ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
batman07
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Kasım 2012 12:54
Son Ziyaret:
19 Mayıs 2013 20:15
Toplam Mesaj:
30 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
emre bilgin
Doğum Tarihi:
12 Ağustos 1990
Yaş:
33
İl:
Konya
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

EMRE BİLGİN

SON 10 MESAJI

tetrazon ölümleri
Önemli değil bir an önce uygulasanız iyi olur.
tetrazon ölümleri

Karın çöküklüğü ve sersemlik iç parazite işaret bu sıkıntıyı yaşamış biri olarak tek çözüm yolu (sarımsak) diyorum. Herhangi bir kimyasal ilaç kullanmayın gerçekten yararı olmuyo. Pul yemin üzerine sarımsağın suyunu sıkın bir müddet kuruyana kadar bekleyin ve sonra balıklarınıza verin kurumadan sakın vermeyin!!! inşallah iyileşirler. Ve sakın balıklarınıza sarımsağı direk atıp vermeyin su değerlerinizi aşırı hızla bozar toplu ölüm yaşarsınız.

BAKTERİ KÜLTÜRÜ
Anladım teşekkürler böyle olduğunu bilseydim almazdım. Görüntüsü okadar güzelki insanı cezbediyo işte keşke ona benzer gerçekçi dekorlar bulabilsek. .Zeolit de dediğiniz gibi amonyağı çekiyo ve bi süre sonra atıyoruz galiba dimi mesala bi kutusu nekadar idare eder???ve zeolitin bakterilere herhangi bir zararı yok dimi??.batman072013-05-15 00:44:43
BAKTERİ KÜLTÜRÜ
Sebebi nedir zehirli salınım mı yapıyo???.
BAKTERİ KÜLTÜRÜ
Valla üzerinden nekadar zaman geçtiğini bilmiyorum isterseniz foto ekleyebilirim. Yani dezenfekte etmekten bahsediyosunuz galiba tuzlu suya yatırmak gibi mesala dimi.
BAKTERİ KÜLTÜRÜ
Cevaplarınız için çok teşekkürler zeolit dediğimiz şey dış filtredeki seramiklere benzer bişey galiba herhangi bir zararı varmı???????????. Mercan'ı çok araştırdım ama yabancı sitelerden başka biyerde cevap bulamadım ondada siteye giriyorum türkçe ye çevir diyorum abuk subuk kelimeler çıkıyor. Yabancı akvaryum sitelerinde çokca bahsediliyor nedir sırrı çözemedim valla. Kuran-ı kerimde'de insanın dikketini çeken 4 şey var zeytin,hurma,incir ve mercan. Mercan hakkında kuranda çok açıklama yapılmamış ama kuranda ismi geçmesi çok ilginç çünkü birçok nimet var ve direk kuranda ismi geçen çok az şey var!!!!!sizlere bi sorum daha var şimdi ben beyaz mercan ve değişik renklerde deniz yıldızı ve kabukları var mercanı zaten koyucam akvaryuma ama deniz yıldızını koysam bişey olurmu yumaşama,salınım yapma vs. Vs.
BAKTERİ KÜLTÜRÜ
Eyvalla'da sorduğum soruyla ne alakası var lütfen biliyosak cevap verelim. ..Bilgisi olan akvaryum dostlarından cevaplarınızı bekliyorum.
BAKTERİ KÜLTÜRÜ
Değerli akvaryum dostları bildiğiniz gibi akvaryumdaki en önemli varlıklar bakteriler onlar olmayınca balıklarımızda olmuyo az biraz akvaryumumuzda eksilseler bile amonyak tavan yapıp balıkların bağışıklığı deforme oluyo. Geliyim sadede ben bişey duydum (mercan) geçen gün akvaryumcuya gittiğimde mavi beyaz ve sarımtırak bir mercan vardı en pahalısı mavi mercan dı tabi ki bu mercanlar ölü ama suya konlduğunda magnezyum,demir vb. ..Minareller salgılıyormuş aynı zamanda yararlı bakteride oluşturuyormuş doğrumu bilmiyorum eğer bu gerçekse müthiş bişey yani akvaryumumuzda amonyak patlaması gibi bir durum olduğunda demek ki bu mercan anti_amonyak olarak görev yapıcak. Mercan kuran-ı kerimdede ismi geçiyomuş çok ilginç geldi bana!!!.
AMONYAK PATLAMASI
Çok teşekkürler atakan bey 5 kök anubias alıcam umarım işe yarar bu bilgi iyi oldu benim için.
AMONYAK PATLAMASI
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.