ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
captainisot
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Şubat 2013 12:52
Son Ziyaret:
30 Eylül 2013 15:28
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kerem yıldırım
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

kerem yıldırım

SON 10 MESAJI

Demosini sudan atlama
Bitkili akvaryumda yapmıyorum. Bana ilginç gelen her iki akvaryumdan da aynı zamanda balıkların atlaması (bayram tatili süresi içinde). Bayramıda çok sıcak geçirdik malum su sıcaklığının artması sebebiyle olmuş olabilirmi?
Demosini sudan atlama
İlk anda mantıklı geldi fakat yemleme makinasının zıt yönünde çıktı iki cesette =)) Su değerleri desek her iki akvaryumundan da balık atlaması durumu var. İşin içinden çıkamadım açıkcası.
Demosini sudan atlama
Merhaba. Bayram tatilinde 5 gün süreyle evde yoktum. İki akvaryumumada ototmatik yemleme makinası koydum. Eve geldiğimde bir akvaryumumdan demosini diğerinde ise silver dollar balıklarımı akvaryumun dışında buldum. Taşlaşmış bir halde. Demosininin olduğu akvaryumda 2. tür olarak sarı prenseslerim var. Diğerinde ise silver dollarlarla beraber canlı doğuran türler besliyorum. Balıkların sudan atlamasının sebebi ne olabilir sizce ? Ben suyun ısısının çok arttığından şüpheleniyorum. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Taş dekorasyonu için fikir istiyorum
Haklısınız görünüş olarak öyle duruyor balıkların kumla çok oynamasına rağmen 6 aylık süre içinde hiçbir kayma problemi yaşamadım. Birde çok saklanma alanı olmasını istediğim için çok taş koydum. Sizce taşları nasıl dizmeliyim arka taraflara büyük taşları öne koyup küçüklerlede öne doğru eğim versem nasıl olur ?
Taş dekorasyonu için fikir istiyorum
Arkadaşlar merhaba.Akvaryumum 200 litre ve içindeki balıklarım hayatlarından gayet memnunlar (2 sp 2 demosini 2 papağan 1 kobalt 1 portakal 1 snow). Akvaryum dizaynımı deniz kıyısından topladığım taşlarla yapmaya çalıştım. Taşlarında şekilsiz olmasından ötürü bir türlü görselliği hoş olan bir akvaryum çıkartamadım ortaya. Dün yeniden taşları dizdim ama yine hoş bir görüntü elde edemedim. Balıkların rahat edebilmesi için çok taş koymanın daha yararlı olacağını düşünüyorum. Akvaryumumun ilk ve son halilinin fotograflarını yüklüyorum ve sizlerden taşları nasıl dizmem gerektiği konusundan yardım istiyorum. Teşekkürler.

http://o1306.hizliresim.com/1b/t/pkugt.png
http://o1306.hizliresim.com/1b/t/pkujz.jpg
http://n1306.hizliresim.com/1b/t/pkuls.jpg
papağan yumurta
3. günün sonunda 15dk içinde kaşla göz arası yumurtalar ortadan kaldırıldı =)
papağan yumurta
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle forumda yeterli araştırmaları yaptım ve papağan balıklarının %99unun kısır olduğunu biliyorum. Karışık ciklet akvaryumumda yaklasık 3 gün önce papağan balıklarım opusmeye basladı ve cinsiyetinin erkek oldugunu tahmin ettiğim balık sürekli kum kazıp guzel bir alan hazırladı kendine ve eşine. Diger papagan balıgımda erkegın hazırladıgı yuvaya yumurtalarını dokmus durumda. Suan dişide erkekte yuvanın içinde ve yumurtaları diğer balıklardan koruyorlar. Benim sormak istedigim; balıklarda gözlemlediğim dudak dudaga gelme olayı ve yumurtaları erkeğin de savunuyor olması, erkek balıgın kısır olmadıgının bir göstergesi olabilirmi? Yoksa tamamen içgüdüsel davranışlarmıdır bunlar? Tesekkurler.
neon yem
Haklısın canice görünüyor fakat balıkların hasta olması ve zaten ölecek olmaları gibide bir gerçek var ortada.Dediğim gibi akvaryumcunun hastalıklı tankından ölmek üzere olan balıkları aldım.Hayvanların doğada birbirini yemesi kabul edilmesi gereken bir gerçek bence.Zaten hangimiz akvaryumumuza solucan karides gibi canlı yemler atmıyoruzki ?Teşekkürler.
neon yem
Arkadaşlar merhaba.Karışık ciklet akvaryumuma canlı yem olarak neon balığı atmak istiyorum.Neonları akvaryumcudan bedelsiz olarak aldım cünkü balıklar hastaymış.Karışık ciklet akvaryumuma neonları yem olarak salsam cikletlerim hastalık kaparmı ?Neonların ne hastası olduğunu bilmiyorum.Teşekkürler.

Not : neonlar poşette ölmeye başladı ve daha poşete konulalı 10dk oldu.
hangi balık türü ?
 http://f1302.hizliresi...x.jpg
http://f1302.hizliresim.com/16/5/jsv7n.jpg
captainisot2013-02-05 13:30:22

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.