ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
peachmemo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Aralık 2006 14:04
Son Ziyaret:
17 Ağustos 2020 18:47
Toplam Mesaj:
31 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mehmet değer
Doğum Tarihi:
25 Ekim 1980
Yaş:
43
İl:
Kocaeli
Meslek:
ŞEF
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet DEĞER
KOCAELİ
100x50x60 = 60 tiger barb - 12 Albino barb - 12 Green Barb - 20 x-ray Tetra - 20 Gül Tetra - 12 Kırmızı Zebra - 4 Vatos

SON 10 MESAJI

Tetrazon Akvaryumu...
Gerçekten bitki farketmez, ben saz ve anubias bakıyorum Cryptocoryne türleride vardı ama çıkardım, tercih size kalmış zevkinize bağlı. Size yardımcı olursa, benim akvaryumuma bir göz atın isterseniz.Saygılarımla.
 
kerevitler
Ürperdim derken tuhaf oldum yani, garip bir duygu zaten sonuçta hepimiz balık tutyor ve yiyoruz.
Saygılarımla.
kerevitler

Bugün bir markette karşılaştığım manzara içimi ürpertti ve kerevitler canlıydı, alıp hepsini akvaryuma koyasım geldi ama nerdeee.Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
hamile barblarım
Balıklarımın hepsini yavruyken aldım, hamile başka dişilerimde var şuan 5-6 tane daha onlarıda gözlemliyorum, su sıcaklığım 26 - 27 derece arası yem çeşitlemesine yeni başladım, otto extra bits ve sera vipan veriyorum arada vatoslarım için attığım dip yemlerinide yiyolar ama aç bırakma olayını denememiştim, birde öyle deneyeceğim olmazsa refet beyin dediği gibi farklı balıklar alıp gözlemlemeye çalışacağım, inşallah çözüm olur yardımlarınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla.
hamile barblarım
Herkese selam arkadaşlar, yaklaşık iki yıldır 300 litre tankımda 50-60 adet barb bakıyorum tek tür gayet uyumlular mutlu mesut yaşıyorlar, tam sürü hayatı yani fakat dişilerim hamile kalınca tam yumurtlayacakları zaman ölüyorlar, bir çok kez başıma geldi ve çok araştırdım bir çözüm bulamadım 100 litrelik ayrı bir tankım daha var onada ayırıp denedim gene olmadı, ölen balıklarımın içinden bir sürü yumurta çıkıyor çok üzülüyorum Cry barblarla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Saygılarımla.
saksı
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacak akvaryum'uma bir saksı eklemek istiyorum, fakat saksının üstünde boya var imalatçı firmayı aradım saksının üstünde plastik boya olduğunu sonra fırınlandığını ve verniklendiğini söylediler. Merak ettiğim acaba ben akvaryuma bu saksıyı koysam suya salınım yapar mı ve balıklarımı zehirler mi? İmalatçı firma eğer istersem saksıyı boyasız gönderebileceğini söyledi ama esas güzel gösteren boyası bence. Saksının resimlerini ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum herkese teşekkürler.encort2007-04-13 01:48:41
çöpçüm yumurtladı
Valla ben de topladım yumurtaları koydum yavruluğa, bol havalandırma ve sıcaklığı da ayarladım, metilen mavisi de attım. Artık iş beklemeye kaldı, 2 gün oldu bakalım hayırlısı. Artık iş beklemeye kaldı. Sonuçları buradan yazarım, cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.

Lütfen v yerine w kullanmayınız. Noktalama kurallarına dikkat ediniz.
encort2007-2-8 14:14:44
çöpçüm yumurtladı
Slm arkadaşlar, çöpçülerim yumurtladı bugün akvaryumda salyangozlarımda vardı yemesinler diye çıkardım, ama bir baktımki kendileride yumurtaları yemeye çalışıyolar, dişi ve erkeğide ana anka aldım ama yumurtlamaları bitmemişti galiba en fazla 100 tane yumurta var.Soruma gelecek olursam, balıkları tekrar yavru tankına almalımıyım, yumurtaları yerlermi, ve motorlu filtreyi açık bıraksam zararı olurmu acil yardımlrınızı bekliyorum saygılarımla
Hindistan cevizi kabuğu
cevaplar için teşekkürler akadaşlar, daha kabuğuma uygun bitki bulamadım.
Kocaeli’de akvaryum sever yok mu?

Evet bencede balıklarla gelsek tam süper olur.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.