ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
akçaabatlı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Kasım 2012 18:41
Son Ziyaret:
26 Nisan 2022 17:58
Toplam Mesaj:
109 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
serdar şen
Doğum Tarihi:
13 Haziran 1977
Yaş:
46
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

serdar şen

SON 10 MESAJI

Arkafon İçin Çalışmaya Devam (bitmiş Hali 4 De)
Serdar bey merhaba şimdilik arka fonunuz güzel görünüyor boyasınıda yaptıkdan sonra eminim dahada güzel görüneceğinden eminim iyi hobiler dilerim.
Sump Sesine %200 Garanti Çözüm Resim Ve Videolu
Merhaba arkadaşlar bende bu aparattan aldım serdar beyden ve sonuç gayet başarılı ses nerdeyse tamamen kesildi şimdi sesten yana sıkıntım kalmadı sump sesinden rahatsız olan arkadaşlara tavsiye ederim tekrar teşekkür ederim serdar bey .
Tropheus red rainbow cinsiyet ayrımı
Akın bey merhaba balığınızın cinsiyeti dişidir diğer balıklarınızın cinsiyetlerini de siz kontrol edebilirsiniz anüs (o) küçük vent (O) büyükse dişi  (oO ) bu şekilde olduğunda dişi anüs ve vent eşitse (oo ) bu şekilde olursa erkek oluyor .  akçaabatlı2013-01-26 21:50:19
Akvaryumu Işıklandırma
Selçuk mey merhaba akvaryumunuzda canlı bitki koymayacaksanız 18 watt 60 cm lik normal bir florasan lamba ile aydınlata bilirsiniz .
Balık seçimi
Seyit bey merhaba öncelikle hangi tür cichlid besliyeceğinize karar vermeniz gerekmektedir .Malawi ciclid lerinden alacaksanız birbirlerine uyumlu türleri almalısınız birde erkek dişi oranına dikkat etmelisiniz 1 erkek 4 veya 5 dişi şeklinde koloniler oluşturabilirsiniz tür olarakta tavsiye isterseniz benim size tavsiyem malawi mbuna türlerinden beğendiğiniz balıklardan koloniler oluşturun.
Yunuslarla ilgili sorum
Doğukan kardeşim balığınız da hastalık belirtisi yok o şekilde yapmasının nedeni bence verdiğiniz yemi beğenmemesinden dolayı o şekilde yapıyor yunuslarınızın diyetlerinde olan başka tür bir yemlerden ver bakalım aynı şey olacakmı.  
Yunuslarla ilgili sorum
Doğukan kardeşim balıklarına pişmiş veya pişmemiş olsun kesinlikle tavsiye etmem balıklarınıza sadece yem ve yamin haricinde de arada haşlanmış sebze verebilirsin ama fazla olmamak şartı ile birde yunusların diyetlerine uygun çeşitli yemlerden de verebilirsiniz.
ÇİKLET YEMLERİ
Kazım bey merhaba aldığınız balıklar bir birlerine uyumlu balıklar değildir özellikle ,yeşil terör ve astronot  bu iki tür kesinlikle malawi ciclid leri ile aynı akvaryumda olmaz bu balıkları en kısa zaman da akvaryumdan çıkarmanızı tavsiye ederim yem konusunda da iki balığınızda hem etcil hemde otcul beslenebilen balıklardır bu sebebten balıklarınıza bitkisel ve protein ağırlıklı yemlerden verebilirsiniz.
silinebilir
KENAN bey merhaba balığınızın cinsiyetini net olarak belirlemek için balığınızın anüs vent kontrölü yapmanız gerekmektedir balığınızın anüs vent resimlerinide paylaşırsanız size net cevap verebilirim.Balığınızda anüs vent i eşitse (oo)erkek anüs küçük vent büyükse (oO) balığınız dişidir.
423 Lt. YUNUS
SÜLEYMAN  bey merhaba akvaryum ölçüleriniz güzel akvaryumunuzun daha fazla resimlerini bizimlede paylaşırsanız sevinirim simdiden paylaşımınız dan dolayı teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.