ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
autofish38
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Ekim 2012 23:45
Son Ziyaret:
18 Ocak 2015 00:44
Toplam Mesaj:
135 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ugur karabulut
Doğum Tarihi:
10 Şubat 1988
Yaş:
36
İl:
Balikesir
Meslek:
astsubay
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Uğur KARABULUT

22 Tropheus İkola kaiser 2 E 20 D

SON 10 MESAJI

Tetra dış filtre
bence hiçbir farkı yok bende tera kullanıyorum bursadan 200 e almıştım ve şu aralarda oralarda 150 kadar düştü bazıları elinde yüksek fiyattan kaldı anlıcan bence ısıtıcılı olanı al kardeş güle güle kullan.
Bandırmalı Var Mı ?
Selamlar.Bende Bandırmaya yeni tain oldum.Bilgi alışverişlerinize ihtiyacım var.
20 adet ikola kaiser kolonim ve 5 adet kafalı yunus kolonim var.
Elektrik Kesilince Devreye Giren Pilli Hava Motoru
Hocam o siyah şey zaten havayı pompalayan şeydir.O büyük ihtimal çürümüştür yada biyerinden hava kaçırıyordur.Kesmene felan gerek yok bir onu çıkarıp yırtık yonunden kontrol etsen iyi olur...
Silinebilir
Diziliminiz güzel olmuş balıkların hoşuna gideceğinden eminim yanlız dekorda bence en onemli olan şey dekoru temizlemek için çıkardığınızda tekrar aynı dekoru yapmaktır.Bu dizilimi sağlamanız biraz zor o yüzden biraz daha düzenli kümeler oluşturmanız daha uygun olur bence ama yinede sizin zevkinize  kalmış tabiki...
hangısını secmelıyım
Tropical carnivore hem suyu kirletmiyor hemde iştahla yiyorlar.Birde sera spirulina tablet yem.2günde bir carnivore ,ana yem olarak da sera spirulina.Arada birde salatalık Haşlanmış havuç.Ben bu diyetle yaklaşık 1000 yavru büyüttüm ve hiöbir sıkıntı yaşamadım.Sağlıklı hobiler.
aydınlatma
Hocam 55 litre akvaryuma yapacağın en iyi aydınlatma yarım metre led ve 12 volt adaptör senin işini gorür...Saygılar
Yunusum ve yumurtaları.
Hocam öncelikle yunus için öyle ağzına bi bakıyım olayı olmaz.sen onu yakalayıp korkuttuğun anda o zaten atacaktır.Eger 10 gün olduysa vede kulucka makinan varsa alabilirsin.Ama yunuslar yumurtalar gün geçtikce küçüldüğü inin ağzı da küçülüyor.son zamanlara doğruda tekrar büyüyor.Ondan yana sıkıntı olmaz.Yem yemesine gelince balık arada küçük parçalar alabilir agzına sıkıntı değil.Bence siz bi 7 gün daha bekleyip kusturun yarı kafalı halde alırsınız inşallah...
Sarı prenses yumurtası dayanırsa kaç saat?
Poşetteki suyun içine yarım damla metilen mavisi damlat poşeti de götürken hareketsiz bırakma hafif hafif sallayarak gotür.Yumurtalar hareketsiz kalınca ölmez hareketsiz kalınca mantarlaştığı için ölür.Bu yüzden salladığın sürece sorun olmaz yanlız poşetin büyüklüğüne gore havasının bitmemesi gerekir.
Çok garip
Anlattıklarınıdan anladığım kadarıyla balıklar ışığa tepki veriyorlar.Gündüzde normallerse eğer büyük ihtimal ışıga alışamamışlar.
Tür tavsiyesi
Şimdilik içindeki türler uyumlu ve büyüyene kadar idare edebilirler.Bunların yanına akvaryumunuzu büyüttügünüzde yunus da ekleyebilirsiniz.Bence daha fazla eklemeyin.Belki şimdi için yeterli olur ama bğyğdüklerinde azaltmanız gerekecektir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.