ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bahattin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Mart 2007 15:35
Son Ziyaret:
20 Mart 2015 04:17
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
BAHATTİN BÜYÜKADALI
Doğum Tarihi:
03 Temmuz 1968
Yaş:
55
İl:
Tekirdag
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

BAHATTİN BÜYÜKADALI

SON 10 MESAJI

Tekirdağlı bu hobiye gönül vermiş kaç kişiyiz acaba
 Bir sonraki buluşmada kesin beraberiz ortak paylaşımımız balık olduktan sonra yeni dostluklara selam olsun anladığım kadarıyla balık ihtiyaçlarımızı tekirdağ bölgesindeki arkadaşlarla çok rahat karşılayacaz gibi gözüküyor yem alımlarındada ortak hareket edebiliriz kova fiatları daha hesaplı  oluyor  görüşmek üzere selam balık dostları..
Tekirdağlı bu hobiye gönül vermiş kaç kişiyiz acaba
Selamlar arkadaşlar az önce gördüm çorlu da oturuyorum mbunaya merak sardım bakmadığım balık kalmadı gibi hoşuma giden balığın yavrusunu alır yavrulatır ve tür değiştiren biriyim organizasyonlara katılmayı bende isterim 13,05,2012 tarihi dışında herzaman görüşebiliriz sınav için ankaraya gideceğim ordan isteyen olursa balıkta getirebilirim oranın yunusları bir başka oluyor çok beslememe rağmen şöyle güzel tepeli bir kolonim olmadı isteyen arkadaşlarada getirebilirim bu sadece tanışma yazısı olacaktı ama konu balık olunca çenesi düşüyor işte  tekrar selamlar görüşmek üzere yazmışken neler beslediğimide yazayım tür değiştirecem  gerçi  Masion reef ana balığım bunlar dışında saulosi paslı yunus sarı mavi prenses cüce vatoz şahika bunlarda görüntü balığım yeni  bir türe geçmek istiyorum tanganika veya amerikan düşünüyorum flower horn veya tanganika grubundan olabilir diye düşünüyorum iyi günler.
Çorlu'lu Akvaristler Balık Envanteri
Selam arkadaşlar bu konuyu açma sebebim balık ihtiyaçlarımızı kendi şehrimizde(biraz ayıp oldu şehir derken TEKİRDAĞ ili içindeki tüm arkadaşlar diyelim:)) kendi ihtiyaçlarımızı birbirimizden karşılayabilmek amacıyla ve ilerde hep beraber ortak paylaşımları akvaryum com çatısı altında yapabilmek adına açıyorum.
 
AKVARYUM:125*60*70 
                  100*40*50
                  40 lt lik yavru akvaryumu
 
BALIKLAR   :MAİSON REEF  25 BALIKLIK YAVRULU KOLONİ
                   YUNUS
                   SARI VE MAVİ PRENSES
                   SİYAH CÜCE VATOZ
                   ŞAHİKA
                   PASLI
RAKKAMSAL OLARAK 3 AKVARYUMDA 200 CİVARI BALIK BESLİYORUM .
SİZ DEĞERLİ BALIK SEVER DOSTLARINDA KATILIMINI BEKLİYORUM..
Muhteşem Tülü ile longfin albino vatozum
Ertan bey balıklarınıza hayran olmamak elde değil mükemmel yetiştirmişsiniz mbuna baktığım halde vatozları görünce 400 lt akvaryumumu bunlara çevirmek içimden geldi yavrularınızdan almayı çok isterim. 
Cüce Vatoz

Cüce vatozların üremeleri doğduktan 1.5 yıl sonra yavru vermeye başlarlar beslenmeleri için hernekadar  otçul densede gelişimleri için etçil yeme de ihtiyaç duyarlar ......Bence yavru almak için biraz daha beklemeniz gerekecek özelliklede erkek cüce vatozun dahada serpilmeye başlaması gelişimi size yavru beklemenizde yardımcı olacaktır ...

Kimsenin bilemediği tür (2nci sayfa erkeklerin resimleri)
Sarı prensesin siyah bantsız olan bir varyetesi bence arkadaşım  aynı cinsten yavru alabilmek  çok uğraştı ama  yavru alamamıştı , bence diğer balığınız dişi değil erkeği yavrularınızda aynı sarı çıkacak bence kırma falan olmayacaktır  .
Flower Horn Çeşitleri
Arkadaşlar hepinize selamlar malavi beslerken amerikan satan bir arkadaşın ilanı ile başlayan amerikan merakım 400 lt tankımı amerikana dönme kararımla sonlandı sizlerden ricam başlangıç olarak hangi cinsle başlıyabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum...  
Akvaryumunuz Kaç litre ?
1, tank 400 lt
2,tank  200lt
3, tank   40 lt
Akvaristler, Yaşadıkları yer, Meslekleri

Çorlu/ tekirdağda  oturuyorum kimya müh. 7 yıl önce fanusta japonla başladım şuan 700 ltlik akvaryumda balıklarıma bakıyorum

Kömür - Aktif karbon Tartışma
Ehiem karbon satın aldım  daha önceden akvaryumcudan aldığım kendisinin akvaryumda kullandığı kömürmüş berraklığı suyun çok güzeldi  ama ehiemın kömürü kullandığımda aynı berraklığı göremedim komple akvaryum suyunuda değiştirdim ama berraklığı eskisi gibi olmadı   bu kömürü kullanan  memnun olan arkadaş varmı yardımcı olurmusunuz  .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.