ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
adredor
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ağustos 2014 19:52
Son Ziyaret:
15 Haziran 2015 01:50
Toplam Mesaj:
30 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
salih özdemir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

salih özdemir

SON 10 MESAJI

250 litrede hangi tür beslenmeli?
akvaryum ölçüleri 110-50-60 ebatında. Yavru yunus ve sarı prenses almayı düşünüyorum 30 ar tane yanlış seçim olur mu sizce?
250 litrede hangi tür beslenmeli?
Merhabalar,
1.5 Metrelik 250 litre kapasiteli yeni bir akvaryum yaptırıyorum fakat hangi tür beslemem gerektiğine karar veremedim. Maddi imkanları düşük tutacak şekilde tür tavsiyesi yapar mısınız , tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Daha önce Japon karması ve canlı doğuran besledim. Bu akvaryumun ebatı büyük olduğu için farklı türler önerirseniz memnun olurum.
kaplunbaga akvaryumu karmak istiyorum
Merhaba arkadaşım
Ben 2 tane kablumbağa beslemek için bir akvaryum aldım. Aldığım akvaryumla camcıya gidip enine olacak şekilde 10 cm kalınlığında ccam kestirdim ve akvaryum slikonu ile yapıştırarak balkon yaptım. balkonun 1 ucunu yukarda 1 ucunu suyun içinde olacak şekilde ayarlaman lazım yoksa iyi tırmanıcı olamadıklarından suda boğolabilirler. Sonuç olarak balkon bi yerden sonra taşıyamıyor ve yıkılıyor özellikle kablumbağan büyüdüğü zaman sıkıntı oluyor.
 1 yaşını geçtikten sonra ısıtıcının kablosunu yediler, motorun kablosunu koparttılar ve satmak zorunda kaldım. İyi araştır ona göre kararını ver. Ben balık öneririm kesinlikle ikisinide yaşadım.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
meleklerim durduklari yerde oluyor
Beyaz benek hastalığı olabilir. Hasta olan balıklarınızı diğerlerinden ayırın bence çünkü çok hızlı bir şekilde hepsini öldürebiliyor. Hasta olan balıklarınıza ise Mikofish ilacını alıp kullanın sıcaklığıda sabit tutmaya çalışın kesinlikle olumlu sonuç alırsınız.
Balığıma Ne olmus olabilir
Emin değilim ama mantar olabilir süha bey. Çünkü genelde bu şekilde karşıma çıkıyor büyük balıklarda
Bitkisiz lepistes akvaryumu olur mu ?
Çok tesekkür ederim arkadaşlar. Saolun degerli yorumlariniz icin
Akvaryum suyu değiştirilmezse ne olur ?
Benim suda ne sararma oluyor ne de kirlenme gayet yeterli geliyor suan filtrelerim o yuzden d3gistirme geregi gormuyorum baliklarimda yeterince büyük o zaman degisim yapmama gerek yok benimde :-)
Akvaryum suyu değiştirilmezse ne olur ?
Merhabalar, 
200 litrelik akvaryumumda 1 iç 1 de dış filtre kullanıyorum balık sayım 9 ve balıklar ortalama 7-8 cm ler. Filtrelerimi aylık kendi akvaryum suyu ile yıkıyorum ve temizlik sorunum yok. Akvaryum suyum çok kirlenmiyor ve sormak istediğim soru şu: Eğer akvaryumumun suyunu 3 ay değiştirmezsem ne olur?(Akvaryum suyu temiz)
Bitkisiz lepistes akvaryumu olur mu ?
Teşekkür ederim saolun.

Peki arkadaşlar araştırdığım kadarıyla anubias ve starmoss birkilerinin bakımı çok kolaymış. Ben bunları alıp direk normal akvaryum toprağıma eksem akşamlarıda 4 5 saatlik aydınlatma ile gübre kullanmadan bunlara bakabilirmiyim ?

Bitkisiz lepistes akvaryumu olur mu ?
Kök kolay, gayet güzel kay ve taşlarımda var dekorasyon için tankımda büyük 220 litre. Peki yapay bitki kullansam yavru alımını yükseltir mi ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.