ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
m.oflu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Mayıs 2012 20:22
Son Ziyaret:
22 Eylül 2017 14:28
Toplam Mesaj:
26 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa OFLU
Doğum Tarihi:
01 Haziran 1976
Yaş:
47
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Menger
Yavuz bey Mergen var oda kuş kafesleri imal eden firmanın adı akvaryum duymadım sağlıklı balıklar.
Türleri ve cinsiyetleri?
Onur Bey'in yazdıklarına katılıyorum ahlinin vücut hatları ince uzun olur fotoğraftaki balık geniş vücuda sahip ilk bakışta bana ahli gibi geldi ayrıca çıkan yavrularda kırma olacağından yavru almamanızı tavsiye ederim zaten ekonomik bir değeride olmaz sağlıklı balıklar.
SİLİNEBİLİR
İbrahim bey calvusların çift olduğuna eminmisiniz ikiside erkek gibi duruyor daha net resim eklerseniz daha net görüş belirtebiliriz ayrıca erkek calvusla dişi calvus arasında bariz şekilde boy farkı vardır dişi daha ince yapılıdır erkek gerek vücut olarak gerekse renk olarak daha gösterişlidir aralarında çekişme,kavga varmı dişi daha çok kabuklara saklanır emin olmadan bence eş almayın sağlıklı balıklar.
leleupilerimin cinsiyeti nedir acaba
Hakan bey resimlerden anlaşılması çok zor eğer aynı batım ise erkek dişiden daha boyludur rengi daha koyudur kafa yapısı daha iridir gözleride dahil yüzgeç uçları daha sivridir ayrıca erkek akvaryumda daha baskındır agresiftir dişiye göre bu benim gözlemim lelupilerim var yavru alıyorum umarım bir nebze yardımcı olabilmişimdir sağlıklı balıklar.
Cikletler..
Türler arası farklılık gösterir fakat ortalama 20-25 gün tabi dişiye iyi bakılırsa dişi ne kadar iyi beslenirse süre azalabilir sağlıklı balıklar.
Türleri ve cinsiyetleri?
Mavi olan erkek ahli diğeri ise yunus yani farklı tür yani çift değil ahlinin dişileri açık kahverengi olur bilginize sağlıklı balıklar.
Akvaryuma Yeni Canlı Eklemek Hakkında Bilgi
Balık aldığımda poşetin ağzını açıyorum ve akvaryuma koyuyorum öylece 15-20 dk bekletiyorum çünkü poşetteki suyun sıcaklığı ile akvaryum suyunun sıcaklığı aynı değil,sıcaklıkları eşitlemek lazım sonra akvaryumdan aldığım suyu poşetin içine boşaltıyorum 2-3 dk ara ile bunu poşetin içindeki suya denk gelene kadar tekrarlıyorum 5 dk sonrada poşeti akvaryumun içinden çıkarmadan balıkları salıyorum hiç kayıp yaşamadım sağlıklı balıklar.
Şu Balığa bakarmısınız.
Mehmet bey normalde balığınız kayaların aralarında saklanacak yer bulması lazım ama tahminimce kayalar diğer baskın erkekler tarafından sahiplenilmiş dolayısıyla kayaların arasında saklanacak yer bulamayan balığınız yukarlarda sığınacak bir yer bulmuş gözlemlerinizde kayalara doğru hareket ederken başka balıklar tarafından balığınız rahatsız ediliyormu edilmiyormu üzerinde durulması gereken husus bu bence,sağlıklı balıklar dilerim.
21-02-2013 Afrika F0 İthalatımız Stoklarda
Yeni ithalatınız hayırlı olsun.
20.02.2013 İthalatımız
İthalatınız hayırlı olsun.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.