ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
blade666
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Ekim 2006 20:53
Son Ziyaret:
10 Eylül 2011 12:40
Toplam Mesaj:
270 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan
Doğum Tarihi:
03 Nisan 1989
Yaş:
34
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hakan

SON 10 MESAJI

İstanbul'da Eminönü

 Teleskop akvaryum ordaki en üç kağıtçı akvaryumcudur.Eminönündekilerin hiçbiri işe yaramaz ancak teleskop çok organize. Ordaki tüm akvaryumculardan balık almışımdır.5 balıktan 1-2 'si belki yaşar.Ancak teleskop size bu balıkların fiyatı bir ise 2 'der. Hatta ben teleskoptan birde köpek aldım yok sağlık garantisi var dediler .Köpeği aldım geldim 3-4 gün sonra hasta oldu.

 Daha sonra 2-3 hafta kadar veterinerdeydik hep köpekle bir o kadar daha para verdim oraya.Köpek gençlik hastalığında son aşamaya geldiğinde ötenazi yapmak zorunda kaldık .Daha sonra teleskop akvaryumu aradım sağlık garantisi vermiştiniz dedim.Bana binbir türlü mazeret uydurup ne paramı iade ettiler nede köpek verdiler.
 Daha sonra internetten araştırdım ki o teleskoptan köpek alıp canı yanan insan sayısı 1 değil , değil ,3 değil.İnanılmaz sayıda.
 Eminönünden canlı alınmaz kısacası arkadaşlar.Hem hayvanlara yazık, hem sizin çektiğinize yazık ,hemde kesenize yazık.
Mavi Kerevit
[QUOTE=reverse]Kerevit beslemedim ama cüce cichlidler de özellikle tabanda yaşayan canlılar. Eğer kerevit balıklara bir tehdit oluşturabiliyorsa, cüce cichlidlerin şansı olmaz gibi geliyor bana. Mesela benim keyhole'ler geceleri tabanda uyuyorlar. [/QUOTE]
Cichlid almaktan vaz geçtim.Kerevitler oldukça ağır hayvanlar ancak bölgelerine girildiğinde kıskaçlarını kullanmak hiç çekinmiyolar birbirlerine karşı yada arkadaşımdan birkaç gün gözlemlemek için cichlid alıcam.Ona göre kararımı verirsem daha isabetli olmuş olur sanırım.
Sonunda Ramirezi :) Resim Eklendi
Bana sanki 3. resimdeki dişi gibi geldi.Yüzgeçi diğerlerine göre daha yuvarlak hatlıya benziyor yoksa bana mı öyle geldi .Himmm
Mavi Kerevit
[QUOTE=darXis] Tetradan kastınız tetrazonsa birarada beslenmeleri zor.Akvaryumun dip kısımlarını kullanan balıklardan uzak durmalısınız kerevitlere yem olabilir.Orta ve üst kısmı kullanan balıklara birşey yapacaklarını sanmıyorum.Cüce cichlid iyi bir seçim olabilir,neon sürüleri de uygun olabilir diye düşünüyorum.Tabi daha bilgili olan ustalar bu konuda yardımcı olabilir.
[/QUOTE] Evet bende tetrazon değilde neon tarzı sürü balığı düşünüyorum.Akvaryumun orta ve üst kısımlarını kullanan balılarla sorun yaşamaz gibi geliyor banada .
Cüce cichlid konusunda yardımcı olabilcek biri var mı özellikle kerevit beslemiş olanlar fikir sahibi olabililr bu konuda.
Mavi Kerevit
Benim 150lt akvaryumumda 1 çift 5-6 cm boylarında mavi kerevitlerim var bunların yanına 5'li tetra sürüsü ve elma saylangozu almayı düşünüyorum.Acaba sorun yaşarmıyım ? Hatta cüce çitlikde koymayı düşünmüyo değilim(ör;ramirezi...) kerevitle bakılabilir mi bu balıklar ?
İznik Gölü Biyotopu (neredeyse)
Ben küçükken oltayla denizde çok horozbina yakalardım.Çok sevimli renkli sempatik balıklar.Tatlı suda yaşayanlarının olduğunu bilmiyodum.Bizim denizlerimizde oldukça çok var.Siz acaba nerden edindiniz?
semender
Tavuk ciğerini çok sevdikleri kesin anacak şunuda söylemem gerekir ki burnunun ucundakini bile zor görür semenderler.Yani pek iyi gördükleri sayılmaz.O yüzden belki arasıra yiyo olabilirler,sizde semender yanında geçince yemin yemediğini zannedebilirsiniz.Aslında görmediğindendir.Saygılar.
Demasoni Yanına Tür Tavsiyesi
Sanırım en iyisi demasonilerin oranını arttırmak.:D Radinant2009-02-18 09:05:08
Demasoni Yanına Tür Tavsiyesi
[QUOTE=nicolas53]

Bence tropheus koyabılırsın kardeşim.2 balıkta birbirlerine uyum sağlıyabilen balıklardır..Demasoni hiç beslemedım ancak tropheusları onların yanına koymanı tavsiye ederim..Tropheuslar 10 numara balıklardır..Hangi ırktan olsun dıorsan tropheus duboisi koymanı tercıh ederım,çünki duboisiler diğer tropheus türlerine nazaran daha anlayışlı ve daha uysal balıklardır..Saygılar.....

[/QUOTE] Tropheus benimde aklımdan geçmedi değil doğrusu ancak tropheuslar büyük koloni balığı acaba 150 ltlik tankımda hepsiyle beraber bakabilirmiyim?
Demasoni Yanına Tür Tavsiyesi
Önerin için teşekkür ederim öncelikle ancak ben demasonilerinkabuk ve ovuklarını paylaşmak zorunda kalacağı ve yavrularını ağzılarına aldığı zaman fazla hırpalayacağı dibe yakın ve kabuklardan hoşlanan tür düşünmüyorum.Demasonilerle daha az ilgilenicek bir tür arıyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.