ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
steven
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Ekim 2006 06:33
Son Ziyaret:
20 Eylül 2008 22:30
Toplam Mesaj:
68 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
TANER ALABAŞ
Doğum Tarihi:
04 Kasım 1984
Yaş:
39
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Taner Alabaş

SON 10 MESAJI

Arka Fon ve Kaya ( Farklı )
Merhaba,

1 aydır Ankara dayım arkadaşlar ve siteye erişim şansım fazla olmadı.
Şimdi burdaki bazı arkadaşları yazıyı okuduğu için tebrik etmek, bazılarınıda alıntı yazmadığım için suçlamalarından dolayı kınamak istiyorum.
Evet bu benim akvaryumumun resimleri değil ALINTI dır. Ama üyelik tarihime ve resimlerin eklenme tarihine bakarsanız alıntı yazma gereği duymadım ve hiç bir yazımda nasıl yapılacağını anlatmak dışında ben yaptım demedim. Demişmiyim? Evet bu sistem bana ait akvaryumda uzun süre kullanıldı şimdi köpek balığı baktığım için tankı değiştirdim.

Simdi yazıyı dikkatle okuyalım ve neresinde bunu ben yaptım yazıyor. Ayrıca bunu ben yaptım dememim bana ne karı var elime ne gececek, bunu örnek alıp esinlenip mutlaka deneyenler olmuştur. Sonuç mükemmeldir. Destek olan yada şöyle söyliyim yazıyı artniyetsiz okuyan herkes zaten ben yaptım yazısı yok diyor. Anlamadığım neden bazıları suclamaya çalışıyor.
Arkadaslar burası paylaşım yeri benim tek hatam alıntı dememem. Ama sizin için oturup hepsinin altına açıklama yazdım sayfalarca resimleri koyup alıntı yazıp geçsem mi iyi yoksa kendi yaptığım ve açıkladığım resimler dahamı iyi karar sizin.

Son olarak Sn. musician ben size resimleri sitenize ekleyim demedim. Kaldırırkende bana sormanıza yada bilgi vermenize gerek yok. Ayrıca arkadaşlar biraz düşünürse ve geçmişe bakarsa resimlerin bakılma sayısı ve yorum açısından bu rumuzun bana bir takıntısı var nedendir bilmem. Birde açıklama yapıyor eklerken sormadın, kaldırırken niye soruyosun yada bilgi veriyosun.

Ben kimseyi kandırmadım ama böyle düşündürdüysem tekrar özür dilerim ALINTI yazmam gerekiyomuş bunu yapıp açıklama yapmasam daha iyi olurmuş. Bana göre bura paylaşım yeridir, konu bu adam hırsız yada polis değilde bizim için araştırmış açıklama yapmış teşekkürler demeniz daha iyi olurdu.
Siteye olan üyeliğimi istemedende olsa sona erdiriyorum böylesi daha iyi emek verip resimlere bakan okuyan teşekkür eden herkese çok teşekkür ederim.
Sağolun.
Arka Fon ve Kaya ( Farklı )

Merhaba,

Kullandığınız malzeme itibariyle sabitlemeye ihtiyaç duymuyorsunuz. Kaya benim 200 litre akvaryumumda desteksiz duruyor. Daha büyüklerde kaldırırmı bilmiyorum.

Tşk.

Akvaryumun köşelerinde çatlak var.
Merhaba,

Resimler gayet anlaşılır ondekı cizklerden dolayı hıc bır sorun yaşamazsınız, cunku cama baskı yapabılecek kadar zararlı değil hatta hiç degil, alttakı kırığa gelince bırleşme yerınde bir problem yok yanı camın kendısı bır mıktar kırık buda tam cevap verememekle patlamayı asla yapamayacagını belkı ılerde sızdıracagını dusunursek L seklındekı bır kucuk cam ıle bol sılıkon yardımıyla yapıştırdıgınızda bır sorun olmayacagını dusunuyorum.

Tşk.
astronotlar kirletiyor
Merhaba,

Astronotların tek kötü yanı bu olsa gerek normal ötesi birdışkı bırakmaktalar. Sürekli dip çekimi ve maşa ile temizlik gerekmekte. Yapılmadığı takdirde sadece bu tür için değil tüm türlerde problem yaratmakta fakat bunlara biraz daha fazla zaman ayırmak gerekiyor. Ayrıca yavrulama içinde en azından düz bir mermer türü nevinin olması sağlıklı olacaktır.
papağan ne zaman renklenir
Merhaba,

Arkadaşım benim de senin gibi burda aynı başlığım vardı. 1-2 AY önce bizim burda gerçekten akvaryumculuk yapan birisi Tetra Red-Parrot ve karides önerdi 10 gün için değişmezse paranı geri veririm dedi. Nihayetinde adamın dediği oldu günlük tetra yem ve hafta bir kez karides 10 gün içinde farkı göreceksin.


hangi renk fon?
Bende dolphin 100 kullanıyorum.
Kesinlikle koyu mavi. 
Arka Fon ve Kaya ( Farklı )
Merhaba,

Emrah Bey yorumlarınız için teşekkürler, yazdıklarınıza bir konuda düzeltme yapmak istedim. Kaya salınım yapmaz doğru, çimento da salınım yapmaz yada şöyle söyliyeyim kaya ne kadar yaparsa o da okadar yapar. Çünkü oturduğumuz evler kayalardan değl çimentodan yapılmış ve beton haline gelmiştir. Eğer sizin dediğiniz gibi olsa bu kadar yağmur suyuna karşı aşınıp dökülmesi lazımdı. Yaklaşımınız doğru fakat netice de biraz yanlışlık var. Ayrıca ben bunu uzun zamanndır kullanıyorum. İçiniz rahat olsun....

Tşk..

steven2006-12-29 3:36:18
Dış Filtre Tercihi
Merhaba,

Sonunda Tetratec 700 ü Emınonun den satın aldım. Birazdan kurmaya başlıyacağım. Cihaz gerçekten kaliteli ve 4 katman içinde 11 kata ulaşan filtre malzemeleri bulunmakta. Bana bu ürünü tavsiye eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim..

Fiyat : 135 YTL Piyasaya göre çok ucuz...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 28 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.