ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dnzerd
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Eylül 2006 13:52
Son Ziyaret:
22 Ekim 2006 23:57
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
deniz erdoğan
Doğum Tarihi:
10 Kasım 1973
Yaş:
50
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Deniz Erdoğan
Ankara

SON 6 MESAJI

Ne çeşit ytong kullanmalı?

Arkadaşımdan ytongla yapılmış bir arka plan aldım. Çok güzel ancak zararı varmıdır, suda çözünürmü, balıklara birzararı varmıdır bilmiyorum. Konu ile bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

sizin yüzünüzden
Arkadaşlar, akvaryumumu kurdum ve içine bir kaç çeşit canlı doğuran türünden aldım. Gerçekten çok güzel bir görünüm oldu. Ama sizlerin de daha önce söylediği gibi bu iş beni fazlasıyla sardı ve keşke daha büyük bir akvaryum alsaydım diye düşünüyorum. Herkese yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
sizin yüzünüzden
Teşekkür ederim arkadaşım:)
sizin yüzünüzden

Arkadaşlar izniniz olursa bir kaç soru daha sormak istiyorum.

1-Akvaryumu kurdum, içine yaklaşık 6 cm civarında kum koydum. Kum fazlamı, zararı varmıdır? (camı patlatması gibi, bir yorumda okudum)

2-Balık ve bitki fiyatları çok fazla çeşitlilik gösteriyor, Ankara'da uygun balık ve bitki(özellikle java mous) alabileceğim yerler varmıdır?

3-Balıklar salı günü gelecek, karma canlı doğuran besleyecem. çok fazla yavru verdiklerini okudum, yavruları ne yapıyorsunuz?

Teşekkürler:)

sizin yüzünüzden
Arkadaşlar hepinize yazdığınız güzel yorumlar ve verdiğiniz cevaplar için teşekkürlerimi sunuyorum.Vermiş olduğunuz bilgiler inanın çok işime yarayacak, bende sizlerden öğrendiklerimi zamanla pekiştirerek benden sonra üye olacak arkadaşlara aktarmaya çalılşacam. Tekrar ilginiz için teşekkür ediyorum.
sizin yüzünüzden

merhaba, sitede ki ilk mesajım bu. yaklaşık 10 gündür forumları inceliyorum ve bir çok konuda bayağı bir bilgiye sahip oldum, bunun için herkese teşekkürlerimi sunuyorum. bende 4 yaşındaki oğluma hayvan sevgisi aşılamak, sorumluluk sahibi olmasını sağlamak v.s. için bir fanus almak ve içinede bir beta koymayı düşündüm. tesadüfen bu siteyi buldum ve fanus ile ilgili yazılanları okuyunca hemen vazgeçtim bu fikrimden( alırken yakalarsanız döversiniz diye korktum :)  ) 35 cm uzunluğunda küçük bir akvaryum aldım ve içine bir kaç tane lepistes koydum. ancak bu beni kesmedi ve dün 65*25*40 ölçülerinde marka bir akvaryum aldım (bu kendime ama) dolayısı ile başınıza bela almış oldunuz sevgili forum arkadaşlarım:) yani suçlu sizsiniz!!  bundan sonra özellikle ilk günler sorularımla başınızı ağrıtacağımı bildiririm.

ve ilk sorularım:)

1- akvaryumun dibine kumların altına strafor yerleştirmem gerekiyor mu? yararı veya zararı nedir.(akvaryumu bitkili yapmayı düşünüyorum. )

2- canlı doğuranlarla başlamam uygunmudur? karma bir akvaryum için hangi balıkları önerirsiniz?

teşekkürlerimi sunuyorum:)

Aramıza hoş geldiniz.Lütfen imla kurallarına özen gösterelim.Sürekli küçük harf kullanmayalım.Saygılar,

tazz2006-9-28 18:49:4

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.