ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Burak Hcvl
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Mart 2012 17:39
Son Ziyaret:
28 Şubat 2013 20:30
Toplam Mesaj:
186 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Hacıvelioğlu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak Hacıvelioğlu
100*40*50h > 200 litre
1erkek 2dişi Albino Full Red Lepistes.
1 Albino Çöpçü.
Subulata,Cabomba.

SON 10 MESAJI

Bir çözüm yolu önerin
Katil işinde yardımcı olabilecek var mı ? Bir de iyi fiyata akvaryumu satın almak isteyen olursa konuşalım özelden.
Bir çözüm yolu önerin
Öneriniz teknik olarak iyi ama yine de adileri öldürmüş olacağım ve bir anlamı olmayacak ayrıca içinde 10 kilo hagen kum var onu çıkartıp temizlemek falan bir dünya iş sonra da kaya tuzuyla akvaryumu temizlemek zor.
Siz katil verirseniz ne kadar sürede adiler falan bitmiş olur? Ondan sonra suyu boşaltır çatıya bırakırım.

Bir çözüm yolu önerin
Akvaryumu sadece 2 ay kullandım. Aldığım bitki yüzünden gelen adi salyangoz yumurtaları nedeniyle hobiden soğudum ve 1 aylığına köye gitmem gerekti. Balıklarımı da sattım. Ama salyangozlara bişi yapmadım, canlıyı öldürmek istemedim(günah vs). 1 ayı aşkın süredir adiler içinde ve 10-15 tane mercimekten biraz büyük adi ile göremediğim birçok yumurta ve yavrusu bulunmakta hala. Akvaryum hala yarısına kadar dolu ve filtre motor falan çalıştırmıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek tavsiye verebilecek birisi var mı ? hatta akvaryumu da satıp bu yükü uzun bi süre daha üstüme almamayı düşünüyorum. .
Adi Salyangoz
:D aslında çok iyi olur ama adileri toplama şansım yok ki.Büyükleri toplasam da göremediğim kumun içinde falan bir sürü ufak vardır bir de camda falan başka yerlerde bir sürü yumurta vardır. :D abi sen bana katil gönder temizlesinler katilleri geri yollarım sana
Adi Salyangoz
1 den fazla alırsam bu seferde onların üreme olasılığı var 
Adi Salyangoz
Aslında ilk yumurtalar olarak gelmişler.Ve bir tane iki tane gördüm derken farklı farklı yerlerde baya bi yumurta vardı toplama şansım falan hiç yok.Bir de makrakanta aramak alıp 2-3 gün sonra yine satmak baya uğraştırır oruçluyken :(
Adi Salyangoz
Arkadaşlar 3 aydır 1 trio albino full red besliyorum.Hem yaz dolayısıyla hobiden soğumam hem de 10 gün sonra köye gidecek olmamdan dolayı satmayı düşünüyorum alacak kişiler de buldum sonunda ama bir sorunum var inşallah yardımcı olursunuz.
1.5 ay kadar önce aldığım bazı bitkiler nedeniyle adiler gelmişti.Ve şimdi mercimekten biraz büyük 2 tane falan küçük olarak da belki de çok adi var.Ben balıkları da satınca akvaryumu boşaltıp temizleyip bir yere kaldırmayı düşünüyordum amaa adiler engel olacak buna çünkü herhangi bir canlıyı direk öldürmek istemiyorum: günah vs vs. O yüzden 1 tane katil alıp bıraksam da 1 ay boyunca adileri bitirse diye fikir geliyor sürekli ama ben burada 1 ay yokken akvaryum hala dolu ve içinde yaşamın devam etmesi kafamı rahat ettirmiyor.Ayrıca katil ya yemez de adiler 1 ayda daha da çoğalırsa naparım diyorum.
Kısacası bana yardım edebilecek birileri var mı?
07.06.2012 Saat 23:55 Deprem
5.1 büyüklüğünde merkezi Marmara Ereğlisi olan bir depremdi.Üsküdar'da da hissedildi.İnşallah can kaybı yoktur.Ve inşallah, yine cahil halk büyüüük İstanbul Depremi'ni tetikler mi diye kara kara düşünmez.
Öğrenci İşi...
İlk kaybımı bu sabah verdim çok üzgünüm.Albino çöpçüm kafasını iç filtrenin hava hortumunun girdiği o küçücük yere sokmuş ve bir süre sonra ölmüş tahminen.Ama sığması bile çok zor nasıl sokmuş kafasını niye sokmuş anlamadım ki hem dipte dolaşması normalken niye 40 cm yukarı çıkmış hala anlayamadım.Orası niye boş diye sorarsanız zaten hava motoru aldığım için kullanmıyorum artık orayı.

Şimdi günah oldu mu vebali bana kaldı mı diye düşünüyorum önümdeki kahvaltım olan ekmek arasını yiyemiyorum görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.O boşluğu belki de hava hortumu değil de ilk geldiğindeki gibi kapağıyla kapatıp çalıştırsaydım da balık ölmese miydi? Ama ben nasıl bilebilirm ki balık öyle bir şey yapacak.Aklımın ucundan bile geçmemişti.Lütfen ardım edin arkadaşlar.
Akvaryum dışında hobilerimiz
Akvaryum dışında hava durumuyla ilgileniyorum 16 yaşındayım ama 4 ya da 5 sene olmuştur herhalde.Çok zevk alıyorum tahmin yapabilmekten,yürütebilmekten.Birçok verileri modelleri inceliyoruz bu hobide.Çok fazla ilgilenen yok belki ama bu işi birbirimize öğretebilecek kadarız diye düşünüyorum.Merak eden olursa Havaturka'ya bakabilir.Ayrıca futbolu da çok severim 10-11 yaşlarımda lisanslı oynamıştım.

Ne yazık ki başka bir hobim yok.Ama önerisi olanlar varsa bir şeylere başlamayı çok isterim özellikle önümüzdeki süper bir boş yaz döneminde :) İyi hobiler...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.