ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
koyu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Mayıs 2006 14:08
Son Ziyaret:
19 Saat 43 Dakika önce
Toplam Mesaj:
386 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
2

BİLGİLER

Ad Soyad:
Özgür AKGÜL
Doğum Tarihi:
19 Kasım 1978
Yaş:
45
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Özgür AKGÜL Çankaya/ANKARA

SON 10 MESAJI

Bu Bitkinin Türü Nedir?
Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşımdan hediye gelen bitkinin fotoğrafını ekliyorum. Hediye eden arkadaşım da türünü bilmiyordu. Yaptığım araştırmalar dolayısı ile bitkinin [K][B]Cryptocoryne spiralis[/B][/K] olduğu kanaatine varmıştım.

İstanbul’daki bir satıcıdan Cryptocoryne spiralis siparişi verdim. Siparişim bugün elime geçti, lakin gelen bitki bendekiyle aynı bitki değil.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/10761/271020222252281.jpg[/IMG]

Sizce bu bitkinin türü nedir ve bitkiyi temin edebileceğim bir yer var mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.[EDIT]koyu,2022-10-27 22:56:56[/EDIT]
Sunsun Hw-603 Ve Yeni Hw-503
Arkadaşlar merhaba,

75 lt akvaryumum için almayı düşünüyorum. Cam kalınlığım 6mm.

Sormak istediğim şey, “new desing” daha pahalı satılıyor. Tavsiyeniz nedir? Yeni dizayn olup olmaması çok önemli mi? Bir sitede 70 küsür liraya buldum, eski dizayn sanırım. Yanıtlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla...[EDIT]koyu,2017-12-03 17:18:23[/EDIT]
Tanganyika Aşkım 2
[QUOTE=Hakan KINACI]Özgür Bey,
Ne zaman kuracaksınız tatlı su akvaryumun'uzu 4 gözle bekliyoruz, Türkiye de ki ilk'lerinizi, 
Komşuda pişen bize de düşer mi?bilinmez ama bunu zaman gösterecek gibi.....
[/QUOTE]
 
Hakan Bey, akvaryum imalatçılarının "adamına göre fiyat ve tuttuğunu öpme" politikaları yürütmesi nedeniyle büyük bir akvaryum yaptıramadığımdan; komşunuzdan bişey düşmeyeceğini kesin bir dille belirtmem gerekiyor.
 
Burhan Bey, uzun zaman oldu balıklarımı ve akvaryumumu satalı. Ama beğeniniz beni mutlu etti, teşekkür ederim.
 
saygılarımla,
koyu2012-01-28 13:58:43
Yeni Yarışma Tarihi ve Özellikleri

Her ne kadar, yarışma bitinceye kadar alınan toplam oy ve yarışma fotoğrafının kime ait olduğu görünmese de; art niyetli oylama yapılabileceği kanaatindeyim.

Önerim; puanlamaya katılan föü arkadaşların o kategorideki tüm katılımcılara oy vermesinin zorunlu kılınmasıdır. Böylelikle, art niyetli oylamalar kolaylıkla anlaşılabilir ve bu oylamalar geçersiz sayılabilir.
 
Saygılar,
Tanganyika Aşkım 2
Mahmut naber ? Aramasak hiç aramıyorsun ha, özlettin kendini. Nasıl gidiyor fiskos, pardon diskus işleri ? Tez zamanda görüşelim.
 
Saygılarımla,
Tanganyika Aşkım 2

Güven çok teşekkür ederim foto için, keşke kendi konuna saklayıp; bana özelden gönderseydin. Neyse, daha güzel fotolarla yeni bir başlık açarsın artık. Umarım, kısa zamanda yavrularlar. Maşaallah...

Tanganyika Aşkım 2

Güven sağolasın çok teşekkür ederim. Bilgi, tecrübe ve birikimlerinizden epeyce faydalanacağım o zaman. Bu arada, tebrik ederim; fotoğrafların coşturuyor.

El öpenleri çok olsun, torun torba sahibi olsunlar. Aslında merak etmiyor da değilim; ne durumda Gnathochromisler ? Var mı fotoları ?
Tanganyika Aşkım 2

Aliciğim çok teşekkür ederim.

Şu an için ikinci bir akvaryuma ayıracak param yok :) Lakin, 3-4 ay gibi bir süre sonra rahata çıkmayı ve dolayısıyla akvaryumu kurmayı planlıyorum. O zamana kadar paslanmış bilgilerimi tazelemek ve elimde kalan malzemelerden kullanabileceklerimi hazırlamakla geçecek sanırım.
 
Kerem ve senin yardımlarınıza da ihtiyacım olacağı ve başınızı ağrıtacağım aşikar.
 
Saygılarımla,
Tanganyika Aşkım 2

Kerem, piyasa fiyatlarına ve yeni tatlı su sistemlerine biraz uzak kalmışım. Araştırmalara başladım, doğru zamanda yeni tankı kurarım diye düşünüyorum. Yardımlarını esirgemezsin biliyorum :)

Saygılar, sevgiler, selamlar...
15. Akvaryum Canlısı Fotoğrafı Yarışması Sonuçları

Jüri üyesi olarak son kez değerlendirmelerde bulunduğum 15. akvaryum canlısı fotoğraf yarışmasının, çok çekişmeli ve bir o kadar hakedenin kazandığı neticelerle dolu olduğunu görmek beni gururlandırdı.

Sadece oy verdiğim Tanganyika bölümünde değil, diğer tüm kategorilerde de katılım cesaretini gösteren, dereceye giren hobidaşlarımı tebrik ederim.
 
Jüri üyeliğim süresince; öncelikle adil olmayı ve emeğe saygı göstermeyi amaç edindim. Yapmış olduğum değerlendirmelerde genel olarak; fotoğrafın etkileyiciliği, balığın formu ve sağlığı ve balığın türünü yansıtması kriterlerinin sırasıyla üzerinde durduğumu ve puanlamamı buna göre yaptığımı, fotoğraf yorumlarımdan anlamışsınızdır.
 
Yarışmanın birinicisinin puanlamanın başında belli olduğu ve son puanı verene kadar yarışma derecelerinin her an el değiştirdiği rekabetlere şahit oldum. Hobici oylarının adil ve tarafsız olduğu kadar acımasız ve taraflı olabileceğini gördüm. Bu tecrübelerim neticesinde, hayata geçirilmesi muhtemel oylama sistemleri ile ilgili, oldukça yararlı önerilerde bulunabileceğimi düşünüyorum.
 
Görev sürem boyunca, adil bir jüri grubu olduğuna inanıp yarışmaya katılan, yaptığım yorumları saldırı algılamayıp yapıcı eleştiri olarak kabul etme büyüklüğünü gösteren tüm hobidaşlarıma; jüri üyeliği görevini bana layık görüp saygısını eksik etmeyen site yöneticisi arkadaşlarıma ve birlikte çalışmaktan gurur duyduğum tüm jüri üyesi arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunar; benim yüzümden haksızlığa uğradığını düşünen ya da verdiğim puanları ve yazdığım yorumları yanlı, yanlış ya da eksik bulan tüm akvarist arkadaşlarımdan özür dilerim.
 
Saygılarımla,
koyu2010-10-10 13:58:09

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.