ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
betasevver
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Kasım 2020 17:56
Son Ziyaret:
01 Aralık 2020 16:09
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
-
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

-

SON 4 MESAJI

Mantarı Nasıl Temizleyebilirim
[QUOTE=boreas54]

Sirke ile güzelce yıkayın silin . Sonra sıcak su ile durulayın .[/QUOTE]
Teşekkürler
Mantarı Nasıl Temizleyebilirim
Merhaba. Balığımı göz mantarından kaybettim. Tankında ısıtıcı vardı. O ısıtıcıyı tekrar kullanacağım ama hijyen konusunda endişeliyim. Nasıl temizleyebilirim?
Balığımın Gözü Düştü
[QUOTE=Yvzslm]etasevver]Merhaba. Betta balığımın bir gözü kendinden kördü. Diğeri de göz fungusu oldu. Hiçbir belirti göstermeden, sabah uyandığımda gözü şişti ve bembeyazdı. Dipte oturuyordu. Hemen mantar ilacı aldım ve sıcaklığı arttırdım, ilacı kullanalı ikinci gün oldu mantar düştü epeyce. Bu sabah akvaryumun dibinde gözü vardı maalesef kaybetmiş. Yeni yeni yüzmeye başladı. Çok aktif bir balıktı kendisi, bu hallerine çok üzülüyorum.
Süreç nasıl devam edecek, nasıl yem yiyecek nasıl yaşayacak? Bir de akvaryumda sürekli derin derin nefes alıp veriyor, ilaçtan dolayı mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim...[/QUOT

Yemi koklayarak bulur ama artık seni taniyamaz cama vurma ve bayilma gibi durumlar olabilir korkudan akvaryumu sakin sessiz yerde olsun belki cama tıklatma ile yem vermeye filan egitebilirsin cok zor durum gercekten[/QUOTE]
İsmini tanıyor, komik gelebilir ama seslendiğimizde bize doğru yüzüyor. Bir de ışık tutunca yine ışığa doğru ilerlemeye çalışıyor. Belki doğuştan kör zannettiğim gözü çok az görüyordur. Kendi işini görse yeter biraz olsun mutlu yaşasa yeter bana. İki gün sonra suyunu temizleyeceğim tedavi süresi bitiyor, o zaman yemlemeye çalışacağım.

Kısa bir serüven oldu. İki ay bakabildim balığıma. Parıl parıldı renkleri. Yalnız başınaydı petshopta, filtre o kadar güçlüydü ki savruluyordu. Her gün konuşur dertleşirdik bazen de elimi öperdi zıplayıp. Çok minnettardı, güzeldi, gönlü güzeldi. Ama kaybettim. Umarım benden razıdır, cennete gelebilir miyim bilmem ama dilerim en güzel havuzlarda yüzersin. Yavrum benim.
Balığımın Gözü Düştü
Merhaba. Betta balığımın bir gözü kendinden kördü. Diğeri de göz fungusu oldu. Hiçbir belirti göstermeden, sabah uyandığımda gözü şişti ve bembeyazdı. Dipte oturuyordu. Hemen mantar ilacı aldım ve sıcaklığı arttırdım, ilacı kullanalı ikinci gün oldu mantar düştü epeyce. Bu sabah akvaryumun dibinde gözü vardı maalesef kaybetmiş. Yeni yeni yüzmeye başladı. Çok aktif bir balıktı kendisi, bu hallerine çok üzülüyorum.
Süreç nasıl devam edecek, nasıl yem yiyecek nasıl yaşayacak? Bir de akvaryumda sürekli derin derin nefes alıp veriyor, ilaçtan dolayı mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.