
Bursa suyu konusunda da ben direk çeşme suyu kullanıyorum bir sıkıntı görmedim kayıpsız bir sekilde 14 aydır 1.5 cm aldığım25  ilangimi bakıyorum aceleci davranmayın ilaçlama konusunda..
Eheim 2228-02 ve Fluval fx5
Hayırlı ugurlu olsun arkadasım güle güle kullan sonucuda bize yazarsan memnun oluruz ..saglıklı balıklar arkadaslar..
Eheim 2228-02 ve Fluval fx5
Kerem bey 60 cm yükseklikte akvaryumum yani 1*50*60*60 ama inanın emiş borusunun 10cm yanından bile cekmiyor hafta sonu  komple sökeceğim filtre yi düzelmezse satmayı düşünüyorum yani pişmanlık baş gösterdi bende gözden çıkardım .. 

  Emre bey sizin dediğiniz site güncel deyil 650 tl altında bulduğunuz ilk yerden fx 5 alın ben cok aradım en az 3 aydır arastırıyorum hemde her akşam..bazı sitelerde düşük fiyat var ama ürün yok fx 5 in içi ortalama 150 200 tl tutuyor sitelerde ürün içi dolu yazar inanmayın boş..bilginize saglıklı balıklar..
e-r-c-u-m-e-n-t2012-04-04 02:55:18
Eheim 2228-02 ve Fluval fx5
  Kesinlikle FLUVAL al derim 1.50*60*60 da  eheım 2228 kullanıyorum ben memnun deyilim 300 tl ye de satmayı düşünüyorum debi cok düşük kalıyor fx5 fiyatı cok iyi geldi bana nereden aldınız fiyatı almak isterim... sizede tavsiye ederim ama elektirik ve ses konusunda eheım mükemmel onuda göz ardı etmeyin...
Tropheus İlangi Yellow İzlenim
   Akvaryumunuzdaki değişiklikleri gece yapın mümkünse karanlık ortamda yapın balıklarınız stres yapmış biliyorsunuz fazla stres+hastalık dikkat edin mümkün olduğunca ellemeyin sağlıklı balıklar..
tropheus kriza goldlarımız gelmiştir
 Hayırlı olsun mümkünse fiyat alabilirmim..    saglıklı balıklar.
TROPHEUS red rainbow çok ürkekler
[QUOTE=nezmi dayi]Sump sistemli 350 lt lik akvaryumum da red rainbow balıklarım aşırı ürkek ve korkalar, balıklarımın boyu 6 cm civarı, akvaryum içinde yeterince kayalık bulunmasına rağmen akvaryuma yaklaşınca kaçacak delik arıyor ve dışarı çıkmıyorlar. balıklarımı alalı 3 ay olmasına rağmen hiç bir gelişim olmadı bu konuda.

bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşım olursa çok ama çok memnun olurum.
[/QUOTE]


  Bende aynı olayları yasadım merak etme alışırlar çabuk büyüsünler diye granül yem verme hasta olurlar pul yemlere devam bende 25 ilangi var 2 haftalıktılar aldım şimdi bir gör 1 yılda harika olurlar ..
day light işık kullan.. az ışığı severler... az yem ver aclıktan ölmezler 28 gün ağzında yavru tutuyorlar..sağlıklı balıklar..birde galiba akvaryumun benimki gibi sehpası alcak..
Adananın Kantlambaları yeni video 4.sayfada
[QUOTE=mescalito01][QUOTE=bulo27]Selamlar,
Akvaryum dizayn'ı ve balıklarınız harika görünüyor. Umarım hastalıksız ve kayıpsız olarak tamamını büyütürsünüz. Niyazi Bey'in anaçları benide büyüledi ve görür görmez hemen bende istemiştim. Sağolsun eşsiz bir alaka ile benide kantalamba sevdalısı yaptı.
Yanlızca dikkatimi çeken birşey oldu, ahşap kapağın ağırlığı camınıza baskı uygulamıyormu?

Saygılar,
[/QUOTE]
teşekkür ederim yorumunuz için . ahşap kapağın ağırlığı sanıtım 5 kilo kadar cama baskı yapıyor ama sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum

[QUOTE=e-r-c-u-m-e-n-t]    öncelik le hayırlı uğurlu olsun ...
Çok güzel bir seçim red rainbow cok güzel bir balık akvaryumunuz benim zevkime göre çok şık ve harika durmuş maşallah birazda bitki ekleyin bence harika olacak sağıklı balıklar  bir sene sonra yavrularınıza kavuşursunuz inşallah...
[/QUOTE]
ercument bey amazon eklemeyi düşünüyorum elinde olan arkadaş varsa hatta alabilirim [/QUOTE]


  Bu konuya bende yabancıyım amazon , anubias ama genelde anubias cok kullanılıyor benimde ihtiyacım var ama ben hobici bir arkadastan almaktan yanayım bakalım ne zaman kısmet olacak..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.