ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
omarfako2
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Haziran 2012 10:50
Son Ziyaret:
Dün 01:06
Toplam Mesaj:
323 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ömer oktar
Doğum Tarihi:
16 Ağustos 1987
Yaş:
36
İl:
Burdur
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ömer Oktar 100*40*50 canlı doğuran

SON 10 MESAJI

Dipte Oluşan Pislikler
[QUOTE=Balikcionur]Aynı konudan müzdarip olduğum bir dönemde cüce vatozların hepsini çıkarmıştım akvaryumdan başka türlü malesef önüne geçememiştim. 1 birim iş yapıyorlarsa 4 birim dışkılıyorlardı. [/QUOTE]
Sizin mesajınızdan sonra sebebi daha da belli oldu. [:)]
Yeni Akvaryumum İçin Tavsiyeler
Merhaba,
1. soruda arkadaşlara katılıyorum.
2. Bence o açık renkli taşları çıkartmayı deneyin yeni kum almaktansa. Çünkü daha sonrasında tekrar yukarı çıkabilir.
3. İç filtre yerine şelale filtre tercih ederseniz hem daha az yer tutar hem de akvaryum küçük olduğu için akıntı problem olmaktan çıkar.
4. Labirentliler de iyi bir tercih olabilir. Gurami, Beta gibi balıklar için güzel olabilir biktiyle birlikte.
Dipte Oluşan Pislikler
[QUOTE=ukilavuz]Şelale filtre borusu dibe kadar uzanıyor mu [/QUOTE] Evet kuma kadar iniyor.
Dipte Oluşan Pislikler
Evet cüce vatoz değil bendeki. Çok fena gerçekten.
Dipte Oluşan Pislikler
Evet ama asıl merak ettiğim neden bu kadar çok pislik oluşuyor. Altı üstü 2 tane balığım var. Acaba katil salyangozlardan mı kaynaklı?
Dipte Oluşan Pislikler
Öncelikle geri dönüşler için teşekkür ederim. Akvaryum ölçüleri 50*30*20 şeklinde. Kullandığım filtre ise Jebo 503 şelale filtre. 580L/H su çeviriyor. Akvaryum kurulalı 6 ay oluyor. 3 tane dişi gurami almayı planlıyorum. Aslında vardı ama diğeri de erkek olduğu için çok kavga ediyorlardı ayırdım. Çöpçü alabilirim dediğiniz gibi işe yarayabilir.
Dipte Oluşan Pislikler
Merhabalar arkadaşlar,
Akvaryumumda 1 adet gurami, 1 adet vatozum ve 5 adet katil salyangozum var. Ancak dipte çok fazla dışkı oluşuyor. Sizce neden kaynaklanıyor? Her hafta düzenli olarak %30'luk su değişimi yapıyorum. 3 gün içinde yeniden birikiyor aynı pislikler. Fikirleriniz nelerdir?
Teşekkürler.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/130993/050420211137441.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/130993/050420211137451.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/130993/050420211137461.jpg[/IMG]
Yavru Öldürmeyen Yeni Filtreli Biolife Yavruluk
Herkese Merhaba,
Ben de biolife yavruluktan bir adet sipariş vermiştim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki biolife ekibi çok hızlı geri dönüş yapıyor, gerçekten müşteri ile ilgileniyorlar. Karşılaşılan sorunları da çözmeye çalışıyorlar. Bu açıdan kesinlikle odağında müşteri memnuniyeti olan bir firma. Kısaca kendi başımdan geçenleri anlatayım. Yavruluğu satın aldıktan sonra ertesi gün kargo şirketi eve getirmiş ancak ben evde olmadığından kargoyu kendim teslim alamadım. Eve geldiğimde ise sol tarafta baştan sona koca bir çatlak olduğunu farkettim. Ancak kargo teslimat anında kontrol edilmediğinden tutanak tutmadı. Durumu biolife ekibine bildirdim. Hemen sorunumu çözdüler yalnızca kargo ücretini kendim karşıladım ve yeni bir yavruluk gönderdiler. Bugün elime ulaştı. Gerçekten müşteri memnuniyetine değer veren değerli bir firma. Ürünün de %100 Türk Malı olması ayrıca bir gurur verici etken benim için. Buradan da kendilerini tebrik ediyorum yardımları için de teşekkür ediyorum.  Başarılarınızın devamını dilerim. 
canlı doğuranları hızlı büyütme.
Aslında yollarsanız sevinirim. Ben de üretime başlayabilirim. siz dedikten sonra araştırdım biraz. Hem basit hem de balıkları için sağlıklı olacak. Bunun bir zararı yok değil mi?
canlı doğuranları hızlı büyütme.
Aslında benim artemia vermemçelişki değil. Çünkü ben balıklarımı akvaryumda besliyorum.
 Siz havuzda besliyorsanız belki öyle bir endişeniz olmaz. Ama ben akvaryumda beslediğim içindoğal ortamındaki organik besinleri bulması imkansız. Sivrsinek larvası gibi. O yüzden ben bu açığı kapatmak için artemia veriyorum ve etkili de oluyor. Ama dediğiniz gibi birhavuzda buna gerek yok. O havuzda çeşitli böcekler, sivrisinek larvaları ve yosun oluşac aktır. Böyle bir ortamda da çok daha hızlı ve sağlıklı büyüyecektir dediğiniz gibi. Akvaryum ortamında ise şartları doğal şartlara benzetmek bu açıdan işe yarayacaktır.
























SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.