ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ozanbişmiş
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Şubat 2016 16:34
Son Ziyaret:
16 Haziran 2016 21:51
Toplam Mesaj:
24 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ozan Bişmiş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ozan Bişmiş

SON 10 MESAJI

Melek Ve Lepistes
Merhabalar, meleklerle lepistesleri aynı akvaryumda besleyebilirmiyim acaba .
Melek Balığı Hastalık Tedavisi
25 30 litre arası su alıyor , 2 gün iyiler 2 gün kötüler dipte yüzüyorlar anlamadım bende biliyorsanız yardım edebilirmisiniz.
Melek Balığı Hastalık Tedavisi
Balıklarım yaklaşık 2 haftadır hastalar ilk başta beyaz benek vardı ama geçti suanki tek sorun birbirlerinin kuyruklarını ısırıyorlar 6 tane var bu arada bir bildiğiniz varsa yardım edebilir misiniz ?
Melek Yumurtalarım Gitmiş
Yumurtaları düz bir zemine diziyorlar , cd ,plak gibi düz olan bir yere dizdikten sonra plağı alıyorsun ve yavruları başka bir akvaryuma koyuyorsun ben böyle biliyorum daha doğrusu
Melek Balığı Hastalık Tedavisi
İyi akşamlar beyler ben melek balığı besliyorum anlayacağıniz gibi yaklaşık 4 5 gün önce mantar olduğunu gördüm hemen önlemlerimi aldım şuanda kullanıyorum acaba ne zaman tam iyileşirler [:O] .
Melek Balığı Hastalık Tedavisi
İyi akşamlar beyler ben melek balığı besliyorum anlayacağıniz gibi yaklaşık 4 5 gün önce mantar olduğunu gördüm hemen önlemlerimi aldım şuanda deep fix kullanıyorum acaba ne zaman tam iyileşirler [:O] .
Japon Balığım Hasta. Kuyruğa Saldırı Ve Beyaz Bene
Merabalar. Aynı problemi bende melek balıklarımda yaşıyorum şuanda, dün yaptığım araştırma sonunda mantar olduğunu öğrendim internette baktigima göre sera costabar yada metilen mavisi söyleniyor bugun kullandım ilk kez işe yarayacakmi bilmiyorum ama siz yinede balıkçınıza sorun ne kullanmanız gerektiğini
Melek Balığım Hasta Mı
[QUOTE=MertGunduz]Simdi Yaparsaniz Kurtarmak Icin Daha Cok Sansiniz Olabilir :)[/QUOTE]


Teşekkür ederim.

Arkadaşlar detaylı bir inceleme yaptım ve sorunun zehirlenme olduğunu buldum mantar da yapmış olabilir kuyruklarında beyaz lekeler var dikkatlice baktım 6 sında da var şuan köpek balıklarında bir şey gözükmüyor internetten baktım meed fix metilen mavisi ve sera costabur alicam kullanmaya başlıcam inşallah çok geçmemiştir çünkü balıklarıma çok baglandım ve kaybetmek istemiyorum. Bu konuda yardımcı olucak arkadaşlar varsa çok sevinirim.
Meleklerimin Cinsiyeti (çok Resimli)
[QUOTE=ertyus123]Balıklarımin elimdeki fotolarını bilgisizken çekmiştim berki cinsiyet ayrımına yardımcı olur diye koydum gerçekten çok merak ediyorum cinsiyetini ona göre eş alıcam


Burunlarının üstü eğer düzse erkek eğer bir eğrilik varsa dişi oluyor birde vücut yapısına göre yuvarlak şekilde olanlar erkek köşeli gibi duranlar dişidir.

İkiside erkek gibi gözüküyor ama.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.