ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Azem24
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Aralık 2014 10:51
Son Ziyaret:
10 Aralık 2015 02:01
Toplam Mesaj:
19 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Azem aytas
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Erzincan
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Azem aytas
Tropheus red moliro

SON 10 MESAJI

Yat Yanına Seyret Akvaryumum(köklü Değişim:)
Kesinlikle güzel bir çalışma olmuş, elinize sağlık. keşke birde oda müsait olsaydıda o sump'ı duvar tarafına koyup aynı peyzajı sump tarafına yapabilseydiniz.
Tanganyika Aklımdaki Türler Bir Arada Olur Mu ?
O ilk akvaryumlarımızdandı o yüzden acemiliğimize denk geldi öyle plastik dekorlar falan artık tecrübe kazandıkça profesyonelleşecek akvaryumlarda :)
Tanganyika Aklımdaki Türler Bir Arada Olur Mu ?
[QUOTE=avcılarlı]150 kg kaya var ise ve bunun 50-60 kg ını kullanmak istediğinize göre akvaryumunuzun hacmi oldukça büyük.[:)][/QUOTE]
Hacim de sıkıntı yok asgari 400 lt olacak yeni akvaryum zaten daha küçük bir akvaryumda karma beslemeye bende karşıyım [:)] Yani iki vatoz olsa söyle ara ara camlara yapışsa hiç fena olmaz diye düşünüyorum :)

Eski akvaryumumdan bir kaç kare paylaşayım 1 M'lik bir akvaryumdu ama sizde hak verirsiniz ki bu hobide her zaman ölçüler küçük kalıyor ve insan daha fazla büyütmenin yollarını arıyor :)

[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/168883/6_image.jpeg[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/168883/5_image.jpeg[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/168883/4_image.jpeg[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/168883/8_image.jpeg[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/168883/3_image.jpeg[/IMG][EDIT]Azem24,2015-12-03 12:20:08[/EDIT]
Tanganyika Aklımdaki Türler Bir Arada Olur Mu ?
Ali bey teşekkürler bilgilendirme için bende 150 kg civarı güzel bir tür Kaya var en azından 50-60 kilosunu yosunlandırdıktan sonra akvaryuma eklemeyi planlıyordum bu vatoz bu kadar yosunu temizleyebilir mi ? O kadar cevvalse hiç eklemeyeyim tropheusların rızkını yemesinler :)
Tanganyika Aklımdaki Türler Bir Arada Olur Mu ?
Şimdilik bi beş ay infaz ve koruma memurluğu eğitimimiz var eğitimin ardından hayırlısı ile akvaryumumu kurunca tekrar forumdan sizlerle irtibata geçer yavrularımızıda temin ederiz, ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun , sağlıklı hobiler.
Tanganyika Aklımdaki Türler Bir Arada Olur Mu ?
Üstadım 75. Yarışmada kazandığın haklı başarın için tebrik ediyorum, bende aynı ebatlarda yani 130 cm bir akvaryum için düşünüyorum, besin zincirini nasıl ayarlamalıyım, tamamen otçul mu yoksa protein katkısı da gerekiyor mu ? Siz hangi yemleri kullanıyorsunuz. Balıkları dediğiniz gibi yavrudan almayı planlıyorum , bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz üretici var mı ?
Gerçekten yorumlarınız benim için çok değerli desteğiniz için teşekkür ediyorum.[:)]
Yeni Akvaryumumu Düzenledim Nasil Görünüyor ?
Bende siyah fon taraftarıyım bitkilide :) maşallah sağlıklı hobiler dilerim.
Tanganyika Aklımdaki Türler Bir Arada Olur Mu ?
[QUOTE=BatuhanB]Zevke ve göze hitap ediyor diye göz ardı edemem ben şahsen çünkü bir eşya dekorasyonu yapmıyorum canı olan varlıklar neticede benim yapabileceğim onlara sadece daha iyi koşullar sağlamak olabilir bunun içinde gerekirse kendi zevkimi göz ardı ederim.Ancak dediğim gibi siz bilirsiniz.[/QUOTE]

Peki size de teşekkür ediyorum dediğiniz gibi onların yaşam kalitesini de düşünmek gerekir peki vatoz ve çöpçü Hakkında fikriniz nedir kardeşim ?
Tanganyika Aklımdaki Türler Bir Arada Olur Mu ?
Olsun kardeşim fikrini beyan etmiş olmanda yeterli benim için teşekkürler :)

Sağlıklı hobiler
Tanganyika Aklımdaki Türler Bir Arada Olur Mu ?
[QUOTE=KadiR]Forumda genelde şöyle bir alğı var

- Balıklarım gayet huzurlu hatta YAVRU BİLE ALDIM...

Malesef bence yavru almak balığın huzurlu veya sağlıklı olduğunu göstermez. Bir balığın huzurlu ve sağlıklı olduğunu formundan renklerinden kendi özelliklerini göstermesinden anlayabiliriz. Bu benim nacizane görüşüm.

Balığımızın form ve sağlığını koruyabilmemiz için de hem diyet açısından hem karakter açısından uyum içinde yaşayacak türlerle beslemeliyiz.
Ayrıca hacim , su değişimi ,beslenme ve kullanılan vitaminler tuz vs. Bunların balığı mutlu ettiği kanaatindeyim.[/QUOTE]

Anladım Kadir bey teşekkürler peki yalnızca tek türün yanında vatoz ve çöpçü hakkındaki görüşünüz nedir onlar olabilir mi ?


Yaşıyorlar,yapanlar var şeklinde ki görüşler forumdaki bütün uyumsuz türler konusunda nerdeyse klasiktir o yüzden bu aşamadan sonra bişey söylemek anlamsız . Kolay gelsin sağlıklı akvaryumlar dilerim.
Saygılar.[/QUOTE]

Yanlış anlamayın lütfen sadece fikir edinebilmek açısından açtım konuyu Batuhan bey yani elbette sakıncaları olacağı konusunda sizlere katılıyorum ama sonuçta zevke ve göze hitap eden bir hobi için bazı şeyler gözardı edilemez mi ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.