ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
FUNKY
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Mart 2007 11:29
Son Ziyaret:
20 Kasım 2008 16:11
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ferdi TOPALOĞLU
Doğum Tarihi:
12 Nisan 1979
Yaş:
45
İl:
Bursa
Meslek:
KALİTECİ
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ferdi TOPALOĞLU HÜRRİYET-BURSA

SON 8 MESAJI

1. BURSAK BULUŞMASI (6 NİSAN )
Arkadaşlar bir sorunum çıkmazsa bende aranızda olucam kısmetse.MURAT arkadaşım buluşma haberini üşenmeyip bildirdiğin için teşekkürler.
Pigeon Yavrularım
Sağolun Sertaç bey.ikimizde başarılı oluruz umarım.Görüşmek üzere,iyi günler.
Diskusum ve Yavruları
Murat Bey tebrikler.İNŞALLAH hepsinini büyütürsünüz.Aynı sevinci sizin gibi bende bikaç kez yaşadım,fakat yavruları iyi beslememe rağmen(artemia,rendelenmiş mama,ufalanmış yem) büyütemedim.Bana tavsiyeniz olabilir mi?Teşekkürler.
Pigeon Yavrularım
Sertaç bey tebrikler.Aynı boya getirdiğim bir sürü yavruyu daha fazla büyütemedim ve 3aylık olduklarında kaybettim.Çok iştahsızlar.Bana tavsiyeniz olabilir mi?Şimdiden teşekkürler.
 
discuslarım 5.kez yumurtladı

Merhaba Kemal bey,merhaba arkadaşlar.Bende bursalı bir diskus severim.Yaklaşık birbuçuk ay evvel blueturkuazlarım flört etmeye başladı.Ve iki hafta içinde yumurtladı.Çok hazırlıksızdım,çünkü böyle birşey beklemiyordum.Bir hafta arayla üç kez yumurtladılar.Danıştığım çevremdeki üstatlar suyla hiç oynamamamı söylüyorlar.Ebeveynlerin eninde sonunda işi kendi başlarına başarıcaklarını söylüyorlar.Nitekim her defasında daha fazla yumurta daha uzun süre dayanıyor.Lakin suyun ph'ı 8,1 civarında,yani standartlara pek uygun değil.Balıkların strese girmemesi için arkadaşları dinleyip 4.denemeyide yapıcam.Yumurtaların karardığını 40 saati geçtikten sonra gözlemledim.En fazla 50 saatte ulaştılar.KIYMETLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Yeni Akvaryum Dizaynım ve Yeni Scarlet im
Çağdaş Bey hayırlı olsun. Uğraştığına değmiş. Tebrikler, elinize sağlık.                                                                                                                                                           olgi2007-04-17 12:22:04
İlginç Yaratık!!!

Bir arkadaşımın başında aynı prolem mevcut.kendisi akvaryumculukta yeni,bu durumu farkedince beni aradı ve lelüpileerin yavruları sanmış.neyse konu akvaryumndaki katangoların(borley)bunları yemek için can attığını anlatmasıydı.dene belki şansı olur.sadece tavsiye.sayglar,geçmiş olsun.

Discus, gözde beyazlık.
Aynı problem benim yeni aldığım redturkuazımdada vardı.su kalitesi iyi bir akvaryumda 14-15 günde iyileşiyor.şimdiden geçmiş olsun

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.