ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kadir1891
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Aralık 2006 13:45
Son Ziyaret:
01 Aralık 2012 22:33
Toplam Mesaj:
129 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kadir ŞAHİN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kirklareli
Meslek:
fotoğrafçı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


4d1e snow prenses,1d1e yunus
ve en sonunda yunus yavruları+snow prenses yavruları

SON 10 MESAJI

Yunusun farkları yavruları(resimli)
 
 
 
http://www.sendeyukle.com/view_video.phpviewkey=c7f03caaa423049e66da

Arkadaşlar videoda gördüğünüz yunus yavruların birkaç tanesinin yüz şekilleri diğerlerinden farklı. Bunun nedeni ne olabilir? Büyüyünce kafa mı yapacaklar veya farklı bir versiyon mu oldular? Yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılar...
dqueen2008-09-26 14:20:57
Beyaz prenses yavruları
Üç adet dişim yumurta almışlar.İşlerimin yoğunluğundan dolayı ne zaman çiftleştiklerini bilmiyordum.Bir saat önce kontol ettiğimde bir tane dişimin boşaldığını gördüm ve kalan iki balığımı kusturdum ama yavrular keseli çıktılar.Sadece ufacık bir kafaları ve ufacık kuyrukları var.
Bunlarda mantarlaşma meydana gelirmi acaba.10 dakika boyunca takip ettim çok ufak hareketlenmeler oluyor.Sizce mantarlaşma olurmu,tesisat yapmama gerek varmı?
 
Saygılar...
Erkeksiz Hamile Kalan SP
Bencede balığı hiç hırpalamayın,strese sokmayın birkaç güne kadar balığınızın ağzında hiçbirşey kalmaz.

Saygılar...
artemia
Cemal bey peki artemiayı marka olarakmı (sera) yoksa acıkta satılan yumurtalardanmı alıyorsunuz.Paket alımları biraz pahalıya kaçıyorda o yüzden sordum.
 
Saygılar...
snow prenses kusturmada sorun

Yavru alışı ilk bu doğru ama dişi daha çok ufak.Ben ağzının dolu olduğunu görünce zaten çok şaşırdım.Balıkları 3 ay önce aldım aldığımda daha 2 cm idi.12 gündür yem yemiyo doğal olarak zaten dişi ufak iyice dirençsiz kalıp ölmesinden korkuyorum.

snow prenses kusturmada sorun
Dün akşam 12 günlük snow prensesimi fazla kovalanmasından ve ufak olmasından dolayı kusturmak istedim.Sakincene bir kaba aldım ve kusturmaya çalıştım.Ama dişi illede vermem dercesine yavruları salmadı.Bende herhangi bir sorun olmasın diye dişiyi 30 cm lik tül yavruluğun içine koydum.
 
Balığım daha ufak yani bence 6,7 aylık bile değildir.Ortalama boyuda 5 veya 6 cmdir en fazla.O yüzden dirençsiz kaldı ve bayağı zayıfladı.Bu saaten sonra neler yapmalıyım.Siz arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var.
 
Saygılar...
Lüleburgazın suları
Evet bencede risk taşıyor ama genelde derler ya.(Hepsini değiştirmedim mayalık eski su var zaten)Çeşme suyu mayalı  falan dinlemiyor tekrar söylemek istiyorum çeşmeden su kullanan arkadaşlar varsada lütfen kullanmayalım.O canlıların ölmüş halini görünce insan kötü oluyor.
 
Saygılar...
Lüleburgazın suları
Arkadaşlar Lüleburgaz'da  su boruları yeniden yapıldığı için akvaryumunuza mümkünse çeşmeden su koymayalım.Dün akşam bir abim akvaryumda temizliğe kalkmış ve suyun ortalama 1/4 çeşmeden yenilemiş.Bu sabahda bütün balıklar malesef Cry. Bir müddet hazır sularla devam etmenizi öneririm.
 
Saygılar...
Dış filtre arıza

Bence Murat arkadaşımın dediği daha yakın.Ya pervanede var.Pervanenın ortasındaki pimde sorun var.

 
Saygılar...
Bir balık ne kadar zaman su dışında kalabilir?
Benimde böyle bir deneyimim oldu..Ben akvaryumun temizliğini bitirmiş ve balıkları akvaryuma salma zamanı gelmişti bende tam olarak cinsiyetlerine bakarak akvaryuma bırakıyordum.Bütün balıkları koydum fakat yumurtlayacak olan gt yoktu.Acaba akvaryumamı koydum ,saklandımı diye aradım ve bulamadım.Bende oturdum bir sigara yakıp düşünmeye başladım nerede bu balık LOL.Aklıma koltuğun altı geldi bir bakim balıkçık ahşap parkenin üzerinde yatıyor alaya kalkıştım resmen yapışmıştı kupkuru olmuş.Bende sinirli ve moralsiz biçimde balığı cırt diye söktüm yerden kovaya attım.Tekrardan balığa baktım ve balığın ağzının oynadığını gördüm.Hemen alıp dış filtrenin çıkış hortumunun önünde kepçenin içinde yaklaşık 1 saat kadar tuttum.Balığın ağzından beyaz beyaz birşeyler çıkmaya başladı ve ondan sonra balık gendine geldi ve 1 hafta sonra yumurtladı.O günden sonra balıkları ayırdığım kovaları hep kapalı tuttum.
Arada 20 cm olsa bile.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 29 Online Kullanıcı, 16 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.