ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
metin1634
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Ocak 2014 22:04
Son Ziyaret:
27 Kasım 2017 22:20
Toplam Mesaj:
160 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Metin ÇEVİKER
Doğum Tarihi:
07 Mayıs 1987
Yaş:
36
İl:
Bursa
Meslek:
öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Neritina Natalensis (Zebra Nerite) Üremesi
başka görülmedi ve de boyu da büyümedi bir şekilde akvaryumuma gelmiş olmalı (çok çnceden satın almış olabilirim.
[EDIT]metin1634,2017-04-28 23:31:59[/EDIT]
Neritina Natalensis (Zebra Nerite) Üremesi
[QUOTE=RedRilliLepistes]Zebraya benziyor su degerlerinizi öğrenebilir miyiz acaba bir ihtimal var akvaryumunuzda eğer denilenler doğruysa üretmeyi basarmissiniz.[/QUOTE]

Test kitim yok maalesef. Almayı düşünüyorum. Siz hangi değerleri merak ediyorsunuz?[EDIT]metin1634,2017-03-03 22:55:52[/EDIT]
Neritina Natalensis (Zebra Nerite) Üremesi
Bundan 2 3 ay önce iki tane almıştım akvaryumcudan. Pek bilgim de yoktu hakkında daha sonra beyaz beyaz yumurta olduğunu düşündüğüm şeyler gördüm neriteler hakkında küçük bir araştırma yapmaya karar verdim sizlerin sayesinde de akvartum ortamında üreyemeyeceklerini öğrendim. Fakat bir hafta öncesinde diğer salyangozların 4'te biri kadar bir salyangoz keşfettim birkaç yumurtanın da çatladığını farkettim. Ve resmini de sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerin de fikrini almak istedim. Zebra olduğunu düşünüyorum yanılıyor da olabilirim.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/155989/250220172238391.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/155989/250220172238391.jpg[/IMG]
Tom Hatch'n Feeder artemia çıkartma düzeneği Hak.
Üründen resmen nefret ettim almak isteyen bir kere daha düşünsün. ürünü çalıştırdıktan 2 saat sonra bütün yumurtalar çıkış haznesinin dibinde birikip çürüyor bakteri yuvası. Almaz olaydım.
Bursa' da Akvaryumcu tabusunu yıkan akvaryumcu Destan Akvaryum
Fiyat politikası akvaryumcuya aittir. Akvaryumcu istediği balığı veya ürünü istediği fiyattan satabilir. Bunda bir sakınca olacağını zannetmiyorum. şayet Akvaryumcu bulunduğu yer için kira vergi elektrik su parası. ısıtma bedeli vs vs öder. bu giderleri çıkaracağı makul bir kar oranı belirler ki kapıya kepenk vurmasın. Kaldı ki ürünlerin markalarına göre fiyatları değişebilir. Malına güvenen adam ondan kar etmek istemesi gayet doğal. Diğer akvaryumcularda şayet jbl markada olsa hindistan cevizini daha ucuza satıyor olabilir. Ya çok evvelden almıştır, elinde kalmıştır satılmayacağını düşünüyordur. Edeceği kar oranı makuldur, müşteri kazanmak için kar oranından vazgeçmiştir veya da fiyatı piyasa fiyatına satıyor burada bahsedilen satıcı pahalı satıyor da olabilir. Zira fiyat satıcıya aittir istediği fiyatttan satma yetkisi vardır. Almak yada almamak bizlerin elinde olan birşey. Burada hiç bir satıcının fiyatları konusunda eleştirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Böylelikle satıcı müşterileri karşısında ilk intiba olarak olumsuz karşılanıyor. Bu platformda şikayetlerin hizmet kalıtesi ve müşteri ilişkileri bakımından eleştirilmesi gerektiği kanısındayım. Zira her akvaryumcu her türlü mali şartlar altında eşit değil ve sattığı üründen para kazanması şart.
akvaryem ilgisizliği- siparişi göndermeme
Teşekkürler Görmedim telefonu kaldı ki görmek durumunda değilim. Alışverişi Ceylan beyden yapmıyorum  müesseseden yapıyorum. Bu durumun iletilmesi gerekliydi kendisine.
akvaryem ilgisizliği- siparişi göndermeme
Akvaryeme bende konu açacaktım. Burada açılmışını buldum. Özetle kargolar geç geliyor, 1 2 3 değil düzeltirler belki dedim yok. Paketlemeler özensiz yapılıyor. Örnek vermek gerekirse koli bantının tam altına yem paketleri geliyor ve bir falçata dağıldı. son sparişte zeolit paketi falçata ile yırtılmış(orada iken) zeolit bütün paketi sarmış. Zaten sağlığa zararlı bir madde görüşü var. Bir başka husus kendilerinden atman motor spariş etmiştim 2 3 gün çalıştırdım 15 gün sonra bir daha çalıştırayım dedim hava vermiyor. Aradım bayana 2 kere(15 gün arayla) söyledim ceylan bey yok not alıyorum gelince çözülür o da olmadı. spariş detaylarıma bakarlarsa görebilirler kargolama zamanlarını
metin16342014-12-06 18:41:49
Bursa Tropicana Akvaryuma yakışmadı
googlede tropicana akvaryumu ararken geçen sene açtığım bu başlık denk geldi. Bende görünce birşeyler yazmak istedim. Geçen sene malumunuz can sıkan bir olay başıma gelmişti bu firma hakkında. Üstelik 2. alışverişimde. İlk alışverişimde ilk beyefendinin gayet iyi davrandığını daha öncede belirtmiştim. Tanımıyordum meğer Sami bey kendisi imiş. İş yeri sahibi olabileceğini mütevazi davranışından çıkartamadım işin şakası. Velhasıl durum düzeltildi. Kendisinden yem ve malzeme alışverişim oldu. Gayet memnun kaldım. Kendisi ilede yüz yüze konuyu konuştuk. Kendi hatası olmamsına rağmen özrünü tekrarladı. Bende kendisinin kusura bakmamasını diliyorum. Ancak burada yazılmasaydı. Sıkıntı farkedilmeyecek tavır tekrar sergilenecek ve müşteri kaybetmeye devam edecekti. Üstelik nasıl bir esnaf olduğu kendisini şikayet eden kişi tarafından bukadar olumlu tasfir edilmeyecekti. Kendisine teşekkürü bir borç bilirim. Hayırlı işler ve hayırlı kazançlar dilerim. Alışverişimin devamının olacağını belirtmek isterim.
Bursa Tropicana Akvaryuma yakışmadı
Hakkında hayırlısı olması dileği ile amacım arkadaşın işi değil. sadece oradaki tavırları beni çok sinirlendirdi ve üzdü heleki bayanların yanında yapması hiç hoş olmadı. Umarım bu tür konularda daha dikkatli ve seçici olursunuz. Kısmetse tekrar uğrarım dükkanınıza. Hayırlı işler dilerim.
Zeolit kanser ilişkisi
Paketinin bir kova su içerisinde açılıp direk suyla temas ettikten sonra yerleştirilse riski ne ölçüde olur acaba?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.