ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
emreemr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
17
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Aralık 2013 18:54
Son Ziyaret:
21 Kasım 2016 21:58
Toplam Mesaj:
219 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
emre emderem
Doğum Tarihi:
15 Eylül 1985
Yaş:
38
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]//i.hizliresim.com/02Xo5Z.jpg[/img] SELİM EMRE

SON 10 MESAJI

Evde Yokken Yemleme
[QUOTE=Seemihh]
O nedir ne sekilde kullanilir[/QUOTE]
biraz araştırın google a yazınca direk çıkıyor zaten onun haricinde kafanıza takılan bişey olursa yardımcı olurum.
Evde Yokken Yemleme
Tatil yemi kullanabilirsiniz. marka olarak jbl den başkasını da tavsiye etmem.[EDIT]emreemr,2016-05-07 23:41:31[/EDIT]
Bu Ne Dali?
Bunu tanıdık bi fırıncıya vericen şöyle ateşten uzak köşede bi yerde iyicene kurutucak sonra üstüne kaynar suda bekleticen sonra tekrar fırına vercen kuruyucak sonra akvaryumda çok güzel durur.
Yan Sumplu Yeni Akvaryumum
Hayırlı olsun güzel olmuş da ben bu yan sump ı hiç sevmiyorum ya ora ne öyle beyaz cam yetmemiş gibi arka mavi de çok basit duruyo koyu lacivert daha asil durur bide evdeymiş zaten ısıtıp napıcan yaz geldi hava gayet iyi tekrar hayırlı olsun.
Mikofish Hakkında
Peki bu zamanla kaybolacak mı yoksa sonunda dip çekimi mi yapacağım?
Mikofish Hakkında
İç parazit için mikofish kullandım fakat kum gibi dibe çöktü normalmidir?
L144 İç Parazit
Herkese merhabalar. L144 yavru akvaryumunda 50 yavru varsa 10 15 tanesinde karın çöküklüğü var tek tek ölümler başlayınca inceledim şimdi farkettim.bu konuda ne yapabilirim ? yavrular 1.5 2 cm civarında cevaplar için şimdiden teşekkürler.[EDIT]emreemr,2016-03-08 23:09:28[/EDIT]
1 Tonluk Tankımın Ağır Abileri
[QUOTE=zubunel_genubi]Yazdıklarınızı, bu tanktaki canlıları bu güne kadar hiç beslememiş olmanıza veriyorum. Eleştirilere açık bir insanım. Çünkü insanın göremediklerini veya hatalarını göstermede önemi büyüktür. Lakin eleştiri yapmadan önce keşke profilime bakma zahmetinde bulunsaydınız. Bu zamana kadar hangi konuları açmışım, hangi tankları kurmuşum, hangi canlıları beslemişim ve o canlılar için hangi dekorları oluşturmusum? Eğer baksaydınız eminim ki böyle boş bir eleştiri de bulunmazdınız. Zira, çok değil 1 ay öncesine kadar tankta 3 tane devasa küp ve kök bulunuyordu. Kedi balıkları içlerine girip çıkamadıklarından (üst yüzgeçlerinden sıkıştıklarından) çıkarmak zorunda kaldım. Pacu lar da çok seri ve ani hareket ettiklerinden gövdelerini köke sürtüp kendilerine zarar verdiklerinden çıkardım. Zaten gün aşırı dış filtrenin emiş ve basış hortumlarını düzelmekteyim. Hele ki geceleri ani hareket ettiklerinde öyle bir su sesi çıkartıyorlar ki siz olsanız o an madde aleminden mana alemine geçersiniz [:P] Şaka bir yana bu türlerle dekor hep yalan olur. Önemli olan onlara geniş yüzme alanı bırakmaktır. Bu haliyle bile tankım size küvet gibi gelmiş sorun değil bana da geniş bir leğen gibi geliyor [:)))][/QUOTE]

Evet sizdeki canlıları hiç beslemedim,sizi bitliki akvaryumunuz zamanından beğenerek takip ediyordum bazen insan kendi gibi sahiplenir ya bendeki biraz öyle oldu sonradan kendi yazdığımı da okuyunca yazıda duyguları ifade edemediğimiz için sert gibi gözükse de yapıcı bi eleştiri yapmak istemiştim işiniz çok zor hobinizde kolaylıklar diler daha güzel eserler bekleriz.
1 Tonluk Tankımın Ağır Abileri
Biraz açık yazacağım kapasite süper canlılar süper ama dekorasyon sıfır küvetten bi farkı yok ki boş 4 tane kütük bide çanak vazo daha güzel bir eser çıkarabilirsiniz.
L144 Ve Kabuksuz Artemia
Cevaplarınız için teşekkürler bugün yine başıma gelince artık kabuksuz artemiadan olduğunu kesin anladım internette bulduğum zayıf bir bilgi balığın içinde şişerek sindirimi tıkadığı yönünde ama tam açıklayıcı değil verdğim tam olarak budur.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/154676/11.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.