ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Acemi balikci
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Ağustos 2017 09:42
Son Ziyaret:
09 Eylül 2017 01:18
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Barış öcal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Barış öcal

SON 7 MESAJI

Yeni Akvaryum Kurulumu.
[QUOTE=mefey66]Biraz misket gubre eklerseniz başlangıç bitkileri icin yeterli olacaktır[/QUOTE]
Sayın mefey 66 başlangıç bitki türleri nelerdir? Saygılar.
Yeni Akvaryum Kurulumu.
Sayın mefey66 teklifiniz için sağolun uygun bir zamanınızda haber verirseniz uğrayabilirim. Bana verilen bilgi neticesinde aldığım siyah kum bitki için yeterli midir? Saygılar.

[QUOTE=mefey66]
Alinti yaptiginizda daha hizli bilgi verebiliriz
Evet eski akvaryumdan aşılama yapabilirsiniz.bitki ekerseniz midyeler sürekli bitkileri yerinden sokecektir.Maltepeye yakinsaniz bir miktar bitki verebilirim.[/QUOTE]
Sayın mefey66 teklifiniz için sağolun uygun bir zamanınızda haber verirseniz uğrayabilirim. Bana verilen bilgi neticesinde aldığım siyah kum bitki için yeterli midir? Saygılar.
Yeni Akvaryum Kurulumu.
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Sayın mefey66 görsellik açısından ve bitkilere faydalı olduğu bilgisiyle siyah kum ve lav kırığı ekledim. Tas dekorun çevresini bitkilendireyim düşüncesiyle o lav kırdığını da sadece o bölge çevresinde kullandim. Sayın Kromatit dış motor yerini verdiğiniz bilgi üzerine değiştirip emiş borusunu da kuma yakınlastıracağım. Bana az enerji sarfiyatı ve önerdiğiniz hacimlerde iç motor önerebilirseniz sevinirim. Bir amanet iç filtre aldım arkadaştan dış filtreden fazla elektrik sarfiyatı var. Küçük akvaryumdaki filtreleri kendi suyu ile temizleyip o sudan yeni akvaryuma eklesem bakteri kültürü açısından faydalı olur mu? Emek harcayıp bilgilendirdiğiniz için tesekkür ederim. Saygılar.
Yeni Akvaryum Kurulumu.
Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim. Taban kum yüksekliği 8 cm civarında. Dış motor şu çeken hortum ucunu cepheden bakınca akvaryumun sağına şu veren ucunda şelale aparatı takarak sol tarafına koydum. Burada sorum şu çeken kısmının tabana yakınlığı ne olmalı bende tabana beş altı cm yukarda daha aşağı indirmeli miyim. Birde içine koymak için tavsiye edilen iç motoru bu anlattığım çerçevede hangi kısma koymaliyım. İç motor yerlestirme şeklini basitçe anlatırsanız sevinirim. Ayrıca Dış motorun 2 sepetli alt sepette karbon üzerinde siyah kalınca bir sünger üzerinde elyaf üst sepette seramik zeolit ve bir parça elyaf var. Dizilim sağlıklı mı karbonu ne zaman çıkarmak gerekir. Saygılar.
Yeni Akvaryum Kurulumu.
Merhaba arkadaşlar 120 45 50 ölçülerinde akvaryum aldim. Kum olarak tabana bir miktar lav kırığı üzerine hagen kum yerleştirdim. Kaya dizilimini akvaryumun ortasında sekillendirdim. Temizlik açısından da tablet kaya tuzu attım. Dış motor kullanıyorum. iki gündür motor çalışıyor ancak akvaryum suyu küçük akvaryumdaki gibi berrak olmadı. Sanki akvaryumda toz bulutu varmış gibi bir durum var. Bu ne kadar sürede düzelir ve balıkları ne zaman tanka eklemeliyim. Balık sayıma gelince 3 çöpçü, 3 vatoz, 4 zebra, 2 kılıç, 1 hayalet, 1 kaplan Terra, 1 köpek balığı, 2 Moli balığım ve 5 adet midyem var. Dış motor olarak Astro 2210 kullanmaktayım. Saygılar.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhaba arkadaşlar mutlu bayramlar.[:)][:)][:)]
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Akvaryum.com ailesine merhaba. Bu güzel hobiye yeni basdım. Bu göründüğünden zor, dikkat gerektiren hobi ile ilgili bilgilerinizden istifade etmek isterim. Saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 31 Online Kullanıcı, 17 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.