ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Buzzy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Haziran 2013 14:31
Son Ziyaret:
30 Haziran 2013 14:26
Toplam Mesaj:
23 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İsimsiz Kahraman
Doğum Tarihi:
29 Ekim 1998
Yaş:
25
İl:
Karabük
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İsimsiz Kahraman

SON 10 MESAJI

AJANS
Tamam abi çok sağol 1 2 gün sora eğer ayarlayabilirsem bir konusmaya yanlarına gidicem nası olsa kalıcı değil sadece reklamlarda cağaracaklar oda tek tük :) cok bir değişiklik olmayacak sanırım.Sağol abi bilgilendirdiğin için bir değerlendiricem.
AJANS
Yav ben o kadar kalıplı biri değilim 1.55 boyum 47 kilom var ne biliyim hani mağzalarda falan büyük mağzalada reklam olmasın X mağzasında mesela böle duvarlarda resim koyuyolarya benim gibi onlarda onlara özenerek yollamıstım :) mesela reklam basına ne kadar alırım ?
AJANS
SelamunAleykum.Ya abiler ben bir hafta önce bir ajansa basvurdum ICMAJANS tı sanırım.İşte rastgele öle bakalım nolacak gibisinden kendimi denemek için resmimi falan telefon numaramı yolladım.Etrafımdakiler kabul edilmicemi biliyodu bende öle.Ancak 2 gün önce telefonuma kabul edildiniz bu numarayı arayıp randevu alın diye bir mesaj geldi.Sizce ne yapmalıyım bir iki arkadas kabul edilmemsti ben edilince git git diyolar napmalıyım cok kararsız kaldım yardım edin :( ?
Cam silme
Asitli şeylere çok yüklenme derim zamanla camın rengini matlaştırır :) ve camın inceyse çatlatmaya kadar yolu var 
PSKOLJİK RAHATSIZLIK!
SelamunAleykum.Abiler bana yardım edin,daha dorusu arkadasıma.Arkadasım sbs'den sonra aynen benim gibi kendini eve kapattı ve çıkmıyor.ALLAHA şükür ben atlattım sadece aklıma geldiğind eüzüliyorum.Ancak arkadasım eve kapattı kimseyle konusmuyorum aklından tuhaf tuhaf şeyler geçiyor kesin ! yardım edin ne yapmalı arkadasım için üzülüyorum cidden :(
HANGİ EVCİL HAYVANI BESLEMELİYİM?
SelamunAleykum.Abiler gereksiz konu açmak istemiyorum ancak'ta benim aklıma ne biliyim böle kötü liseye gideceğim,Kötü kötü arkadaslarım olacağını düşündükçe içim ürperiyor ve hayattan kopuyorum.Bende diyorumki söle bir hayvan alayım kafam dağılsın.Ancak söle beslenmesi kolay olan cok koku yapmayan bir hayvan var mı ? Balık hariç balık vardı çünkü bakamadık ve satmak zorunda kaldık dediğim gibi bakımı kolay olan bir hayvan var mı ? 
akvaryum haricinde neler besliyorsunuz?
Yav bizde bir ara kuş beslemiştik.Daha doğrusu abim beslemişti.Cidden cok zevkli bir şey muhabbet kuşuydu cidden böle onu eğlendirmek için böyle kolay parkurlar falan hazırlıyoduk içlerinden geçiyodu uçuyodu :))) zevkli bir şey ancak soradan satmak zorunda kaldık.Çok kokuyodu yahu :P
Hamsterim hasta mi?
yemin son kullanım tarihi kontrol et bozulmuş olabilir.

yeni bi yem alabilir sin

önerdiğim marka Vitakraft,bonnie,champion,Quiko dur. bun markaların hamster için olanlarından alabilirsin.
Cennet papağanı fiyatı
75 TL iyi tabiiki.Ancak bende tam bir şey bilmeden söylemek istemiyorum sadece gördüğümü aktarıyım sana. ben bir papağını 200 300 hatta 1000 tl' ye gördüm.Ancak şimdi cinslerini falan bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama sanırım 75tl cok da pahalı değil ;)
ONLİNE OYUN
Evet biliyorum :))) o illet kurtulalı 2 sene oldu bende 4. sınıfta başlamıstım 6. sınıfta zar zor'da olsa bıraktım çünkü artık oyuna botlar falan geldikçe sıkılmıstım yoksa daha bi 5 sene daha oynucaktım :) 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.