ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kadir113
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Nisan 2017 22:26
Son Ziyaret:
15 Temmuz 2017 00:38
Toplam Mesaj:
16 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kadir ateş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Içel
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

125 LT. EL YAPIMI

SON 10 MESAJI

Meleklerimin Gözlerindeki Kırmızılık Kayboldu
Cevaplarınız için teşekkürler ışıgı söndürdüm ve uzun süre bekledim gözdeki kırmızı zar oturmaya başlamış telaşlanacak bir durum yok tahminimce kumuda yıkayıp dinlendirip öyle koyucam 1 haftada bana alışırlar umarım.
Meleklerimin Gözlerindeki Kırmızılık Kayboldu
İLK GÜNÜM OLDUGU İÇİN HEYCANLANDIM BİRAZ   PEKİ BİR SORUM DAHA VAR AKVARYUM ŞUAN BOM BOŞ DEKORLARI VE BİTKİLERİ EKLERKEN STRESE SOKMAMAM İÇİN NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM ?
Meleklerimin Gözlerindeki Kırmızılık Kayboldu
HAYIR HOCAM NORMAL YÜZERLERKEN BEYAZLAR ŞUAN LAMBAYI AÇIP YANLARINA GİTTİM KIRMIZI BİR ÇİZGİ VAR BİR TANESİNDE SANIRIM TEKRAR OLUŞUMA GEÇİYOR KIRMIZI ZAR TEKRAR YERİNE GELİYOR GALİBA.
Meleklerimin Gözlerindeki Kırmızılık Kayboldu
ANLIK DEGİŞİMLER FARK ETMEDİM GEÇİCİ BİR DURUM MU RUH HALİNE GÖRE OLAN BİR ŞEY Mİ? ÇÜNKÜ GETİRDİGİMDE KIRMIZI İDİ AKŞAM OLUNCA ŞUAN HEPSİNİN BEYAZLADIGINI GÖZLEMLEDİM YENİ TANK OLDUGU İÇİN STRES VE ADAPTASYON SÜRECİ OLABİLİR Mİ? VE GERİ GELİR Mİ RENKLER?
Meleklerimin Gözlerindeki Kırmızılık Kayboldu
İYİ GECELER ARKADAŞLAR BUGÜN YENİ AKVARYUM ALDIM 120 LT. İÇERİSİNE 2 YAVRU 2 ORTA 2 ERİŞKİN MELEK BALIGI ATTIM 4'ÜNÜN GÖZLERİ KIRMIZI İDİ FAKAT AKŞAM OLDUGUNDA GÖZLERİNİN TAMAMEN BEYAZA DÖNDÜGÜNÜ GÖRDÜM BUNUN SEBEBİ NEDİR? AYRICA DEKORASYON VE KUMLARINI BALIKLARI RAHATSIZ ETMEDEN NASIL AKVARYUMA KOYARIM ?[:)]
Suriye Japonları Ryukinimi Rahat Bırakmıyorlar
100 LİTRE AKVARYUMUM 7 TANE JAPON VAR 2 TELESKOP 1 ALTINBAŞ 2 KLASİK TURUNCU SURİYE JAPONU DEDİGİMİZ TÜR 1 ALBİNO ÇÖPÇÜ 1 DE KOMANDO DESENLİ ÇÖPÇÜ BALIGI VAR İÇERİSİNDE. FAKAT ÇÖPÇÜLER HARİÇ HEPSİ JAPON OLDUGUNDAN SORUNSUZ YAŞARLAR DİYE JAPON KARMASI YAPAYIM DEDİM SORUN ÇIKACAGINI BİLSEM HİÇ GİRMEZDİM JAPONA .
Suriye Japonları Ryukinimi Rahat Bırakmıyorlar
ARKADAŞLAR İYİ GECELER AZ ÖNCE 2 HAFTADIR KARANTİNADA TUTTUGUM RYUKİNİMİ NORMAL AKVARYUMA KOYDUM TÜM BALIKLAR BAŞINA ÜŞÜŞTÜLER BALIGA VURUP KUYRUGUNU YEMEYE ÇALIŞTILAR SEBEBİ NE OLABİLİR KUYRUGUNU YEMİŞLER DAHA ÖNCE SANIRIM KUYRUGUNUN BİR TARAFI BEYAZ BALIGIN YÜZGECİNDE SİYAH LEKE VARDI LEKE GEÇTİ YEMDE YİYOR KEPÇEDENDE BAYA HIZLI KAÇIYOR KEYFİYERİNDE GİBİYDİ AKVARYUMA KOYDUM HIZLI HIZLI YÜZÜYORDU BAKTIM BAŞINA TOPLANDILAR SIKIŞTIRMAYA BAŞLADILAR TELESKOP VE ASLANBAŞLARIMDA AYNI TEPKİYİ VERDİ BALIK HASTA OLABİLİR Mİ YOKSA UZUN SÜRE DAR ALANDA TUTTUGUM İÇİN YEMLERİN TADI VEYA KOKUSU VS. ÜSTÜNE SİNMİŞ OLABİLİRMİ ÇÜNKÜ YEME KOŞAR GİBİ GELİYORDU BALIKLAR.
Beta Akvaryumunda Taş Kullanımı
Arkadaşlar az önce edindigim bir tecrübemi paylaşmak istedim çok şaşırdım. 1 aydır besledigim mavi renk erkek bir beta balıgım var. Akvaryumunda zemine renkli büyük taşlardan koymuştum balıgın kuyrugu felan hep bükük durgun duruyordu az önce taşları çıkardım aradan 5 dakika bile geçmeden balık hareketlendi kabardı kuyrugunu açıp yüzmeye başladı bu kadar fark edecegini bilmiyordum betaya benim gibi yeni başlayanlar için tavsiyem erkek beta için suyun dibine renkli taşlardan koymayın.
Meleklerimde Gariplik Var
Son melekte öldü japonlarım sağlıklı yoluma japonlarla devam edeceğim tavsiyeler için sağ olun.
Meleklerimde Gariplik Var
Meleklerin 2 si öldü 1 i gayet saglıklı görünüyor daha dün almıştım tanesini 25 tl den vermişti birde sorun bende olsa yavru japonlarım ölürdü büyük ihtimalle hastalıklı balık aldım gidip adama göstersem canlının garantisi yoktur dicek bana sinir küpüyüm şu an.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.