ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Lunschen
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Kasım 2016 15:44
Son Ziyaret:
29 Kasım 2016 02:09
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gizem Ezgi
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

"Lunsche'n"

SON 2 MESAJI

Japon Balığı Başlangıç
Yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyoruum. Şimdilik bir arkadaşım küçük bir akvaryum ve iç filtre ayarladı. 10 gün daha orda idare edecekler ne yazık ki :( bende üzülüyorum ama hediye olunca böyle hazırlıksız yakalaniyorsunuz işte :( son bir kaç sorum daha olacak benim. Bu arkadaşımın ayarladığı akvaryum bi değişik. Plastik gibi ama böyle cam gibi bi plastik değişik, bir sıkıntı olmaz umarım? Bir de en az 50 lt demiş herkes 2 balık için. Yer ve maddiyat sıkıntım olduğu için malesef 50 lt ayarlayabilecegim. Akvaryumun içini dekorasyon amacıyla çok doldurmayı düşünmüyorum zaten sıkıntı olmaz diye düşündüm?
Japon Balığı Başlangıç
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim.
Doğumgunumde arkadaşlarım fanusta iki tane Japon balığı hediye ettiler bana. Cavidan ve Kamuran [:D] su 1 gün içinde bulandı bende İnternette biraz araştırma yaptıktan sonra fanusun çok kötü bi seçim olduğunu anladım.
Şimdi onlara güzel bir akvaryum ayarlamak istiyorum. Ama balık bakımı hakkında bilgim sıfır. Bana açıklamalarıyla beraber neler almam gerektiğini listeleyebilir misiniz? Mesela kum ve bitki ve ısıtma şart mı? İç filtre dış filtre farkı ne hangisini kullanmalıyım? Dip çekiminden bahsetmiş herkes o ne oluyor. Akvaryumun temizliğini hangi aralıklarla yapmalıyım falan filan bana temelden başlayıp anlatırsanız cooook mutlu olurum. Hatta link paylaşımı yasak değilse İnternetten ürün tavsiyesi yaparsanız ayrıca mutlu olurum.. şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.